Politika

 

Stefanović: Nasilje nikom neće biti dozvoljeno

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Nasilje u Srbiji nikome nije i neće biti dozvoljeno, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom incidenta na tribini u Beški kod Inđije.

 

Odgovor SNS-a Vuku Jeremiću

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Vlada u kojoj je Vuk Jeremić bio ministar otpustila je više od pola miliona ljudi, upropastila na hiljade firmi, a tajkunima poklanjala srpske oranice.

   

Odgovor SNS-a Saši Jankoviću

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka saopštava da je kompromitovani zaštitnik građana, politikant i lažov, Saša Janković, još jednom na najgrublji način unizio instituciju ombudsmana i pljunuo u lice svim građanima Srbije, koji ga svakog meseca plaćaju 3000 evra.

   

Veselin Šljivančanin u Vršcu i Beloj Crkvi o rodoljubivoj politici Aleksandra Vučića

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) –Uz veliki aplauz, dočekan je dolazak pukovnika u penziji Veselina Šljivančanina na tribinama u Beloj Crkvi i Vršcu. Tribine je obeležilo veliko interesovanje i poseta građana ovih opština, a bili su prisutni i funkcioneri lokalnih samouprava, kao i članovi i visoki funkcioneri Srpske napredne stranke.

   

SNS: Odgovor Demokratskoj stranci

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) – Povodom saopštenja Demokratske stranke o tome da je potrebno promeniti zakon o policiji, Srpska napredna stranka je saopštila da u Srbiji jeste u jednom trenutku osnovana partijska policija - Komunalna policija Grada Beograda.

   

Budžet pokrajine Vojvodine veći za 10 odsto od prethodnog

PANČEVO, 21. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinski poslanik Srpske napredne stranke i predsednik odbora za finansije Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Jovan Lazarov, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare, da posle usvajanja vojvođanskog budžeta očekuje početak radova na rekonstrukciji Internog odeljenja Opšte bolnice. On je saopštio da je budžet pokrajine Vojvodine veći za oko 10 odsto nego prethodni.