Otkazano svečano otvaranje AVIV šoping centra - za građane od sutra

PANČEVO, 30. maj 2011. (TV Pančevo) – Svečano otvaranja prvog retail parka u Srbiji, koji se nalazi pored DIS-a u naselju Tesla u Pančevu, najavljeno za večeras je otkazano zbog blokade poljoprivrednika. Ovaj šoping centar će sutra u 10 časova, kako je i rečeno, početi da radi za građane

Zbog toga što su poljoprivrednici traktorima blokirali oba puta prema Beogradu, otakzano je svečano otvaranje "AVIV parka" u Pančevu. Na otvaranju je trebalo da govore Iftah Aloni, suvlasnik kompanije suinvestitora Aviv Arlon, ambasador Izraela u Srbiji, Artur Kol i gradonačelnica Pančeva, Vesna Martinović.

Reč je o prvom retail parku u Srbiji zraelske kompanije Aviv Arlon. U prvoj fazi razvoja ovog retail parka prošle godine je otvoren Dis supermarketa. Po prvi put u Srbiji na površini od preko 10 hiljada kvadratnih metara posetioci će imati priliku da pronađu proizvode poznatih svetskih i domaćih modnih brendova, tehniku, knjige, kao i da uživaju u zabavi i igraonicama za decu u ovom šoping centru.

U ponudi Aviv retail parka u Pančevu biće proizvodi poznatih brendova kao što su New Yorker, Peacocks, Fox, Passage i brendovi u sistemu Tref Sporta (Nike, adidas, Acics, Levis, Head obuća ... Od novih brendova u ponudi će biti obuća Deichmann, kao i odeća firme Takko Fashion, proizvodi za domaćinstva danske firme JYSK.

Za građne je ovaj retail park otvoren od utorka, 21. maja u 10 časova. Na dan otvaranja pripremljeni su pokloni iznenađenja, zabava za celokupnu porodicu i specijalan sniženja artikala brendova koji su u ponudu ovog šoping parka. Svi posetioci će 31. maja dobiti i tiket iznenađenja uz pomoć kojeg mogu postati dobitnici nagrada u vrednosti i do 300 hiljada dinara.