Politika

 

GO SNS: Na Voždovcu napadnuti aktivisti SNS

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor SNS saopštio je danas da se dogodio još jedan napad na aktiviste te stranke i da je tom prilikom razbijeno staklo na prostorijama naprednjaka na Voždovcu, kao i da u tom incidentu niko nije povređen.

 

Vučića u Beogradu podržalo više od 45.000 pristalica

PANČEVO, 24. mart 2017. (TV Pančevo) – Na mitingu Srpske napredne stranke u beogradskoj Areni bilo je više od 45.000 pristalica. Na skupu su pored premijera Aleksandra Vučića govorili, predsednik Srbije i osnivač SNS Tomislav Nikolić, bivši kancelar Nemačke Gerhard Šreder, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, kao i lider SPS-a i šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Okupljenima se obratio i potpredsednik Državne Dume Ruske Federacije Petar Tolstoj i glumac Lazar Ristovski.

   

Marinika Tepić nenamenski trošila novac?

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedna od govornica na skupu Saše Jankovića u Pančevu bila je i bivša članica i visoka funkcionerka Ligesocijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić, sada članica izbornog štaba Saše Jankovića. Ona je na skupu u Pančevu iznela niz neosnovanih optužbi na račun pojedinih funckionera SNS, ali se nije setila da odgovori na pitanja pokrajinskog sekretara za sport Vladimira Bateza : Da li je nenamenski trošila novac građana Srbije, dok je obavljala funkciju pokrajinskog sekretara za sport.

   

Saša Janković nije želeo da odgovori na pitanje novinara RTV Pančevo : Da li bi prihvatio reviziju postupka za ubistvo?

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat Saša Janković nije hteo da odgovari na pitanje novinara RTV Pančeva da li bi prihvatio reviziju postupka za ubistvo Predraga Gojkovića, vidno zbunjen, kratko odgovorio ne, okrenuo se otišao.Predsednički kandidat DS Saša Janković doživeo pravi debakl obilazeći Južni Banat. Demokratska stranka jedva ubedila oko 50 ljudi da isprati Janovićev boravak u Južnom Banatu vodajući ih od jednog do drugog mesta.

   

Informer: Vuka Jeremića podržava Legijin saborac

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Pedesetak pristalica NATO-dosovskog kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića, predvođeni Živoradom Anđelkovićem, poznatijim kao Žika Pauk, i Jeremićevom ličnom gorilom Brankom Miljušom, protestovalo je ispred zgrade u kojoj se nalazi redakcija Informera!

   

Šešelj: Odakle Nataši Jeremić 600 000 dolara na računu u Americi?

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Konferencija Nataše Jeremić, supruge Vuka Jeremiće, nije ostavila ravnodušnim ni lidera radikala Vojislava Šešelja, koji smatra da svaka politička kampanja sa sobom nosi "bumerang" udarce. Nataša Jeremić je juče sazvala konferenciju za štampu povodom optužbi koje je Milenko Jovanov uputio na njen račun. Premijer Srbije i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić se pre te konferencije javno izvinio i njoj i građanima Srbije zbog ovih optužbi Jovanova. Jučerašnji događaj prokomentarisao je i lider radikala, Vojislav Šešelj.