Srbija

 

Vučić danas i sutra na KiM, prvo na Gazivodama i u Zubinom Potoku

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje dvodnevnu posetu Kosovu i Metohiji, najpre obilaskom Gazivoda i Zubinog potoka. Prvog dana posetiće i selo Ribarsko Postenje, Lešak i Leposavić. Uveče se sastaje s političkim predstavnicima Srba u Zvečanu.

 

Vučić: Idem na Kosmet, prvo na Gazivode

 

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da sutra ide u posetu Kosovu i Metohiji, a prvo će obići Gazivode. Poručuje da je njegova namera da zagovara mir i da se bori za rešenje problema, a ne da huška na sukobe.

   

VUČIĆ U BRISELU: Uprkos ogromnim pritiscima odbio da se sastane s Tačijem!

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uprkos do sada najvećim pritiscima, odbio je da se danas u Briselu sastane s predsednikom lažne države Kosovo Hašimom Tačijem, a pitanje je da li će se i kada nastaviti razgovori s Prištinom.

   

Vučić se neće sastati sa predstavnicima Prištine u Briselu

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da danas ne razgovara sa predstavnicima Prištine u Briselu.

   

Predsednik izdao naredbu povodom posete Kosovu? KONAČNA ODLUKA večeras

PANČEVO 7.septembar 2018. (TV Pančevo) - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je vojsci, a zatim zatražio od policije i BIA, da prekinu svaku komunikaciju sa policijom na Kosovu, Kforom i bilo kojim albanskim i međunarodnim predstavnicima koji deluju na teritoriji AP Kosovo, a povodom njegove posete, saznaje Tanjug.

   

Vučić sa Rosom: "O mogućem otkazivanju posete Kosovu - sutra", izjavio predsednik!

PANČEVO, 6. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Vučić rekao je danas nakon potpisivanja Memoranduma o razumevanju i saradnji sa ministrom za trgovinu SAD-a Vilburom Rosom, da je za Srbiju veoma važno da ukupno poboljšavamo političke ali i sveobuhvatne odnose sa SAD Nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Rosa, ministarka Zorana Mihajlović i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot potpisali su memorandum o razumevanju i saradnji u oblasti infrastrukture Vlade Srbije i SAD.