Politika

 

Keni propao pokušaj izazivanja incidenta na Skupštini

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Radoslav Milojičić Kena, odbornik Demokratske stranke koji je proteklih sedmica na sve načine pokušavao da stvori lažnu sliku o postojanju nove većine, izblamirao se danas kada je hteo da izazove incident na samom početku sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka.

 

Protivzakonita kampanja DS-a i Jankovića

PANČEVO, 5.jul 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka užasnuta je skandaloznom, sramotnom, protivustavnom i protivzakonitom kampanjom koju političari iz Demokratske stranke i iz štaba bivšeg lažnog zaštitnika građana, Saše Jankovića, vode protiv određenih medija u Srbiji.

   

Katasrofalna situacija u DS-u kulminirala je ostavkom predsednika GO Dušana Dude Stojića

 

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Pored konstantnog osipanja članstva ovo predstavlja veliki udarac na stranku koja nije uspela da pronađe rešenje kako da izađe iz krize i da se sa margine ponovo vrati u centar političkih zbivanja u Pančevu.

   

EKSKLUZIVNO: Zbog Smederevske Palanke raskid koalicije SNS-SPS i u Kovinu

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka odlučila je da raskine koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i u Kovinu, nakon što je raskid ove koalicije najavljen u Smederevu i Velikoj Plani, a sve zbog dešavanja u Smederevskoj Palanci.

   

Ljubavni dvojac Marinike Tepić

PANČEVO, 13. jun 2017. (TV Pančevo) – Opozicija u Srbiji srušila se pored “smešnih” rezultata na izborima i zbog između ostalog muško-ženskog mešetarenja i odnosa. U centru priče je Marinika Tepić, naša sugrađanka koja je uspela da za 2,3 meseca promeni nekoliko političkih partija. Ne samo to, posvađala je i samozvane lidere opozicije Zorana Živkovića i Sašu Jankovića.

   

Ubedljiva pobeda SNS-a u Bačkoj Palanci

PANČEVO, 12. jun 2017. (TV Pančevo) – Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica u Opštini Bačka Palanka, koji su održani juče u Novoj Gajdobri, Paragama, Tovariševu i Obrovcu, Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila apsolutnu pobedu u sve četiri Mesne zajednice.