Srbija

 

Vučić na otvaranju pogona fabrike u Bečeju

PANČEVO, 2. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju novog pogona fabrike „Knott Autoflex yug“ u Bečeju, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. Preduzeće „Knott Autoflex Yug“ osnovano je 2003. godine, a bavi se proizvodnjom karoserije za motorna vozila, prikolice i poluprikolice.

 

Završen sastanak Beograda i Prištine

PANČEVO, 2. februar 2017. (TV Pančevo) – Visoka predstavnica za spoljnu politiku EU Federika Mogerini izjavila je da je ohrabrena konstruktivnim zalaganjem Beograda i Prištine u novoj rundi dijaloga i dodala da je taj proces važan za region i EU.

   

Vučić pokazao Ciprasu Beograd na vodi

PANČEVO, 1. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne želi da odgovara na napade opozicionih lidera ali da u njihovim nastupima nije video nikakvu političku ideju osim mržnje protiv njega i napada na rezultate Vlade. Na konferenciji za novinare, nakon što je sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom obišao zgradu Geozavoda u Beogradu, Vučić je rekao da je u utorak uveče, "do duboko u noć", gledao televizijske emisije u kojima su predstavnici opozicije gostovali, ali da "nije imao Bog zna šta da vidi".

   

Nastavak dijaloga Beograda i Prištine u Briselu

PANČEVO, 1. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijeri i predsednici Srbije i Kosova sastaće se danas na novoj rundi dijaloga u Briselu. EU kao posrednik u dijalogu očekuje razgovor o otvorenim pitanjima, primeni dogovorenog, ali i o tome kako dalje sa dijalogom o normalizaciji odnosa. Premijer i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, kao i premijer i predsednik Kosova Isa Mustafa i Hašim Tači ponovo će, posle nedelju dana, sedeti za istim stolom u Briselu.

   

Vučić uputio telegram saučešća porodici Konstantina Arsenovića

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici preminulog potpredsednika Narodne skupštine Srbije Konstantina Arsenovića. “Primite izraze mog dubokog saučešća povodom smrti Vašeg supruga, Konstantina Arsenovića, koji je svojim radom i zalaganjem dao doprinos jačanju institucije u kojoj je savesno obavljao odgovornu dužnost potpredsednika“ navodi se u telegramu premijera Vučića.

   

Srbija će ponuditi najbolje uslove za svakog grčkog investitora

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Srbija će ponuditi najbolje uslove za svakog grčkog investitora, bolje nego bilo ko drugi u regionu, poručio je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sa Poslovnog foruma Srbija-Grčka u Beogradu, na kojem je učestvovao sa grčkim kolegom Aleksisom Ciprasom.