Politika

 

Demokrate optuživale Bokana za kupovinu glasova, a sad šuruju sa njim na skupu Saše Jankovića

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković je danas u sklopu predsedničke kampanje obišao Novi Sad, a na njegovom skupu pojavio se ni manje ni više do lidera pokreta “Dinara Drina Dunav“ Tomislav Bokan.

 

GO SNS: Na Voždovcu napadnuti aktivisti SNS

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor SNS saopštio je danas da se dogodio još jedan napad na aktiviste te stranke i da je tom prilikom razbijeno staklo na prostorijama naprednjaka na Voždovcu, kao i da u tom incidentu niko nije povređen.

   

Marinika Tepić nenamenski trošila novac?

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedna od govornica na skupu Saše Jankovića u Pančevu bila je i bivša članica i visoka funkcionerka Ligesocijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić, sada članica izbornog štaba Saše Jankovića. Ona je na skupu u Pančevu iznela niz neosnovanih optužbi na račun pojedinih funckionera SNS, ali se nije setila da odgovori na pitanja pokrajinskog sekretara za sport Vladimira Bateza : Da li je nenamenski trošila novac građana Srbije, dok je obavljala funkciju pokrajinskog sekretara za sport.

   

Informer: Vuka Jeremića podržava Legijin saborac

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Pedesetak pristalica NATO-dosovskog kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića, predvođeni Živoradom Anđelkovićem, poznatijim kao Žika Pauk, i Jeremićevom ličnom gorilom Brankom Miljušom, protestovalo je ispred zgrade u kojoj se nalazi redakcija Informera!

   

Šešelj: Odakle Nataši Jeremić 600 000 dolara na računu u Americi?

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Konferencija Nataše Jeremić, supruge Vuka Jeremiće, nije ostavila ravnodušnim ni lidera radikala Vojislava Šešelja, koji smatra da svaka politička kampanja sa sobom nosi "bumerang" udarce. Nataša Jeremić je juče sazvala konferenciju za štampu povodom optužbi koje je Milenko Jovanov uputio na njen račun. Premijer Srbije i kandidat za predsednika Aleksandar Vučić se pre te konferencije javno izvinio i njoj i građanima Srbije zbog ovih optužbi Jovanova. Jučerašnji događaj prokomentarisao je i lider radikala, Vojislav Šešelj.

   

Pančevački socijalisti za Vučića

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Povod sednice Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Pančevu bila je jedinstvena tema – kako pružiti maksimalnu podršku zajedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću da ostvari pobedu u prvom krugu.