Politika

 

SNS na čelu Vršca

PANČEVO, 19. novembar 2015. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka od danas ima predsednika Opštine u Vršcu. Sada već bivši lider pokreta „Vršačka regija - Evropska regija“ Čedomir Živković prešao je u redove naprednjaka. Prema saznanjima TV Pančevo, u narednom periodu u Vršcu se očekuje još kadrovskih promena.

 

LSV: Paori će postati tehnološki višak

PANČEVO, 19. novembar 2015. (TV Pančevo) – Liga socijaldemokrata Vojvodine će 26. novembra provozati traktore kroz Beograd, ukoliko dobiju dozvolu Ministarstva unutrašnjih poslova. Nezadovoljni predloženim izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine ukazuju na to da će se tehnološki viškovi javiti i u agraru, ukoliko se izmene prihvate.

   

SNS u Glogonju uredila spomenik palim ruskim borcima

PANČEVO, 19. novembar 2015. (TV Pančevo) – U organizaciji MO SNS Glogonj uređen je spomenik palim ruskim borcima, koji su dali život za oslobođenje Glogonja za vreme Drugog svetskog rata. Spomenik se nalazi preko puta osnovne škole „4. Oktobar“, koja nosi naziv po datumu oslobođenja sela od fašista. Svake godine na taj dan učenici ove škole polažu cveće u čast ruskim vojnicima koji su dali život za oslobođenje Glogonja.

   

SRS: Javni tužioci „čerupaju“ budžet

PANČEVO, 18. novembar 2015. (TV Pančevo) – Kako je moguće da javni tužioci čerupaju budžet Srbije od 2010. godine, a da zbog toga niko ne odgovara, upitao se danas Petar Jojić na konferenciji za novinare Srpske radikalne stranke. Istovremeno je poručio da javni tužioci koji načine štete budžetu to treba i da plate, kao i da je potrebna reforma u pravosuđu.

   

SNS: Građani Pančeva bezbedniji u 2015.

PANČEVO, 18. novembar 2015. (TV Pančevo) – U prvih deset meseci ove godine bezbedniji smo nego u istom periodu 2014. godine, konstatovano je na konferenciji za medije Saveta za pravna pitanja Srpske napredne stranke u Pančevu. Vlada Republike Srbije i premijer Aleksandar Vučić stvorili su klimu da profesionalci u Ministarstvu unutrašnjih poslova mogu da rade svoj posao, konstatovao je predsednik Saveta Saša Levnajić.

   

SDPS: Obrazovanje mora biti dostupno svima

PANČEVO, 17. novembar 2015. (TV Pančevo) – Socijaldemokratska partija Srbije zalaže se da prestane hiperprodukcija diploma i zvanja, da obrazovanje prestane da bude unosan posao, kao i da osnovni kriterijum za zapošljavanje bude znanje. Po mišljenju mladih socijaldemokrata, obrazovanje mora da bude dostupno svima i ne sme postati privilegija bogatih.