Vučić u Novom Sadu: Srbija pobeđuje

 

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – Ove godine penzioneri će imati veće penzije nego ikada, a i plate će biti veće nego ikada i sve će to rasti iz godine u godinu, obećao je danas predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u Novom Sadu.

Dovodićemo nove fabrike i merićemo radna mesta, a ne nepristojnost i stopu nasilja kao što oni hoće, rekao je Vučić na mitingu kojem su prisustvovali članovi njegove vladajuće koalicije, Ivica Dačić iz SPS-a, Rasim Ljajić iz SDP-a i Ištvan Pastor iz SVM-a.

Srbija danas može da se pohvali da ima prijatelje u mnogim evropskim liderima, poput Angele Merkel i Vladimira Putina, tvrdi Vučić koji je posebno istakao saradnju sa Kinom i ulogu te zemlje u spasavanju smederevske Železare.

Prema rečima Vučiću, Srbija je danas poštovana u regionu i svetu i uspešno sprovodi ekonomske reforme, a njegovi politički protivnici to pokušavaju da pokvare lažima i ulaganjem velike količine novca.

Naš je posao da se ujedinimo mi obični ljudi. Mi samo tražimo da budemo svoji na svome i da nam daju pravo da biramo svoje predstavnike, rekao je Vučić.

Vučić je svoje političke protivnike nazvao "odnarođenim delom DOS", ali im je i poručio da "narod na mogu da slome niti da mu naređuju".

Od vas tražim da dobro razumete da nije država i nikada ne sme da bude na kocki, rekao je Vučić obraćajući se svojim pristalicama i poručio da će protivnike da pobedi radom i odgovornošću.

Prema Vučiću, Srbija je pokazala da ume da zaradi, a njene ekonomske reforme je pohvalila i nemačka kancelarka Angela Merkel.

Gledajte u svoju decu, braću i sestre i roditelje i donećete ispravnu odluku šta da učinite 2. aprila, savetovao je Vučić svoje pristalice i pozvao Srbe, Mađare, Rome, Bugare i Rusine da izađu na izbore.

Potrebno nam je još malo snage i energije da pobedimo i da pokažemo šta misli narod i građani Srbije. Mislili su da se plašimo činjenice da ih je toliko kandidata protiv jednog, rekao je Vučić.

Prema Vučiću, Srbija je i danas počela da pobeđuje i hoće mir, ali uspeva da zaštiti svoje interese.

Kao primer Vučić je naveo da je sprečeno stvaranje vojske Kosova.

Narod hoće snažnu, ozbiljnu i odgovornu srpsku državu i to ne mogu da spreče lažima i parama ni na koji način, smatra Vučić.

Vučić je svojim pristalicama rekao da ih mnogo voli i zahvalio im se na podršci.

Aktivista Srpske napredne stranke Milivoje Gajić, poginuo je prošle noći lepeći plakate, izjavio je danas predsednik SNS-a Aleksandar Vučić na mitingu u Novom Sadu i pozvao pristalice da nastave da se bore za bolju Srbiju. "Noćas je jedan od naših aktivista poginuo lepeći plakate, Milivoje Gajić. Neka mu je laka srpska zemlja", rekao je Vučić.