Srbija

 

Vučić: Suficit u oktobru 9 milijardi

PANČEVO, 30. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u oktobru očekuje suficit od 8 do 9 milijardi. Takođe je istakao da se narednih nekoliko dana očekuje pomoć od po 5.000 dinara za penzionere, a da bi trebalo da bude podrška i za vojnike, policajce.

 

Vučić: Granica sa BiH do kraja godine?

PANČEVO, 29. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, nakon razgovora sa predsednikom RS Miloradom Dodikom, da je sastavljen tim ljudi koji će u Srbiji i Republici Srpskoj početi da radi na tekstu Deklaracije o opstanku srpskog naroda. Rekao je da su odnosi Srbije i Srpske posebni, da smo jedan narod i da niko ne može da zabrani Srbiji da voli i pomaže RS.

   

Vučić sa patrijarhom: Cilj srpske države očuvanje nezavisnosti i slobode

PANČEVO, 28. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa patrijarhom srpskim gospodinom Irinejem, sa kojim je razgovarao o ubrzanju završetka radova na izgradnji Hrama Svetog Save u Beogradu. Vučić i patrijarh saglasili su se da je vitalni cilj srpske države očuvanje njene nezavisnosti i slobode, kao i pravo Srbije da donosi odluke o sebi i svojoj budućnosti bez uplitanja drugih zemalja.

   

Đurić na obeležavanju slave SNS-a: Srbija odlučuje i šta će da seje i šta će da žanje

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka obeležila je svoju slavu, Svetu Petku, sečenjem slavskog kolača u sedištu stranke na Novom Beogradu.

   

SNS obeležila stranačku slavu, Svetu Petku

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka obeležila je svoju slavu, Svetu Petku, sečenjem slavskog kolača u sedištu stranke na Novom Beogradu.

   

Vučić sa studentima iz Banjaluke, naglasio značaj mira

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas studente Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci. Nakon obilaska zdanja na Andrićevom vencu u srdačnom razgovoru predsednik Vučić upoznao je studente iz Republike Srpske sa rezultatima politike koju vodi Srbija i planovima za budućnost. Predsednik je posebno naglasio značaj očuvanja mira i stabilnosti u čitavom regionu Zapadnog Balkana, ističući doprinos koji pruža ozbiljno i odgovorno delovanje Republike Srbije.