Srbija

 

Vučić protiv "zamrznutog konflikta"

PANČEVO, 31. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pred Srbijom dve opcije kada je pitanju rešenje kosovskog problema, ali da je realniji predlog opstanka zamrznutog konflikta.

 

Vučić čestitao Uskrs po Gregorijanskom kalendaru

PANČEVO, 31. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Uskrs nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji taj praznik obeležavaju po Gregorijanskom kalendaru.

   

Vučić: Oni neka se sile, mi čuvamo mir

PANČEVO, 30. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je prištinskim vlastima da mogu da nastave da se sile, a mi ćemo, ističe, gledati da čuvamo mir i štitimo stabilnost.

   

Probijen tunel "Brančić" na Koridoru 11

PANČEVO, 30. mart 2018. (TV Pančevo) – Probijena je leva cev tunela Brančić na deonici Koridora 11 Lakjkovac - Ljig, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Narod tog dela Srbije će odlučiti kako će se zvati taj auto-put, poručio je predsednik.

   

Vučić i Ditman: Smanjiti napetost,nastaviti dijalog

PANČEVO, 30. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Savezne Republike Nemačke Aksela Ditmana, sa kojim je razgovarao o odnosima Beograda i Prištine, posle ovonedeljnih događaja u Kosovskoj Mitrovici, kao i o bezbednosnoj situaciji na severu KiM.

   

Vučić: Sloboda i suverenitet uz snažnu i efikasnu armiju

PANČEVO, 29. mart 2018. (TV Pančevo) –Kao mala zemlja koja se ne nalazi u vojnim blokovima, a koja želi da sačuva svoju slobodu i suverenitet, moramo da imamo snažnu i efikasnu armiju da bismo u tome uspeli, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle prisustva vojnoj vežbi „Sadejstvo 2018″ na poligonu Pasuljanske livade.