Politika

 

Raspušten Opštinski odbor SNS u Alibunaru

PANČEVO, 3. april 2018. (TV Pančevo) – Izvršni odbor Srpske napredne stranke doneo je odluku o raspuštanju Opštinskog odbora ove stranke u Alibunaru, nezvanično saznaje portal Južni Banat. Prema našim saznanjima, novi poverenik OO SNS Alibunar biće Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog okruga.

 

Vučić i Mogerini: Pronaći nove načine za rešavanje novih problema

PANČEVO, 27. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini sastali su se večeras u Beogradu kako bi, na otvoren i iskren način, razgovarali o najnovijim dešavanjima i budućnosti dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine uz posredovanje Evropske unije.

   

PORUKA CELOJ SRBIJI: Pokazna vežba SNS u Smederevskoj Palanci

PANČEVO, 26. mart 2018. (TV Pančevo) – Sposobni imaju podršku naroda. Srpska napredna stranka dokazala se Smederevskoj Palanci radom, projektima, energijom i zaslužila je poverenje za naredne četiri godine. Za SNS je glasalo 15.737 Palančana, što je tri puta više od zbira ostalih šest lista i za nekoliko hiljada glasova više u odnosu na prethodne izbore.

   

Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – Danas su održani izbori za odbornike novog sastava Skupštine opštine u Smederevskoj Palanci.

   

Sastanak Vučića, Mogerinijeve i Tačija u Briselu

PANČEVO, 23. mart 2018. (TV Pančevo) – U sedištu Evropske službe za spoljne poslove u Briselu sastali su se šefica EU diplomatije Federika Mogerini, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik tzv. države KosovoHašim Tači.

   

Šapićeva grupa u novoformiranom Odeljenju tužilaštva za suzbijanje korupcije!

PANČEVO, 12. mart 2018. (TV Pančevo) – Grupa Aleksandra Šapića iz opštine Novi Beograd osumnjičena za zloupotrebu službenog položaja u aferi kupovine i divlje gradnje lokala u Studentskoj 45a, falsifikovanju dokumentacije i mnogo toga još, po Krivičnoj prijavi MUP-a Srbije – biće prvi predmet novoformiranog odeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog kriminala i terorizma u okviru Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.