Politika

 

Smilja Glamočanin nezadovoljna odlukom Suda

PANČEVO, 1. septembar 2015. (TV Pančevo) – Tema konferencije za medije SRS-a danas je bilo oglašavanje krivom Smiljane Glamočanin Varga za krivično delo uvrede nanete Željku Sušecu, što je učinjeno pred Osnovnim sudom u Pančevu. Smiljana Glamočanin Varga i dalje tvrdi da je iznosila istinu oko bahatog parkiranja u pešačkoj zoni i ispred škole i najavila je žalbu. Sud je nazvala igračkom u rukama naprednjačkog režima.

 

Pančevačke demokrate većaju

PANČEVO, 1. septembar 2015. (TV Pančevo) – Nakon odluke Glavnog odbora Demokratske stranke o istupanju iz svih lokalnih koalicija sa Srpskom naprednom strankom u Srbiji, odluke pančevačkih demokrata još nema.

   

Novi odbornici u SNS-u

PANČEVO, 31. avgust 2015. (TV Pančevo) – Novi članovi Srpske napredne stranke u Pančevu postala su i dosadašnja četiri samostalna odbornika - Mirko Nikolić, Borka Žunić, Jelena Petrović i Rade Vukojević. Prelazak ovih odbornika u redove SNS-a dokaz je da ova stranka uživa veliko poverenje među građanima, kazao je Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Pančevu.

   

SRS: Privatizacija medija korak unazad

PANČEVO, 24. avgust 2015. (TV Pančevo) – Srpska radikalna stranka trend privatizacije lokalnih medija smatra krupnim korakom unazad jer se u Srbiji gase poslednji svetionici u medijskoj tami. Pozivaju građane da se pobune protiv privatizacije RTV Pančevo i „Pančevca“. Radikali su još jednom upozorili da su prilikom pronevera u Apoteci postojali saučesnici, a istakli su da su protiv finansiranja FreeDom Art Festivala u Pančevu.

   

SDPS: Medijske "zabune"

PANČEVO, 15. avgust 2015. (TV Pančevo) – Rajko Mijović, predsednik Gradskog odbora SDPS-a, komentarisao je na današnjoj konferenciji za novinare dva teksta u poslednjem broju „Pančevca“ koja se odnose na poslednju sednicu Skupštine Grada. Mijović smatra da ta dva teksta mogu da navedu čitaoce na nedoslednost SDPS-a i njega samog. Takođe, Mijović je zahvalio zaposlenima u RTV Pančevo na dosadašnjem radu i saradnji, uz nadu da će ova medijska kuća i dalje raditi na objektivnom i pravovremenom informisanju građana Pančeva.

   

LDP: Da li će RTV Pančevo postati propagandna mašinerija jedne stranke?

PANČEVO, 12. avgust 2015. (TV Pančevo) – Veliko je pitanje zašto se neko odlučuje za kupovinu RTV Pančevo kada se zna da ova kuća ni do sada nije mogla da posluje po tržišnim uslovima, kazao je na konferenciji za novinare Predrag Patić menadžer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije. Od velike važnosti je, kako je rekao, da li će nakon privatizacije RTV Pančevo biti objektivni medij kome će Pančevci moći da veruju ili će biti propagandna mašinerija do lokalnih izbora.