Politika

 

Takozvani studenti napali SNS

 

PANČEVO, 6. april 2017. (TV Pančevo) – Povodom vandalskih napada demonstranata na prostorije gradskog odbora Srpske napredne stranke izjavu za regionalnu RTV Pančevo dao je Željko Sušec, predsednik gradskog odbora SNS-a.

 

Klub “Spartans” finansirala Marinika Tepić po partijskoj liniji?

PANČEVO, 6. april 2017. (TV Pančevo) – Kako je novac trošen iz pokrajinske kase u mandatu nekadašnje funkcionerke LSV-a, a sada najbliže saradnice Saše Jankovića, Marinike Tepić, koja je obavljala funkciju sekretarke za sport i omladinu? O tome je govorio i sadašnji pokrajinski sekretar za sport Vladimir Batez, koji tvrdi da je novac trošen nenamensk. Sa druge strane istraživanjem se pokazalo da su oni, koji su bili bliski LSV-u do 2016. godine, imali protekeciju i od pokrajine dobijali ozbiljan novac.

   

Ponavljanje izbora na nekoliko biračkih mesta 11. aprila

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Republička izborna komisija danas je, tokom prepodnevnog dela sednice, odlučila da se ponište izbori za predsednika Srbije na šest biračkih mesta u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli i beogradskoj opštini Zvezdara.
   

"Zavetnici": Nećemo dozvoliti petooktobarski prevrat

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srpskog sabora ”Zavetnici”, Stefan Stamenovski u intervjuu medijima izjavio je da su izbori u Beogradu “bitka u kojoj će učestvovati”, i podsetio sve koji pokušavaju da destabilizuju Srbiju da ovo nije 2000. godina i da danas ima mnogo više državotvorno opredeljenih građana spremnih da ni po koju cenu ne dozvole reprizu petooktobarskog prevrata.

   

Kome je u interesu postizborna kriza u Srbiji ?

PANČEVO, 4. april 2017. (TV Pančevo) – Sinoć su na beogradske ulice izašli demonstranti, koji su protestovali zbog izbornog rezultata i tom prilikom uništili “Srpski zid plača”, pano sa slikama stradalih i nestalih na Kosovu i Metohiji. Danas su protesti nastavljeni u Novom Sadu, gde su demonstranti želeli nasilno da uđu u Gradsku kuću i u zgradu Radio televizije Vojvodine.
   

Preteća poruka Vučiću u Kovačici

PANČEVO, 3. april 2017. (TV Pančevo) – Kasno sinoć, nakon proglašenja izbornih rezultata, i objave da je Aleksandar Vučić novi predsednik Srbije, na osnovnoj školi ,,Mlada pokoljenja“ u Kovačici nepoznati počinioci ispisali su zastrašujuće grafite, kojima se poziva na njegovo ubisto, prenosi portal Južni Banat.