Politika

 

Zoran Babić: Pokrajinski izbori u zakonskom roku

PANČEVO, 23. septembar 2015. (TV Pančevo) – Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u republičkom parlamentu Zoran Babić posetio je Pančevo, gde je prisustvovao sednici Gradskog odbora SNS-a. On je nakon sednice, u obraćanju novinarima, najavio da će Vlada Srbije do kraja meseca usvojiti Zakon o naknadama, kojim će se regulisati davanje subvencija investitorima za otvaranje novih radnih mesta. Babić je naglasio da nema mesta bojazni da će Pančevo u ovom procesu biti preskočeno.

 

DSS: Protest protiv prodaje Telekoma

PANČEVO, 22. septembar 2015. (TV Pančevo) – Gradski odbor Demokratske stranke Srbije poziva sve Pančevce koji su nezadovoljni politikom aktuelne vlasti da se u subotu u podne na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu pridruže protestu koji organizuju DSS i Pokret „Dveri“. Protest je prvenstveno usmeren protiv prodaje Telekoma, kao strateškog resursa države, ali i protiv ukupnog stanja u društvu, rekao je predsednik Gradskog odbora DSS-a Miladin Šakić.

   

LDP: Deponija i autobusi - naša zasluga

PANČEVO, 22. septembar 2015. (TV Pančevo) – Liberalno demokratska partija je danas naglasila kako su njihovi kadrovi otkočili izgradnju deponije i doveli je do završetka, kao i da su, upravljajući ATP-om, uspeli da smanje troškove, pa će nove autobuse preduzeće iz poslovanja uspeti da plati. Menadžer LDP-a Predrag Patić ocenio je da podmetanjima i neistinama na račun učinka ove stranke SNS pokazuje slabost. Marketinški troškovi u ATP-u bili su samo segment u borbi sa konkurencijom, ocenio je LDP.

   

Plaketa Jaroslavu Foldini od Južnobanatskog okruga

PANČEVO, 22. septembar 2015. (TV Pančevo) – Načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić, u znak zahvalnosti za pokazano prijateljstvo prema Srbiji i srpskom narodu, uručio je plaketu Jaroslavu Foldini, poslaniku u češkom parlamentu. Svečanosti su prisustvovali zamenik gradonačelnika Saša Levnajić i pokrajinski poslanik Jovan Lazarov.

   

SNS: LDP se kiti tuđim perjem

PANČEVO, 21. septembar 2015. (TV Pančevo) – Nabavka autobusa i bolje stanje ATP-a, kao i završetak sanitarne deponije, rezultati su rada SNS-a i na republičkom i na gradskom nivou, istakao je predsednik Gradskog odbora Željko Sušec. Izjave da su to rezultati rada LDP-a, što u javnosti potencira Predrag Patić, Sušec je ocenio kao neistinu i jeftine političke poene, prozivajući istovremeno Patića da objasni i razlog plaćanja marketinških usluga u vreme loših finansijskih prilika ovog javnog komunalnog preduzeća.

   

Nova stranka za formiranje opozicionog bloka

PANČEVO, 19. septembar 2015. (TV Pančevo) – Članovi Nove stranke u Pančevu danas su u centru grada organizovali predstavljanje svoje stranke i upoznavanje građana sa njihovim programom i ciljevima. Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Saša Pavlovski rekao je da će ova stranka nastojati da u Pančevu formira opozicioni blok za predstojeće lokalne izbore.