Srbija

 

Međunarodni Dan Dunava obeležen u Kovinu

Pančevo, 2. jul 2017. (Tv Pančevo) - Povodom međunarodnog Dana Dunava, Turistička organizacija opštine Kovin na lokalitetu Stari Grad i Dunavac organizovala je ekološko-sportsko-turističku manifestaciju „Dunav je moj život“, koja je pored programa zabavnog karaktera, uključivala i akciju čišćenja i uređenja rukavca Dunava.

 

Vučić: Mislim da će dijalog sa Prištinom biti prenet na predsednički nivo

PANČEVO, 2. jul 2017. (TV Pančevo) – “Kad pomislim na razgovore koji me očekuju, nije mi lako, ali ne žalim se, verujem da ni Hašimu Tačiju nije prijatno da sreće mene” - izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uoči neformalnog razgovora sa Tačijem u Briselu i dodao da misli da će se pregovori Beograda i Prištine i zvanično podići na predsednički nivo.

   

Vučić: Srbija podržava politiku Kine

PANČEVO, 2. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo podrške predsedniku Kine Si Рinpingu u kome ističe da Srbija pruža snažnu podršku Kini u očuvanju njenog teritorijalnog integriteta, suvereniteta i nezavisnosti i apsolutnu podršku politici Kine.

   

Brnabić: Ja sam timski igrač

PANČEVO, 1. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je za Sputnik da je oko podele odgovornosti i uloge Ivice Dačića u vladi napravljena možda preterana fama i dodala da postoji samo jedan predsednik vlade. Mislim da je predsednik Republike to sve dobro objasnio. Prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić je i ministar spoljnih poslova.

   

Vučić otvorio fabriku municije u Uzićima

PANČEVO, 1. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije prisustvovao je početku probne proizvodnje u Fabrici streljačke municije "Belom" u Uzićima, u opštini Požega.

   

Logično nakon svih skandala i nenamenskog trošenja Makanova izgubila podršku u Nacionalnom savetu Slovaka

 

PANČEVO, 1. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Nacionalnog saveta Slovaka Ana Tomanova Makanova danas je ostala bez podrške u Savetu. Na današnjoj sednici koja je bila zakazana za 11 časova pojavilo se samo 11 članova od 29 čime je Makanova ostala bez većine.