Srbija

 

Ruf sa Vučićem: Odlični fiskalni rezultati Srbije

Руф са Вучићем: Одлични фискални резултати Србије

PANČEVO, 4. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa šefom Misije Međunarodnog monetarnog fonda Džejmsom Rufom, koji je poručio da svi pokazatelji govore o stabilnom trendu rasta ekonomije Srbije.

 

Vučić primio zlatne tekvondistkinje Mandić i Stanković

PANČEVO, 4. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas nove šampionke sveta u tekvondou Milicu Mandić i Vanju Stanković i čestitao im na fantastičnom uspehu na nedavno završenom šampionatu u Južnoj Koreji.

   

Vučić pozvao nemačke kompanije da investiraju u Srbiji

PANČEVO, 5. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa rukovodiocima i vlasnikom nemačke kompanije "Vorwerk" i tom prilikom pozvao tu i druge nemačke kompanije da investiraju u Srbiji.

   

Predstavljanje master plana infrastrukture Beograda

PANČEVO, 3. jul 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali predstavio je master plan saobraćajne infrastrukture Beograda za 2021, 2027. i 2033. godinu. Siniša Mali je istakao da će se razvoj odvijati u tri oblasti i obezbediće stabilan razvoj grada.

   

Ulaganje u zaštitu životne sredine

PANČEVO, 3. jul 2017. (TV Pančevo) - U zaštitu životne sredine u Srbiji bi u narednih 20 godina trebalo da bude uloženo između deset i 15 milijardi evra, rečeno je danas u Beogradu na skupu o pregovaračkoj poziciji za poglavlje 27 koje se tiče ekologije i klimatskoh promena. Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan rekao je na skupu u Privrednoj komori Srbije da će deo tog novca uložiti država, a deo međunarodna zajednica i strani investitori. On je istakao da je privreda glavni nosilac i investitor u oblasti zaštite zvotne sredine ali i njen najveći zagadjivač.

   

Vučić tražio ubrzan pristup Srbije EU

PANČEVO, 3. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, posle razgovora kod Federike Mogerini sa Hašimom Tačijem, da je dogovoren nastavak dijaloga i primena već postignutih dogovora. Na bilateralnom sastanku s Federikom Mogerini Vučić je tražio ubrzan pristup Srbije EU.