Srbija

 

Vučić sa Bogdanovom o daljem razvoju strateškog partnerstva

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas za zamenikom ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Mihailom Bogdanovom, sa kojim je razgovarao o daljem razvoju strateškog partnerstva.

 

Ljajić: Država sa političkom stabilnošću stvara poslovnu klimu

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić danas je bio gost Regionalne radio-televizije Pančevo. On je u emisiji “Intervju” izjavio da je zadatak države da uz političku stabilnost, stvara ambijent i poslovnu klimu koja će motivisati strane investitore da ulažu u Srbiju, da ove proizvde i zapošljavaju građane Srbije.

   

Medaković u novoj aferi - zaboravio da plati porez!

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) –Bivši sudija Nikola Medaković izgleda baš ne može da poštuje zakone, što zbog količine nedela već zabrinjava.

   

Vučić i Mohamed o unapređenju bilateralnih odnosa

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić istakao je u razgovoru sa ministrom inostranih poslova Eritreje Osmanom Salehom Mohamedom, da Srbija ceni dosledan stav te zemlje da ne prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i protivljenje prijemu Kosova u UNESKO.

   

Srbijom će upravljati građani Srbije

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat koalicije okupljenje oko Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, nastavio je predizbornu kampanju mitingom u Jagodini. On je zahvalio domaćinima na izuzetnom dočeku, a hiljade okupljenih građana u sportskoh hali je uzvratilo gromoglasnim aplauzom.

   

Stefanović: Šokiran sam da Tužilaštvo ćuti

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je šokiran reakcijom Tužilaštva koje danima ćuti na otvorene pozive pojedinih političara na sprovođenje ''makedonskog scenarija'' u Srbiji.