Politika

 

Potpisi za Vučića: Vesić, Leontina, Gurović – "iz srca"

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – U OO SNS Vračara su potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije dali funkcioneri SNS Goran Vesić i samostalnog DSS Andreja Mladenović. Kako Tanjug ističe, potpise su dali "brojni građani", među kojima Leontina Vukomanović i bivši košarkaši Milan Gurović i Zoran Jovanović.
 

SNS i SPS u Vršcu zajedno u kampanji za izbor predsednika Srbije

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Sastankom čelnih ljudi vršačkih naprednjaka i socijalista započeta je zajednička kampanja za izbor predsednika Srbije u gradu pod kulom. Predsednici GO SNS i SPS u Vršcu, Dragana Mitrović i Darko Gavrilović, održali su danas prvi u nizu sastanaka, podom zajedničkih aktivnosti dve stranke, u izbornoj kampanji za predsednika Republike Srbije.

   

U Pančevu počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića: Odziv građana neverovatan, redovi ispred GO SNS

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske napredne stranke počeo je jutros sakupljanje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsedničke izbora koji će biti održani 2. aprila. Već od 8 časova nekoliko hiljada građana došlo je u stranačke prostorije SNS-a da svojim potpisom daju podršku Aleksandru Vučiću.

   

Predsednički izbori 2. aprila

PANČEVO, 2. mart 2017. (TV Pančevo) - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je danas predsedničke izbore za 2. april. Raspisivanjem izbora počinju da teku rokovi za sprovođenje izbornih radnji, a kampanja će ukupni trajati 30 dana.

   

OIK proglasila listu SNS-a za lokalne izbore u Kovinu

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka predala je sinoć Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Kovin, pod nazivom „Aleksandar Vučić - brže, jače, bolje“. Listu je svojim potpisom podržalo više od 1500 građana. Prva na listi je predsednik Opštinskog Odbora SNS-a i aktuelni predsednik Opštine Sanja Petrović. Opštinska izborna komisija danas je prihvatila i proglasila listu kandidata SNS-a za odbornike u lokalnom parlamentu.

   

Ipsos: Vučiću u prvom krugu 52,3 odsto glasova

PANČEVO, 28. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić najverovatnije bi pobedio u prvom krugu, kada bi izbori bili održani u sledeću nedelju, dok bi se za drugo mesto vodila žestoka borba između Saše Jankovića i Vuka Jeremića, pokazuju poslednja istraživanja „Ipsos stratedžik marketinga“ .