Vulin obišao povređene radnike

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Dva radnika povređena u požaru fabrike "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima, primljena su na intenzivnu negu čačanske bolnice sa teškim telesnim povredama - opekotinama, koje su zahvatile velike površine tela.

U fabrici "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima, došlo je do požara tehnološkog otpada u kome su povređena dva radnika. Kako se navodi, jednom od povređenih radnika opekotine su zahvatile 90 odsto tela.

Nesreća se dogodila iako su radnici vodili računa o svim bezbednosnim propisima. Povređeni radnici su zbrinuti u bolnici u Čačku. Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je da povređeni radnici imaju najbolju moguću negu i dodao da se moramo držati zajedno kad se ovakve nesreće dešavaju i da svi zajedno reagujemo.

U zvaničnom saopštenju Ministarstva odbrane, stoji da se požar desio ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva, da je pričinjena manja materijalna šteta i da će nadležni organi utvrditi uzroke i okolnosti nastanka tog vanrednog događaja.