Politika

 

Naprednjaci pobedili u Kovinu

 

PANČEVO, 8. april 2013. (TV Pančevo) – Na juče održanim lokalnim izborima u Kovinu najviše glasova osvojila je Srpska napredna stranka, koja bi od 45 mandata u kovinskoj Skupštini trebalo da dobije 24.

 

Vesna Martinović jedna od potpredsednika DS-a

PANČEVO, 25. novembar 2012. (TV Pančevo) – Demokratska stranka, na vanrednoj izbornoj skupštini, izabrala je danas predsednika i kompletno rukovodstvo stranke.

   

Kukan: Podržaćemo Srbiju na putu ka EU

alt

 

PANČEVO, 15. jul 2012. (TV Pančevo) – Uoči sutrašnjeg susreta sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i mandatarom Ivicom Dačićem, šef delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu, Edvard Kukan, posetio je Vojlovicu. On je razgovarao sa predstavnicima Matice Slovačke u Pančevu, a posetio je i Andreja Lenharda, slikara naivca, u njegovom domu. Večeras će u kovačičkoj galeriji „Babka“ biti otvorena izložba ovog umetnika čijem otvaranju će prisustvovati i Kukan.

   

Pančevka Marinika Čobanu u "vladi" Vojvodine

alt

 

PANČEVO, 11. jul 2012. (TV Pančevo) – U novoj Vladi Vojvodine biće Demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara. Danas popodne izabrano je Izvršno veće Vojvodine sa 11 članova. Pančevo je prvi put dobilo i jednog sekretara Sekretetijrata – Mariniku Čobanu iz Lige socijaldemokrata Vojvodine koja će biti na čelu resora za sport i omladinu.

   

Džak nije odnet iz Gradske uprave

lista 120x100

PANČEVO, 23. maj 2012. (TV Pančevo) – Gradska izborna komisija proglasila je konačne rezultate za pokrajinske poslanike po većinskom sistemu u sve tri pančevačke izborne jedinice. Poslanici će biti Zoran Jovanović i Petar Andrejić, kandidati koalicije „Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtić“, i Jovan Lazarov, kandidat koalicije „Pokrenimo Vojvodinu – Tomislav Nikolić“.

   

SNS negira krađu džaka sa glasačkim listićima

PANČEVO, 15. maj 2012. (TV Pančevo) – Pančevačka Srpska napredna stranka odbija tvrdnje, iznete u javnosti i pojedinim medijima, da su oni, to jest njihov član Biračkog odbora, učestvovali u nestanku džaka sa glasačkim listićima sa Biračkog mesta 57 u Školi „Sveti Sava“. Aleksandar Bačvanski član Izbornog štaba SNS-a, tvrdi i da na osnovu zapisnika mogu da se uoče neregularnosti.