Srbija

 

Srbija 10. na svetu po izdavanju građevinskih dozvola

PANČEVO, 31. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srbija je deseta u svetu po izdavanju građevinskih dozvola, a u najnovijoj Duing biznis listi za 2018. godinu, naša država napredovala je za 4 mesta, i sada se nalazi na 43. mestu ove liste Svetske banke. Ovo je još jedan dokaz da je Srbija dobro mesto za poslovanje i odlična destinacija za investitore, istakla je predstavljajući rezultate najnovijeg izveštaja Duing biznis liste, Zorana Mihajlović, potpredsednica vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Vučić izrazio zadovoljstvo jer će uskoro posetiti Kubu

PANČEVO, 31. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Republike Kube Adelu Majru Ruiz Garsiju i zahvalio joj na dobroj saradnji, kao i na svemu što je, tokom mandata u Beogradu, svojim diplomatskim iskustvom i zalaganjem učinila za unapređenje odnosa Srbije i Kube.

   

Vučić sa delegacijom italijanskog Senata

PANČEVO, 31. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je delegaciju Odbora za spoljne poslove Senata Republike Italije, u kojoj su senatori Paolo Korsini i Vito Petroćeli.

   

Vučić: Srbija iskreni prijatelj

PANČEVO, 31. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srbija je iskreni prijatelj Bugarske, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa predsednikom bugarske skupštine Dimitrom Glavčevim.

   

STRUČNJACI UVERENI U NADMOĆ SNS: Vučić na opštim izborima može i do 55 odsto glasova!

PANČEVO, 31. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Istraživači javnog mnjenja uvereni da bi Aleksandar Vučić i SNS osvojili više glasova nego na prethodnim izborima, dok bi podeljene opozicione stranke doživele novi politički debakl.

   

Predsednik Vučić: Naše je da vodimo nezavisnu politiku

PANČEVO, 30. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Odgovarajući na pitanja novinara da li država ima kapacitet da sačuva svoju nezavisnost, predsednik je rekao da Srbija sedi na svojoj stolici, do kada će moći to niko ne može da garantuje.