Južnobanatska afera "Mađarica" ponovo u žiži srpskog pravosuđa

PANČEVO, 29. jun 2018. (TV Pančevo) – Afera "Mađarica", sumnja da je povratnik u Srbiju i vlasnik pasoša nekoliko zemalja(od kojih i latinoameričkih), korumpirao određene državne činovnike kako ne bi morao da "odleži" preostali deo zatvorske kazne na koju je osuđen u Mađarskoj, ponovo je u žiži interesovanja.

Sumnja se da je ovaj novopečeni biznismen, rodom iz Banata i dobro poznat istražnim organima naše zemlje, inače u Mađarskoj osuđen zbog dokazanih višemilionskih prevara i falsifikovanja dokumenata, na volšeban način izbegao da u srpskim zatvorima provede još nekoliko meseci.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o licu koje je bilo povezano i sa uzurpacijom državnih oranica (što su kasnije i priznali), o licu koje kroz Vršac defiluje sa enormnim količinama novca, preuzima firme i farme i predstavlja se kao zastupnik svetskih brendova za tržište Rusije. Ujedno, ovo lice pokušava i da se malim svotama predstavlja kao dobrotvor. Vršac je takve scenarije skretanja pažnje već video.

Jedini koji se uklapa u profil koji smo nezvanično dobili od državnih organa je novopečeni biznismen Danijel Mohan. Uskoro više informacija...

Izvor: evrsac.rs