Politika

 

Džak nije odnet iz Gradske uprave

lista 120x100

PANČEVO, 23. maj 2012. (TV Pančevo) – Gradska izborna komisija proglasila je konačne rezultate za pokrajinske poslanike po većinskom sistemu u sve tri pančevačke izborne jedinice. Poslanici će biti Zoran Jovanović i Petar Andrejić, kandidati koalicije „Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtić“, i Jovan Lazarov, kandidat koalicije „Pokrenimo Vojvodinu – Tomislav Nikolić“.

 

SNS negira krađu džaka sa glasačkim listićima

PANČEVO, 15. maj 2012. (TV Pančevo) – Pančevačka Srpska napredna stranka odbija tvrdnje, iznete u javnosti i pojedinim medijima, da su oni, to jest njihov član Biračkog odbora, učestvovali u nestanku džaka sa glasačkim listićima sa Biračkog mesta 57 u Školi „Sveti Sava“. Aleksandar Bačvanski član Izbornog štaba SNS-a, tvrdi i da na osnovu zapisnika mogu da se uoče neregularnosti.

   

U čast Zorana Đinđića

PANČEVO, 12. mart 2012. (TV Pančevo) – Srbija danas obeležava devetu godišnjicu od ubistva prvog demokratskog predsednika srpske vlade dr Zorana Đinđića. U Pančevu, na Trgu Zorana Đinđića kod Robne kuće otkrivene su ulične table koje nose njegovo ime. Vence na spomen ploču koja se nalazi na ovoj lokaciji položila je gradonačelnica Vesna Martinović, majka pokojnog premijera Mila Đinđić, i predstavnici NVO „Gradjanska akcija“.

   

Miting radikala u Areni

PANČEVO, 22. februar 2012. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske radikalne stranke Pančevo podseća građane da povodom devete godišnjice od odlaska predsednika stranke profesora dr Vojislava Šešelja u Haški tribunal, Srpska radikalna stranka u subotu, 25. februara u 13 sati organizuje miting u „Beogradskoj Areni“.

   

Izbori u decembru?

PANČEVO, 4. jun 2011. (TV Pančevo) – Dušan Bajatović potpredsednik Socijalističke partije Srbije, najavio je danas u Pančevu, na izbornoj Skupštini pančevačkog SPS-a, mogućnost održavanja nekih izbora do kraja ove godine.

   

Pet hiljada potpisa Pančevaca za decentralizaciju

PANČEVO, 1. jun 2011. (TV Pančevo) – Odbornici Narandžastog bloka, predali su Skupštini grada predlog građanske inicijative za decentralizaciju Srbije, kako bi i pančevačka Skupština, pridružila grupi gradova koji je podržavaju. Ukoliko se ne nađe na dnevnom redu Skupštinskog zasedanja, Narandžasti najavljuju da će tražiti od vladajuće koalicije da objasne razloge zbog kojih se nije našla pred odbornicima, kazao je Jovan Samuilov zamenik predsednika Narandžastog bloka.