Politika

 

Pančevački socijalisti za Vučića

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Povod sednice Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Pančevu bila je jedinstvena tema – kako pružiti maksimalnu podršku zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću da ostvari pobedu u prvom krugu.

 

Šešelj: Jeremić lopov, Janković kompromitovan ubistvom

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je da su pojedini opozicioni kandidati, kao što je Vuk Jeremić, opljačkali državni novac, zatim da su iz njihovih oružja, ginuli ljudi, što se vezuje za Sašu Jankovića i ocenio da će građani Srbije prepoznati novu obmanu bivšeg DOS-ovskog režima.

   

KAD ĆE JEREMIĆ DA SE IZVINI: Vuk uputio niz uvreda na račun Vučićeve porodice i NIKOM NIŠTA

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Vuk Jeremić bazira čitav svoj kampanjski program na uvredama protivkandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

   

SNS: Radulović, Janković i Jeremić bez ikakavog plana i programa

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka saopštava da građani Srbije svakoga dana, kao i danas, imaju priliku da vide da su Saša Radulović, Saša Janković i Vuk Jeremić jedno te isto, prevaranti i lažovi, bez ikakvog plana i programa za Srbiju.

   

Zukorlić: Vučić je najbolji za Bošnjake

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Lider Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić pozvao je danas sve Bošnjake i ostale građane da na predstojećim predsedničkim izborima podrže kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. Zurkolić je, na konferenciji za medije, istakao da je ta odluka najbolja za Bošnjake u Srbiji.

   

Vukosavljević posetio GO SNS-a u Pančevu

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministar kulture Vladan Vukosavljević posetio je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu i tom prilikom rekao da Pančevo izdvaja 7 odsto iz Gradskog budžeta i da se nalazi na samom vrhu po izdvajanju za kulturu. Rezultato takve politike se jasno vidi, rekoo je ministar i dodao da je Pančevo grad sa izuzetnom tradicijom.