Vučić: Želim da jug Srbije bude jači, uspešniji i bogatiji

 

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kanditat koalicije okupljene oko SNS-a Aleksandar Vučić održao je predizborni miting u hali “Dubočica” Leskovcu. On je istakao da je Srbiji u prethodnih nekoliko godina uspela da povrati svoj ugled u svetu i da “pokazuje zube” na najbolji način, tako što od neprijatelja pravi prijatelje.

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić poručio je večeras u Leskovcu da se vremena menjaju i da će da "upali svetlo na jugu Srbije, koje je neko ugasio pre 10-15 godina", i da napokon "ljudi vide izlaz iz tunela".

On je istakao da o protivkandidatima nijednu ružnu reč nije izgovorio, ali da svi njihovi napadi ne vrede, jer "naš narod više ne naseda na populizam i demagogiju".

Vučić je dodao da se ne plaši pretnji opozicionih kandidata, koji prete da će nekoga da vešaju na bandere.

On je napomenuo da je Srbija uspela da povrati svoj ugled, "postalo je normalno da pobeđujemo u međunarodnoj areni" i "umeli smo da pokažemo da je Srbija nezavisna i suverena zemlja, umeli da pokažemo zube tamo gde treba, ali na pravi način - da od neprijatelja napravimo prijatelja".

Pristalicama vladajućih stranaka u Leskovcu Vučić je poručio da "ne slušaju one koji se junače", jer to rade pred narodom, "a kad se stranci pojave manji su od makovog zrna".