Srbija

 

SINIŠA MALI OBIŠAO GRADILIŠTE BEOGRAD NA VODI: Ove godine kreće izgradnja četiri objekta!

PANČEVO, 27. maj 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je gradilište "Beograd na vodi" gde su u toku radovi na šest objekata i najavio da će ove godine početi izgradnja četiri nove zgrade

 

Vučić: Ne bežimo od razgovora, hoćemo rezultate

PANČEVO, 27. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je Beograd spreman da razgovara sa Prištinom, ali da mora da vidi rezultate tih razgovora, te da građani treba da imaju poverenja da se naš tim bori za interese svoje zemlje i svih svojih građana.

   

Vučić na obeležavanju Dana MUP-a

PANČEVO, 26. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće centralnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u nedelju, 27. maja 2018. godine u 12 časova ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije

   

Vučić: Veća primanja za sve kategorije penzionera

PANČEVO, 25. maj 2018. (TV Pančevo) – Zakon o privremenom smanjenju penzija iz 2014. godine biće ukinut, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

   

Vučić: Ukida se Zakon o privremenom smanjenju penzija

PANČEVO, 25. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je država odlučila da, zahvaljujući ekonomskim rezultatima i strpljenju penzionera, ukine Zakon o privremenom smanjivanju penzija.

   

Vučić obišao radove na izgradnji mosta na Koridoru 11

PANČEVO, 25. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji mosta preko Save i Kolubare kod Obrenovca od 1,6 km, koji će biti najduži most na deonici Koridora 11 Surčin - Obrenovac.