Srbija

 

Vučić i Dodik nakon sastanka: Nikada nećemo dozvoliti novi pogrom srpskog stanovništva

PANČEVO, 15. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je nadu da ćemo, i pored izjava pojedinih nekadašnjih bošnjačkih ratnih vođa, uspeti da sačuvamo mir, stabilnost i da će svim građanima, bez obzira na nacionalnu pripadnost, budućnost biti mir, a ne sukobi i ratovi.

 

Vučić nakon otvaranja stambene zgrade u "Beogradu na vodi": Ostvarili smo jedan od najvećih snova

PANČEVO, 14. jul 2018. (TV Pančevo) – Izgradnja prve stambene zgrade u "Beogradu na vodi" je završena i ona je danas svečano otvorena, nakon čega će početi useljavanje prvih stanara.

   

Vučić čestitao Makronu nacionalni praznik Francuske

PANČEVO, 14. jul 2018. (TV Pančevo) – Odnosi Srbije i Francuske na veoma visokom nivou, podrška Pariza Beogradu na evropskom putu veoma važna, rekao predsednik Vučić u razgovoru sa francuskim ambasadorom, a uoči predstojećeg susreta sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

   

Vuk, koji je odavno pojeo kosovsko jagnje!?

PANČEVO, 12. jul 2018. (TV Pančevo) – U niskotiražnom nedeljniku, koji ima otprilike uticaj u srpskom medijskom prostoru baš onoliko koliko ima uticaja u narodu njihov sagovornik, Vuk Jeremić, po ko zna koji put, čujemo odavno naučenu priču, engleskog štrebera – kako nikako Aleksandar Vučić ne sme da pređe crvenu liniju i prizna Kosovo,odnosno obezbedi im tim činom stolicu u UN!? O čemu ovaj zalutali poluerotski pozer sa terasa studija na Menhetnu priča? Gde je ovaj čovek bio do sada? Gde mu je ta crvena linija bila dok je sa belosvetskim barabama “jurio talove” po Meksiku,Kataru i ko zna sve gde još…

   

Vučić u Parizu na poziv Makrona

PANČEVO, 12. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić boraviće u utorak, 17. jula, u zvaničnoj poseti Francuskoj, na poziv šefa francuske države Emanuela Makrona.

   

Vučić i Tači u Briselu 18. jula

PANČEVO, 12. jul 2018. (TV Pančevo) – Nova runda dijaloga predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog predsednika Hašima Tačija održaće se u sredu 18. jula, saopšteno je u Briselu.