Niz bilateralnih susreta Vučića i američkih zvaničnika 16. i 17. jula

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 16. i 17. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će imati niz bilateralnih susreta sa američkim zvaničnicima.

Vučić će razgovarati sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom, sa predsedavajućim Komiteta za oružane snage Kongresa senatorom Džonom Mekejnom i sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu senatorima Ronom Džonsonom Krisom Marfijem.

Pored toga, sastaće se i sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa kongresmenom Tedom Poom i Emanuelom Kliverom, a planiran je i susret sa šefom Biroa Nacionalne garde SAD generalom Džozefom Lengijelom i komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Markom Bartmanom.

Tokom boravka u Vašingtonu, Vučić će se sastati i sa predstavnicima Poslovnog saveta za međunarodno razumevanje i prisustvovati potpisivanju Memoranduma o razumevanju sa kompanijom CISCO, koja se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom opreme za računarsko umrežavanje, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.