Srbija

 

Vučić: Ceo svet sada zna da je Voker velikoalbanski lobista

PANČEVO, 9. maj 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom najnovijih izjava bivšeg šefa OEBS-a na Kosovu Vilijama Vokera, da ceo svet sada ima "dokaze na tacni" da je reč o velikoalbanskom lobisti, koji se zalagao za ostvarenje tog projekta "Velike Albanije" na KiM.

 

„Čelik 2017“ – premijere „Miloša“, „Lazara“, „Alasa“

PANČEVO, 9. maj 2017. (TV Pančevo) – Vojna vežba „Čelik 2017“, koja je održana povodom Dana Vojske Srbije, Dana pobede i Dana Evrope, završena je u Nikincima.

   

Vučić: Neki ministri bi da troše, insistiraću na čvrstoj fiskalnoj kontroli

PANČEVO, 8. maj 2017. (TV Pančevo) – Vlada će obavljati svoj posao, ali ja ću svaki dan ministra finansija moliti da ne popušta pod pritiscima da se troši novac, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, koji je najavio i da će Beograd angažovati neka svetski poznata imena kao pomoć povodom razgovora sa Prišinom.

   

Vučić sa japanskim ambasadorom o investicijama

PANČEVO, 8. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Japana Đuičija Takaharu, sa kojim je konstatovao da srpsko-japanski odnosi značajno napreduju, posebno u okviru privredne saradnje.

   

Premijer čestitao Marjanoviću, Vasiću i Beđiku osvajanje medalja

PANČEVO, 7. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao srpskim veslačima uspeh koji su ostvarili na Svetskom kupu u Beogradu. Čast mi je da srpskim veslačima čestitam osvajanje medalja na Svetskom kupu u Beogradu. Uveren sam da će naši veslači i na narednim takmičenjima postizati ovako izuzetne rezultate, navodi se u Vučićevoj čestitki.

   

Vučić: Budućnost je važnija od prošlosti

PANČEVO, 6. maj 2017. (TV Pančevo) – U Bačkom Jarku danas je otkriveno spomen obeležje Nemcima koji su u tom mestu stradali na kraju Drugog svetskog rata, a tom događaju prisustvovali su, između ostalih, premijer Srbije Aleksandar Vučić i izaslanik Vlade Nemačke Hermut Košik.