Politika

 

Izbori u DS-u u maju

BEOGRAD, 09. januar 2010. (FoNet) - Izborna skupština Demokratske stranke (DS) najverovatnije će biti održana u maju, a u partijskom vrhu u toku su intenzivne pripreme

 

Poslanik - privilegovanje zanimanje?

BEOGRAD, 08. januar 2010. (FoNet) - Predlog da poslanici mogu da idu u penziju sa 55 godina, uz 15 godina staža i 3 mandata u parlamentu, nije dobar i nadam se da se neće naći u finalnoj verziji Zakona, izjavio je ministar za rad i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, reagujući na odredbe predloženog teksta prvog Zakona o Skupštini.

   

Poslanici brže i lakše do penzije?

BEOGRAD, 7. januar 2010. (B92,Blic) - Prema nacrtu novog Zakona o skupštini, poslanicima će biti znatno olakšan odlazak u penziju, pišu beogradski mediji. Opozicija nije upoznata sa tim predlogom.

   

Tadić odgovara na pitanja građana

BEOGRAD, 26. decembar 2009. (FoNet) - Predsednik Srbije Boris Tadić odgovaraće na pitanja građana u utorak, 29. decembra uživo u emisiji Radio-televizija Srbije (RTS) "Srbija pita predsednika".
   

Tadić - poruka mira

Predsednik Srbije Boris Tadić proveo je Badnje veče i dočekao Božić sa Slovacima, Mađarima, Hrvatima i predstavnicima drugih nacionalnosti u Vojvodini, koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.