Politika

 

ĐILASOV SAVEZ PLANIRAO TRIBINU NA KIM, SRBI IM PORUČILI: Nećemo da vas vidimo na Kosovu!

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Predstavnici Saveza za Srbiju smislili su da dokažu svoj navodni patriotski stav po pitanju Kosova tako što će, nakon nekoliko tribina u centralnoj Srbiji (Šabac, Kraljevo...), održati skup i na KiM. Od toga su, međutim, morali ekspresno da odustanu, jer im je srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji jasno poručio da tamo ne želi da ih vidi.

 

GO SNS Vršac podržao Aleksandra Vučića

PANČEVO, 15. avgust 2018. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu je održao konferenciju za novinare na kojoj su bezuslovno podržali predsednika Aleksandra Vučića i politiku koju sprovodi.

   

AKO ODE VUČIĆ, STIŽE "OLUJA"!

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pozive pojedinih opozicionara na vojni puč, državni udar i hapšenje predsednika Srbije nisu osudili samo nezahvalni stranački funkcioneri koji su, verovatno, otputovali na neke luksuzne destinacije, poručuje za Srpski telegraf predsednik IO SNS Darko Glišić. O najavi da će Vučić napustiti fotelju u SNS, a samim tim i politiku zbog mnogobrojnih opstrukcija po pitanju Kosova i reformi, kako je objavio naš list, Glišić kaže da bi taj potez bio poguban za Srbiju. To bi, ističe, otvorilo prostor za sve one koji bi da nas vrate u prošlost, a Srbi na severu KiM doživeli bi novu "Oluju".

   

NAPREDNJACI BEZ KONKURENCIJE: Za SNS bi glasalo 54,8 odsto

PANČEVO, 9. avgust 2018. (TV Pančevo) –"Da se u nedelju održavaju parlametarni izbori, Srpska napredna stranka bi osvojila 54,8 odsto glasova", pokazala je anketa agencije Faktor plus.

   

Političkom farsom saveza “svega i svačega ni od čega”, sinoć u Šapcu počeli dani “žute čivijade”, ali su odmah i završeni zbog bojkota publike!?!

PANČEVO, 2. avgust 2018. (TV Pančevo) – Farsa je pojam za lakrdiju, lakomislenu i vulgarnu pozorišnu predstavu. Upravo takav jedan „jeftin“ politički „komad „odigrao se sinoć u šabačkom pozorištu. Drastičan, grub i preteran sa tragikomičnim zapletom.

   

„Žuti“ birali „sudije simpatizere“, a uz pomoć tajne policije, diskreditovali one koji su označeni kao „neprijatelji DS-a“!?

PANČEVO, 30. jul 2018. (TV Pančevo) – Posle petooktobarskih promena u zemlji, u pravosuđu ključna mesta zauzeli su „prvoborci“ – sudije koje su još od 90-tih na različite načine (često i javno) podržavale i najavljivali dolazak DOS-a na vlast! Dodatnu podršku su imali od NVO i međunarodnih institucija.