Vučić čestitao Pahoru pobedu na predsedničkim izborima

PANČEVO, 13. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahoru povodom pobede na predsedničkim izborima. U čestitki se kaže:

„Povodom Vašeg izbora za predsednika Republike Slovenije upućujem Vam najiskrenije čestitke i najbolje želje za uspeh u radu. Uveren sam da Vam veliko poverenje građana Vaše zemlje daje snažnu volju da nastavite da ih vodite čvrsto utemeljenim putem uspeha i daljeg napretka.

Želeo bih da naglasim da Republika Srbija visoko ceni nesebičnu podršku Republike Slovenije na evropskom putu, kao i svim naporima koje ulažemo u očuvanje regionalnog mira i stabilnosti. Zato iskreno cenimo Proces Brdo – Brioni i u njemu aktivno učestvujemo. Budite uvereni da će Srbija ostati prijatelj i pouzdan partner Slovenije.

Nadam se da će naše dobre političke odnose pratiti još bolje ekonomske veze i saradnja u svim drugim oblastima, na dobrobit građana naših dveju zemalja“, navodi se u čestitki predsednika Aleksandra Vučića.