UHAPŠEN PREDSEDNIK OMLADINE NOVE STRANKE Živkovićev omladinac ucenjivao fudbalera seksi snimkom!

PANČEVO, 7. mart 2018. (TV Pančevo) – Policija je uhapsila Nemanju Markovića (25), predsednika Omladinskog foruma Nove stranke, zbog sumnje da je reketirao poznatog srpskog fudbalera M.R. koji trenutno igra za češkog prvoligaša, saznaje "Alo!"

“Omladinac” Zorana Živkovića ucenjivao je M.R. tražeći da mu isplati 5.000 evra i preteći da će u suprotnom u javnosti objaviti njegove kompromitujuće fotografije. Kako saznajemo, reč je o fotografijama seksa poznatog fudbalera, koji je Markoviću početkom meseca uplatio 300 evra, ali je ovaj nastavio da insistira da mu se uplati cela suma.

Kod uhapšenog su pronađeni mobilni telefon sa snimcima M.R., kao i kompletna prepiska. Povodom ovog slučaja, kontaktirali smo lidera Nove Srbije Zorana Živkovića koji nije želeo da govori za naš list. - Odavno ne dajem izjave za Alo! - bilo je sve što nam je rekao Živković.

Povodom hapšenja predsednika beogradskog Kluba Foruma mladih Nove stranke - Nemanje Markovića, zbog sumnje da je ucenjivao poznatog fudbalera, u međuvremenu se saopštenjem oglasila i Nova stranka iz koje tvrde da Marković više nije njihov funkcioner. U stranci izražavaju osudu i zahtevaju najstrožiju kaznu, ukoliko se utvrdi da je Marković zaista odgovoran za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

- Napominjemo da Marković nije funkcioner Nove stranke, kako neki mediji navode. Marković je sa pozicije predsednika beogradskog Kluba Foruma mladih smenjen pre dva meseca, nakon što je Predsedništvo Foruma mladih iniciralo disciplinski postupak protiv njega, a onda ga i jednoglasno razrešilo funkcije.

Disciplinski postupak je iniciran zbog višemesečne Markovićeve neaktivnosti, postupanja koja nisu u skladu sa pravilnicima Foruma mladih, kao i zbog toga što je na izborima za predsednika Republike Srbije 2017. godine javno podržavao kandidata iza kojeg nije stala Nova stranka. Nova stranka se od osnivanja bespogovorno bori protiv svake vrste kriminala i kriminalaca.

Otuda, zahtevamo od policijskih i pravosudnih organa brzu i efikasnu reakciju, kao i najstrožiju kaznu za Nemanju Markovića ukoliko se utvrdi da je odgovoran za krivično delo iznude - piše u saopštenju.

Iako su u saopštenju insistirali na tome da Nemanja Marković već dva meseca nije njihov funkcioner, na sajtu stranke je njegovo ime sa sve fotorgafijom i finkcijom stajalo sve do momenta kada je Alo! objavio tekst o skandalu omladinca.

Izvor: ALO