Politika

 

Vršačka Skupština imenovala nove članove NO JKP „2.oktobar“

PANČEVO, 26. maj 2016. (TV Pančevo) – Na drugoj sednici novog saziva Skupštine grada Vršca danas je usvojen poslovnik o radu, doneta je odluka o nagradama Grada Vršca koje će biti dodeljene zaslužnim pojedincima na Dan grada, 29. maja, i usvojen je završni račun budžeta za 2015. godinu, koji je iznosio 2,4 milijarde dinara. Odbornici vršačke Skupštine danas su imenovali nove članove Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „2. oktobar“. To su Igor Knežević i Ivan Grujin.

 

Kraj ere jedne vladavine?

PANČEVO, 26. maj 2016. (TV Pančevo) – Odlukom vlasti u Vršcu, promenjeni su članovi Nadzornog odbora preduzeća „2 oktobar“ na čijem čelu se nalazi kadar SPS Ljubisav Šljivić, koji je pre malo više od mesec dana uhapšen pod sumnjom da je zloupotrebio položaj. Kako TV Pančevo saznaje, SNS je odlučna u borbi protiv kriminala i korupcije, kao i poštovanju zakona i vladavine prava, tako da se očekuje da Šljivić u narednom periodu bude smenjen sa mesta direktora preduzeća „2 oktobar“

   

SPS: Skupštinska sednica nije sazvana po poslovniku

PANČEVO, 25. maj 2016. (TV Pančevo) – Prva sednica lokalnog parlamenta koja je održana odmah nakon konstitutivne, nije sazvana po poslovniku, kaže Nikola Dangubić, odbornik SPS u Skupštini grada. Materijal za nju je dobijen na samoj sednici a trebalo je raspravljati o važnim stvarima kao što je izmena Statuta grada.

   

SNS: Korumpirani političari znaju samo da lažu i mitinguju

PANČEVO, 25. maj 2016. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka saopštava da još jedan politički skup, u organizaciji Pajtićeve Demokratske stranke, Demokratske stranke Srbije, Dveri, Radulovićeve i Tadićeve stranke, raznih Veselinovića i Vukadinovića, koji su iz čitave Srbije uspeli da dovedu jedva dve hiljade svojih pristalica, pokazuje da svi oni zajedno nemaju baš ništa da ponude građanima Srbije, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu što predstavlja prosperitet i razvoj Srbije.

   

Livija poslala brata da brani Šljivića od volje naroda

PANČEVO, 25. maj 2016. (TV Pančevo) – Livija Gavrilović iz petinih žila se upregla u zaštiti Ljubisava Šjivića od volje naroda, pa je u nemoguću misiju uključila i brata.

   

SNS formirala vlast u Opštini Plandište

PANČEVO, 25. maj 2016. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka, koja je na lokalnim izborima u Opštini Plandište osvojila 12 od 23 mandata, juče je na dve održane sednice Skupštine formirala novu vlast.