Politika

 

Georgijevski odlazi sa mesta ambasadora

PANČEVO, 20. jun 2013. (TV Pančevo) – U ekskluzivnom intervjuu koji je dao za Televiziju Pančevo odlazeći ambasador Makedonije Ljubiša Georgijevski je kazao da je zadovoljan svojim radom na mestu ambasadora Republike Makedonije u Srbiji. Gorgijevski je za „Banatsko sonce“, emisiju Televizije Pančevo na makedonskom jeziku, kazao da je izgrađen most između dva naroda za koji se nada da će izdržati sve bure koje se dešavaju na Balkanu. On je kazao da je umoran od politike i da se zaželeo umetnosti.

 

Lazarov razrešen članstva u UO Agencije za privatizaciju

PANČEVO, 23. maj 2013. (TV Pančevo) – Pokrajinski poslanik Srpske napredne stranke iz Pančeva Jovan Lazarov razrešen je na sednici Vlade Srbije 20. maja sa mesta člana Upravnog odbora Agencije za privatizaciju. Lazarov je u telefonskoj izjavi za TV Pančevo kazao da nema zvaničnu potvrdu da je smenjen iz Upravnog odbora Agencije.

   

Naprednjaci pobedili u Kovinu

 

PANČEVO, 8. april 2013. (TV Pančevo) – Na juče održanim lokalnim izborima u Kovinu najviše glasova osvojila je Srpska napredna stranka, koja bi od 45 mandata u kovinskoj Skupštini trebalo da dobije 24.

   

Vesna Martinović jedna od potpredsednika DS-a

PANČEVO, 25. novembar 2012. (TV Pančevo) – Demokratska stranka, na vanrednoj izbornoj skupštini, izabrala je danas predsednika i kompletno rukovodstvo stranke.

   

Kukan: Podržaćemo Srbiju na putu ka EU

alt

 

PANČEVO, 15. jul 2012. (TV Pančevo) – Uoči sutrašnjeg susreta sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i mandatarom Ivicom Dačićem, šef delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu, Edvard Kukan, posetio je Vojlovicu. On je razgovarao sa predstavnicima Matice Slovačke u Pančevu, a posetio je i Andreja Lenharda, slikara naivca, u njegovom domu. Večeras će u kovačičkoj galeriji „Babka“ biti otvorena izložba ovog umetnika čijem otvaranju će prisustvovati i Kukan.

   

Pančevka Marinika Čobanu u "vladi" Vojvodine

alt

 

PANČEVO, 11. jul 2012. (TV Pančevo) – U novoj Vladi Vojvodine biće Demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara. Danas popodne izabrano je Izvršno veće Vojvodine sa 11 članova. Pančevo je prvi put dobilo i jednog sekretara Sekretetijrata – Mariniku Čobanu iz Lige socijaldemokrata Vojvodine koja će biti na čelu resora za sport i omladinu.