Politika

 

Mladi i obrazovani imaće moju podršku

PANČEVO, 02. jul 2016. (TV Pančevo) – Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović obećava da će raditi drugačije od svojih predhodika, koji su, kako kaže, zanemarivali interes građana, objavio je "Srpski telegraf".

 

Vlast objavila "rat" uzurpatorima i njihovim saradnicima

 

PANČEVO, 29. jun 2016. (TV Pančevo) – Nove vlasti u Južnom Banatu, koje u gradovima i opštinama predvodi SNS, započeće "rat" sa uzurpatorima državne zemlje, ekskluzivno saznaje portal Evršac.

   

Uskoro smene funkcionera u Vršcu !

PANČEVO, 29. jun 2016. (TV Pančevo) –Portal EVršac nezvanično saznaje u vrhu SNS za Južni Banat, da će uskoro biti pokrenuta inicijativa za smenu rukovodilaca Filijala i drugih državnih službi, zbog neispunjenja predizbornih obećanja . Nezvanično, jedna od prvih koja će biti na udaru je Nataša Vulić, iz Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, a potom i drugi.
   

Akcija Mesnog odbora SNS-a za igralište na Kotežu 2

PANČEVO, 25. jun 2016. (TV Pančevo) – Članovi Mesnog odbora Srpske Napredne Stranke “Kotež” uz podršku Mesne zajednice i žitelja Koteža 2, organizovali su akciju nasipanja peska i uredjenje igralište za odbojku na pesku, kako bi gradjani ovog naselja već od sutra mogli da koriste.
   

SPS: Pančevcima potrebna gradska plaža

PANČEVO, 22. jun 2016. (TV Pančevo) – Gradski odbor Socijalističke partije u Pančevu apelovao je na gradsku vlast i Upravu grada da razmotri situaciju oko gradske plaže koja ne funkcioniše godinama.

   

Izabrana pokrajinska Vlada, Mirović predsednik

PANČEVO, 20. jun 2016. (TV Pančevo) – Na sednici Skupštine AP Vojvodine izabrana je Pokrajinska vlada na čijem čelu je Igor Mirović. Za izbor nove vlade glasao je 91 poslanik, 29 je bilo protiv, a bilo je dva uzdržana glasa i jedan protiv.Po završetku glasanja Mirović i potpredsednici Pokrajinske vlade položili su zakletvu.