Srbija

 

Sastanak sa Mogerinijevom

PANČEVO, 31. avgust 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski predsednik Hašim Tači sastali su se jutros u zgradi Evropske spoljnopolitičke službe u Briselu, u okviru neformalnog radnog doručka čiji domaćin je šefica EU diplomatije Federika Mogerini.

 

Vučić: Zahvalni smo Americi jer podržava evropski put Srbije

PANČEVO, 29. avgust 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa američkim senatorom Ronom Džonsonom u vili Mir. Predsednik Srbije je rekao nakon sastanka sa kongresmenom Džonsonom da ima vrlo važnu informaciju za Srbiju. Naime, prve pastrmke iz Srbije otišle su za Los Anđeles, kazao je Vučić.

   

EKSKLUZIVNO: Gradonačelnica Vršca prelomila - Zarkula odlazi u političku penziju!

PANČEVO, 29. avgust 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović donela je odluku da na sledećem zasedanju lokalnog parlamenta, koje se očekuje u prvoj nedelji septembra, predloži smenu predsednika Skupštine Grada Vršca Jovice Zarkule. Ime novog predsednika Skupštine Mitrovićeva će objaviti u narednim danima.

   

Više struje iz obnovljivih izvora energije

PANČEVO, 29. avgust 2017. (TV Pančevo) – Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da će naša zemlja do 2020. godine imati više od 600 megavata struje iz obnovljivih izvora energije, pri čemu je predviđeno da se 500 megavata obezbedi iz energije vetra, a 100 megavata iz hidro sektora i biomase.

   

Nova fabrika u Leskovcu

PANČEVO, 29. avgust 2017. (TV Pančevo) – U oktobru ili najkasnije početkom novembra u Leskovcu će biti otvorena prva fabrika posle 30 godina, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon što je otvorio 28. „Roštiljijadu“. On je rekao da sada u Leskovcu ima 17.000 nezaposlenih, a bilo je 23.000 i mora da se spusti na ispod 10.000 ili 11.000.

   

Sastanak Vučića i Tačija u Briselu. Vučić: Boleće ih glava od naših pitanja

PANČEVO, 28. avgust 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odazvaće se pozivu šefice evropske diplomatije Federike Mogerini da u četvrtak, 31. avgusta doputuje u Brisel, potvrđeno je Tanjugu u njegovom kabinetu.