Srbija

 

Vučić u Mostaru: Saradnjom do Evropske unije

PANČEVO, 4. april 2017. (TV Pančevo) – Region je za Srbiju od izuzetnog značaja, treba da sarađujemo, učimo jedni od drugih, da razgovaramo i radimo zajedno jer samo tako imamo budućnost, ocenio je premijer Srbije Aleksandar Vučić posle dvodnevne posete Mostaru i učešću na Međunarodnom sajmu privrede.
 

Đurić: I Kosovo podržava Vučića

PANČEVO, 4. april 2017. (TV Pančevo) – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić na konferenciji za novinare u Beogradu ocenio je da su se oko Aleksandra Vučića ujedinili žitelji Kosova i Metohije i da su mu pružili podršku.

   

Vučić: U redu je dok je mirno

PANČEVO, 4. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, u vezi protesta u Beogradu, da je Srbija demokratska zemlja, u kojoj svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje, i da je to u redu, sve dok je mirno.

   

Erdogan i Orban čestitali Vučiću pobedu

 

PANČEVO, 4. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan kao i mađarski premijer Viktor Orban čestitali su premijeru Aleksandru Vučiću ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji.

   

Vučić: Zapadni Balkan može da bude glavna mašina razvoja EU

PANČEVO, 3. april 2017. (TV Pančevo) – Na Zapadnom Balkanu će biti daleko veći rast od EU – to ne znači da smo bogatiji, ali ako imate toliki rast onda niko ne može to da ignoriše, poručio je u Mostaru premijer Srbije Aleksandar Vučić. Zapadni Balkan može biti glavna mašina razvoja Evropske unije, poručio je premijer Srbije Aleksandar Vučić po dolasku u Mostar gde će prisustvovati svečanom otvaranju 20. Međunarodnog sajma privrede. "Mi možemo da budemo glavna mašina razvoja EU. Ovde će biti daleko veći rast od EU. To ne znači da smo bogatiji, ali ako imate toliki rast onda niko ne može to da ignoriše", uveren je Vučić.

   

Vučić: Pobeda čista kao suza

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – Pobednik predsedničkih izbora u Srbiji je Aleksandar Vučić, koji je, prema podacima IPSOS-a osvojio 55 posto glasova izašlih birača. Na konferenciji za novinare u izbornom štabu Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić je izjavio da je ponosan na činjenicu da je dobio ogromno poverenje građana. Procene izbornog štaba ove stranke su da je od 3,7 miliona ljudi, koliko ih je izašlo na izbore, Vučić dobio podršku oko 2 miliona i 35 hiljada birača, 12 posto glasova više od svih drugih kandidata zajedno.