Politika

 

LDP: Deponija i autobusi - naša zasluga

PANČEVO, 22. septembar 2015. (TV Pančevo) – Liberalno demokratska partija je danas naglasila kako su njihovi kadrovi otkočili izgradnju deponije i doveli je do završetka, kao i da su, upravljajući ATP-om, uspeli da smanje troškove, pa će nove autobuse preduzeće iz poslovanja uspeti da plati. Menadžer LDP-a Predrag Patić ocenio je da podmetanjima i neistinama na račun učinka ove stranke SNS pokazuje slabost. Marketinški troškovi u ATP-u bili su samo segment u borbi sa konkurencijom, ocenio je LDP.

 

Plaketa Jaroslavu Foldini od Južnobanatskog okruga

PANČEVO, 22. septembar 2015. (TV Pančevo) – Načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić, u znak zahvalnosti za pokazano prijateljstvo prema Srbiji i srpskom narodu, uručio je plaketu Jaroslavu Foldini, poslaniku u češkom parlamentu. Svečanosti su prisustvovali zamenik gradonačelnika Saša Levnajić i pokrajinski poslanik Jovan Lazarov.

   

SNS: LDP se kiti tuđim perjem

PANČEVO, 21. septembar 2015. (TV Pančevo) – Nabavka autobusa i bolje stanje ATP-a, kao i završetak sanitarne deponije, rezultati su rada SNS-a i na republičkom i na gradskom nivou, istakao je predsednik Gradskog odbora Željko Sušec. Izjave da su to rezultati rada LDP-a, što u javnosti potencira Predrag Patić, Sušec je ocenio kao neistinu i jeftine političke poene, prozivajući istovremeno Patića da objasni i razlog plaćanja marketinških usluga u vreme loših finansijskih prilika ovog javnog komunalnog preduzeća.

   

Nova stranka za formiranje opozicionog bloka

PANČEVO, 19. septembar 2015. (TV Pančevo) – Članovi Nove stranke u Pančevu danas su u centru grada organizovali predstavljanje svoje stranke i upoznavanje građana sa njihovim programom i ciljevima. Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Saša Pavlovski rekao je da će ova stranka nastojati da u Pančevu formira opozicioni blok za predstojeće lokalne izbore.

   

SNS u akciji čišćenja priobalja Tamiša

PANČEVO, 18. septembar 2015. (TV Pančevo) – Aktivisti Srpske napredne stranke u Jabuci organizovali su čišćenje priobalja Tamiša, kako bi meštani i ljubitelji pecanja i reke mogli što duže da borave na ovom jabučkom izletištu. Pored košenja trave, odnošenja smeća, uređenja pristupa reci, obnovili su i teren za odbojku. Zajedno sa omladincima raskrčili su prilaz dečjim igralištima, koja se nalaze u neposrednoj blizini priobalja.

   

SNS čisti grad od plakata

PANČEVO, 16. septembar 2015. (TV Pančevo) – Članovi Mesnog odbora Srpske napredne stranke „Centar“ organizovali su danas čišćenje stubova i zidova u ulicama Petra Drapšina i Dimitrija Tucovića od višegodišnjih naslaga različitog propagandnog materijala. Oni su pozvali i ostale političke stranke da pokažu odgovornost i uključe se u akciju čišćenja grada.