Srbija

 

Vučić: Ako je dijalog samo da priznamo Kosovo – hvala, doviđenja

PANČEVO, 25. januar 2018. (TV Pančevo) – Ako neko misli da je ideja procesa normalizacije odnosa Beograda i Prištine samo da Srbija mora da prizna Kosovo i to je to, onda – hvala, doviđenja, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Vučić sa Tačijem: "Ako neko misli da može da dobije sve.."

PANČEVO, 25. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Davosu sa predsednikom privremenih institucija u Prištini Hašimom Tačijem. Vučić je rekao da su razgovarali o nastavku dijaloga i rešavanju problema.

   

"Ime još nije za objavljivanje": Predsednik najavio dolazak novog investitora

PANČEVO, 24. januar 2017. (TV Pančevo) – U Pomoravlje stiže velika fabrika, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističući da se o njenom dolasku u Srbiju razgovara u Davosu.

   

Vučić za Sputnjik: Potreban nam je mir i stabilnost, podržavam dijalog

PANČEVO, 24. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da podržava proces dijaloga sa Prištinom, da se nada kompromisnom rešenju, ali da ne polaže prevelike nade da će se to desiti do kraja ove godine i naglašava da „nam je potreban period mira i stabilnosti više nego bilo šta drugo“.

   

Sutra sastanak Vučića i Rame u Davosu

PANČEVO, 24. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se danas, odmah po dolasku u Davos, gde će učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu, sa vlasnikom „Alibabe“ Li Na i albanskim premijerom Edijem Ramom, s kojim ima zakazan bilateralni sastanak u četvrtak.

   

Vučić od sutra u Davosu

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće od sutra do 26. januara u Davosu, gde će učestovati na 48. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.