Politika

 

EKSKLUZIVNO: Zbog Smederevske Palanke raskid koalicije SNS-SPS i u Kovinu

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka odlučila je da raskine koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije i u Kovinu, nakon što je raskid ove koalicije najavljen u Smederevu i Velikoj Plani, a sve zbog dešavanja u Smederevskoj Palanci.

 

Ljubavni dvojac Marinike Tepić

PANČEVO, 13. jun 2017. (TV Pančevo) – Opozicija u Srbiji srušila se pored “smešnih” rezultata na izborima i zbog između ostalog muško-ženskog mešetarenja i odnosa. U centru priče je Marinika Tepić, naša sugrađanka koja je uspela da za 2,3 meseca promeni nekoliko političkih partija. Ne samo to, posvađala je i samozvane lidere opozicije Zorana Živkovića i Sašu Jankovića.

   

Ubedljiva pobeda SNS-a u Bačkoj Palanci

PANČEVO, 12. jun 2017. (TV Pančevo) – Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica u Opštini Bačka Palanka, koji su održani juče u Novoj Gajdobri, Paragama, Tovariševu i Obrovcu, Srpska napredna stranka je bezrezervnom podrškom građana ostvarila apsolutnu pobedu u sve četiri Mesne zajednice.
   

SNS osvojila sve mandate u Skupštini MZ "Kotež"

PANČEVO, 5. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu na izborima za članove Saveta Mesne zajednice „Kotež“ osvojivši 15 mandata. Osvojenim rezultatom naprednjaci su porazili političke protivnike koji su združeno vodili borbu protiv naprednjaka.

   

Izlaznost na Kotežu do 18h - 23,75 %, biračka mesta zatvorena

 

PANČEVO, 4. jun 2017. (TV Pančevo) – U Mesnoj zajednici „Kotež“ danas se održavaju izbori za članove Skupštine Mesne zajednice „Kotež“. Biračka mesta otvorena su u 7 časova. Pravo glasa ima ukupno oko 10 000 građana. Na redovnim izborima građani biraju 15 članova Mesne zajednice „Kotež“ na šest biračkih mesta.

   

Vrščani maksimalno podržali SNS i kaznili sve druge političke opcije

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka totalno je porazila sve druge političke opcije i u Vršcu osvojila apsolutnu pobedu na izborima za mesne zajednice. Od 151 mesto u savetima mesnih zajednica imaće 145 predstavnika. Vrščani su još jednom potvrdili da isključivo podržavaju iskrenu proevropsku, mirnodopsku i razvojnu politiku Aleksandra Vučića i vladajuće SNS.