Politika

 

Podele u pančevačkom DS-u?

PANČEVO, 11. novembar 2016. (TV Pančevo) - Na sednici održanoj sinoć Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu smenio je dosadašnjeg predsednika ove partije u Pančevu Predraga Bogatinčevića i za vršioca dužnosti izabrao dr Dušana Stojića, dosadašnjeg potpredsednika Gradskog odbora i šefa odborničke grupe Demokratske stranke u Skupštini grada Pančeva.

 

Vučić nije došao na posao, otkazao sve sastanke, saradnici ne znaju zašto

PANČEVO, 2. novembar 2016. (TV Pančevo) - Premijer Aleksandar Vučić jutros nije došao u svoj kabinet u Nemanjinoj ulici i otkazao je sve sastanke, javlja Studio B. Premijerova savetnica za medije Suzana Vasiljević je potvrdila da se Vučić nije pojavio na poslu, ali nije znala da odgovori na pitanje koji je razlog.

   

Nikolić i Ivanov u Pančevu: Makedonska i srpska zajednica garant dobrih odnosa dve države

PANČEVO, 30. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Danas su, u okviru obeležavanja 70 godina doseljavanja Makedonaca u Vojvodinu, Pančevo posetili predsednici Srbije i Makedonije, Tomislav Nikolić i Đorđe Ivanov. Zajednički život dva naroda je ono što ih karakteriše, istaknuto je danas prilikom posete.

   

Gradski odbor SNS-a obeležio slavu Svetu Petku

PANČEVO, 27. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Srpska napredna stranka obeležila je stranačku slavu Sveta Petka. Glavni domaćin bio je doktor Slobodan Ovuka. Iz SNS-a poručuju da će stranka, posle 8 godina, biti u narednom periodu još veća i jača i raditi pre svega u interesu građana Pančeva i Srbije.

   

SNS jača odborničku grupu

PANČEVO, 21. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Sada već bivša odbornica Jedistvene Srbije koja je bila u odborničkoj grupi SPS Vidana Dumitru prešla je u redove Srpske napredne stranke. Posle ovog novog prelaska, SNS ima 44 od 70 odbornika u pančevackom parlamentu.

   

SNS u Pančevu jači za dva odbornika

PANČEVO, 18. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Stanko Bogosavljev i Igor Stavrevski, samostalni odbornici u Skupštini Grada Pančeva, prešli su u Srpsku naprednu stranku. O odluci da će nastupati u odborničkom klubu SNS-a i o prelasku u ovu stranku, dva odbornika Skupštine grada Pančeva obavestiće do kraja nedelje i u pisanoj formi Tigrana Kiša, predsednika Skupštine grada Pančeva.