Srbija

 

Balint Pastor: Podržavamo Vučića zbog dobrih rezultata

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) - Balint Pastor, poslanik Saveza vojvođanskih Mađara u republičkom parlamentu, posetio je Gradski odbor ove stranke povodom njegove petogodišnjice postojanja. Tema sastanka bili su rezultati koji su postignuti od formiranja Vlade do danas, a razgovaralo se i o prioritetima u razvoju infrastrukture, kao i o manjinskom akcionom planu.

 

Jovanov: Radi se na sprovođenju Vučićeve ideje

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednik GO SNS Milenko Jovаnov kritikovao je kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića.

   

Vučić: Država ima novca da pomaže proizvođače

 

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić istakao je u Čačku da država ima novca i da će pomagati uspešne poslovne projekte, kao što je fabrika čipsa u Čačku.Vučić je, u izjavi novinarima, posle obilaska postrojenja, rekao da se radi o našem legendarnom proizvodu, sa kojim ova fabrika zauzima 15 odsto domaćeg tržišta.

   

Vučić: Ne vidim odbijanje zahteva za reviziju kao problem

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Lebanu, prilikom obilaska pogona nekadašnje fabrike “Eksportteks”, da je država spremna da pomogne otvaranje novih radnih mesta i dovođenju investitora u male i nerazvijene opštine, poput te.

   

Vučić: Želim da jug Srbije bude jači, uspešniji i bogatiji

 

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kanditat koalicije okupljene oko SNS-a Aleksandar Vučić održao je predizborni miting u hali “Dubočica” Leskovcu. On je istakao da je Srbiji u prethodnih nekoliko godina uspela da povrati svoj ugled u svetu i da “pokazuje zube” na najbolji način, tako što od neprijatelja pravi prijatelje.

   

Stefanović: “Ko udari ženu, mora da ide u zatvor”

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je u Vrnjačkoj Banji da žrtve porodičnog nasilja mogu da se oslone na policiju, koja će ih beskompromisno štititi, jer je Srbija zemlja u kojoj se nasilje ne toleriše.