Srbija

 

Za prijateljstvo sa Crnom Gorom

PANČEVO, 6. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Nove srpske demokratije Crne Gore Andrijom Mandićem.

 

Dan garde

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – Ponosan sam što sam mandat predsednika Srbije obavljao okružen plavim gardijskim uniformama. Nastavite da čuvate čast i ugled Srbije i mir i bezbednost njenih građana, rekao je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić na svečanosti povodom Dana garde u beogradskoj kasarni Dedinje.

   

Preko mosta Kovačica-Farkaždin uz pomoć EU

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – Most na Tamišu koji se nalazi na državnom putu Perlez–Kovačica obnovljen je sredstvima Evropske unije. Most je oštećen u majskim poplavama 2014. godine i za rekonstrukciju mosta Evropska unija je izdvojila 350 hiljada evra.

   

Politika regionalne stabilnosti

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorkom Odeljenja za Zapadnu Evropu, Zapadni Balkan i Tursku u Spoljnopolitičkoj službi Evropske unije Angelinom Ejhorst.

   

Stanković: Stabilna situacija u Preševu i Bujanovcu

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković izjavio je da na današnjem sastanku u Bujanovcu, predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju nije izrekao nijednu rečenicu koja bi dovodila u pitanje teritorijalni integritet Srbije ili integritet neke ličnosti.

   

Joksimović, Đurić: Očekujemo veći angažman EU

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Dosta je ćutanja i odsustva reagovanja Evropske unije(EU) na postupke eksponenata velikoalbanske politike u regionu, poručili su danas šef Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, posle sastanka sa ambasadorima zemalja članica EU.

   

Još članaka...