Politika

 

Podmlađeni Okružni i Gradski odbor SRS-a

PANČEVO, 12. septembar 2015. (TV Pančevo) – Okružni i Gradski odbor Srpske radikalne stranke rekonstruisani su i podmlađeni, rekla je Smiljana Glamočanin Varga, predsednica Okružnog odbora ove stranke, i poručila da su i stariji članovi dragoceni za radikale zbog iskustva i saveta koje mogu da daju. Ona je kazala da radikali ostaju nepokolebljivi u svojoj patriotskoj politici i zalaganju za rešavanje ekonomskog i socijalnog opstanka i napretka građana.

 

Zoran Marin i dalje na čelu pančevačkog SPO-a

PANČEVO, 7. septembar 2015. (TV Pančevo) – Članovi SPO-a u Pančevu na izborima održanim u nedelju, 6. septembra, za predsednika Gradskog odbora izabrali su Zorana Marina, koji je i u prethodnom mandatu obavljao tu dužnost.

   

SNS: Ako demokrate ne podnesu ostavke, smenićemo ih

PANČEVO, 5. septembar 2015. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka očekuje da dobije zvanično obaveštenje od predsednika Gradskog odbora DS o izlasku iz koalicije, izjavio je Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS. Vrlo brzo, kaže, možda i sledeće nedelje bi trebalo da bude održana sednica Skupštine na kojoj će biti izabrani novi članovi Gradskog veća i direktori, umesto demokrata.

   

Demokrate zovu svoje funkcionere da podnesu ostavke

PANČEVO, 5. septembar 2015. (TV Pančevo) – Pančevačke demokrate su odlučile da više ne budu u gradskoj vlasti. Gradski odbor ovu odluku je doneo u petak uveče posle sastanka sa svojim pokrajinskim i republičkim funkcionerima. To znači da će pozvati svoje članove Gradskog veća, predsednika Skupštine i direktore da podnesu ostavke, a što se tiče ponašanja u Skupštini, gde za sada imaju 15 odbornika, podrže sve odluke koje su na korist građana, kao i sve što su se do sada dogovorili sa naprednjacima, izjavio je predsednik pančevačkih demokrata Predrag Bogatinčević.

   

LDP: Izbori besmisleni posle trgovine odbornicima

PANČEVO, 4. septembar 2015. (TV Pančevo) – Neprirodno je da stranka koja mandat počne sa 18 odbornika stigne do 34. Tako se šalje i pogrešna poruka biračima, ocenio je na danas održanoj konferenciji za medije Predrag Patić, menadžer LDP-a. On se založio da se mere rezultati rada i podvukao kako će na kraju mandata samo LDP imati rezultate - otvorenu deponiju i 12 autobusa ATP-a.

   

DS izlazi iz vlasti

PANČEVO, 4. septembar 2015. (TV Pančevo) – Posle odluke Glavnog odbora, Gradski odbor Demokratske stranke večeras je odlučio da izađe iz koalicije sa SNS-om, u kojoj su demokrate bile od jula 2013. godine, saznaje TV Pančevo iz vrha DS-a.