Srbija

 

Vučić sa pukovnikom Stojiljkovićem i njegovih 11 dece

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se pukovniku Zoranu Stojiljkoviću na predanom i odgovornom obavljanju dužnosti oficira Vojske Srbije.

 

Vučić: Očekuje nas veliki i važan posao

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Očekujemo stabilizaciju javnih finansija, rast BDP-a, pad nezaposlenosti kao i nova radna mesta, poručio je premijer Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

   

Vučić može da pobedi već u prvom krugu predsedničkih izbora

PANČEVO, 3. januar 2017. (TV Pančevo) –Aleksandar Vučić, ako bi se kandidovao, imao bi šanse da pobedi već u prvom krugu predsedničkih izbora, a Tomislav Nikolić mogao bi da ima veliki problem u drugom krugu, pokazuju rezultati ankete, koju prenosi Politika.

   

Mihajlović: 4.000 km puta u Srbiji se održava

PANČEVO, 2. januar 2017. (TV Pančevo) – Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović kaže da će od ove godine 4.000 km puteva u Srbiji biti održavani isključivo raspisivanjem javnih poziva i tendera. Ona je izrazila nadu i da će novi zakon o katastru biti usvojen u februaru, zahvaljujući kome će uknjiženje nepokretnosti trajati najviše 24 sata.

   

Vučić o predstojećim izborima: Odlučiće rezultati, a ne prazne priče

PANČEVO, 2. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da naredni izbori neće biti izbori između različitih politika, nego izbori između prioriteta. U autorskom tekstu za novogodišnji broj nedeljnika "Ekspres" Vučić je naveo da će na jednoj strani biti rad, stabilnost, putevi, fabrike, škole, a na drugoj parole.

   

Lončar: Bezbednost prioritet i u 2017.

PANČEVO, 1. januar 2017. (TV Pančevo) – Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog okruga posetila je noćas dežurne pripadnike vatrogasno spasilačke ekipe u Pančevu. Uz želje i čestitke građanima Južnog Banata za Novu Godinu, Danijela Lončar je izrazila zahvalnost vatrogascima što nesebično i požrtvovano brinu o bezbednosti naših sugrađana.