Politika

 

Zobenica: Građani će 2. aprila jasno reći šta misle o Vuku Jeremiću

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Poručujem belosvetskom prevarantu, Vuku Jeremiću, i svim njegovim poslušnicima da građani Srbije imaju poverenje jedino u Aleksandra Vučića, jer znaju da je upravo on spasao Srbiju od bankrota, do kojeg su je doveli Vuk Jeremić i njemu slični bahati i neodgovorni dosovski političari.

 

Balint Pastor pozvao glasače da podrže Aleksandra Vučića

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara i republički poslanik Balint Pastor pozvao je građane da izađu na izbore i daju podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

   

Vučić: Svakog dana razmišljam o novom premijeru

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da svakog dana razmišlja o tome ko će biti novi premijer, bez obzira na to da li će pobediti ili izgubiti na predsednkičkim izborima.
   

Vučić: Linč u Srbiji nikada više neće biti dozvoljen

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – Linč u Srbiji nikad više neće biti dozvoljen, poručio je danas kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić kao odgovor na pretnje iz redova opozicionih kandidata i dodao da to lično garantuje građanima Srbije. Srbija je mirna zemlja, zemlja dobrog, odgovornog i poštenog naroda, koji hoće da živi i radi, a ne da linčuje, rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Čačku i istakao da je dovoljno "čvrst, odlučan i hrabriji od svih da im ne dozvoli da se ikada više u našoj zemlji ponovi linč.

   

Vučić u Požarevcu: Srbija hoće budućnost

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić , nastavio je predizbornu kampanju mitingom u Požarevcu.

   

Jovanov: Jedini program opozicije je - Mrzimo Vučića

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Činjenica je da je jedini program opozicije, jedina ideja i jedina poruka da mrze Vučića. Legitimno je da sa takvim stavom izađu na izbore, ali sačekajmo 2. april pa da vidimo šta će građani reći. Naš izbor je uvek Srbija, naš izbor su građani, što nije slučaj sa Jeremićem, Dušanom Petrovićem, Šutanovcem i ostalima. Njihovu politiku su građani osetili na svojoj koži. Zemlja je siromašila a oni su se bogatili i sada opet žele da se dočepaju državnih institucija da nastave ono što su započeli."