Srbija

 

Vučić: Evropske integracije Beograda i dobri odnosi sa Moskvom ne protivreče međusobno

PANČEVO, 2. jun 2018. (TV Pančevo) – Kako prenosi agencija "Sputnjik" predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je za francuski "Mond" da Beograd nije priznao Krim kao deo Rusije jer bi to značilo podršku nezavisnosti Kosova.

 

Vučić: Najveća pomoć žrtvama – da pravdu ne tražimo selektivno

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Zločinac kada bude uhvaćen odgovara samo jednom, dok žrtva bez podrške društva mora da daje odgovore čitav svoj život, i sebi i onima koji je na to teraju, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da se mora obezbediti stalna pomoć i podrška žrtvama i svedocima u krivičnim postupcima.

   

Vučić: Sporazum sa Albancima uz saglasnost i volju naroda

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Za pravno-obavezujući sporazum sa Kosovom mora da postoji široka saglasnost i većinska volja našeg društva, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

   

Vučić u Francuskoj na sastanku ECFR posvećenom Zapadnom Balkanu

PANČEVO, 29. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Republici Francuskoj tokom koje učestvuje na godišnjem sastanku Evropskog saveta za međunarodne odnose (ECFR), saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika.

   

Ko je Siniša Mali i zašto je on najbolje rešenje za ministra finansija

PANČEVO, 27. maj 2018. (TV Pančevo) – Politički analitičar Dragomir Anđelković smatra da se Mali više nego uspešno pokazao na čelu Beograda i da ga taj posao preporučio za mesto novog ministra finansija koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska Dušana Vujovića iz Vlade Srbije:

   

ODGOVOR ŽELJKA MITROVIĆA VUKU ĐONU JEREMIĆU: Ti si jedna bolesna patološka lažovčina!

PANČEVO, 27. maj 2018. (TV Pančevo) – Čitajući saopštenje Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke, a u kome se kaže da je Pink dobio nekakve pare od države kao garanciju za nekakav porez, ne znam kako da izbegnem sopstvenu osudu javnosti kako sam ovakav i onakav samo zato što ću javno reći da je Vuk Jeremić obična bolesna patolaška lažovčina.