Srbija

 

Vučić: 5,5 miliona evra za Srbe u Srpskoj i BiH

PANČEVO, 2. septembar 2017. (TV Pančevo) – Srbija će sa oko 5,5 miliona evra pomoći opštine u Republici Srpskoj, kao i opštine u Bosni i Hercegovini u kojima pretežno žive Srbi, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Nova školska godina za učenike osnovnih i srednjih škola

PANČEVO, 1. septembar 2017. (TV Pančevo) - Nova školska 2017/2018. godina počinje za učenike osnovnih i srednjih škola. Ministar prosvete Mladen Šarčević poželeo im je srećnu i uspešnu novu školsku godinu.

   

Vučić primio sportiste: Oni su ponos Srbije

PANČEVO, 1. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je sportiste koji su osvojili medalje u olimpijskim disciplinama na nedavno završenim takmičenjima.

   

Vučić: Važno da imamo svoju rudu

PANČEVO, 1.septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se sada isplati imati rudnike bakra i dodao da je važno da imamo našu rudu zbog BDP-a, kako ne bismo gubili, već zarađivali veliki novac.

   

Vučić: Znanje vam ne mogu oduzeti

PANČEVO, 1.septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u razgovoru sa učenicima Tehničke škole u Majdanpeku, koja je zajedno sa Gimnazijom „Mile Arsenijević Bandera“ smeštena u renoviranoj zgradi, da im znanje niko ne može oduzeti.

   

Vučić: O dugoročnim odnosima Srba i Albanaca

PANČEVO, 31. avgust 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle sastanka sa Hašimom Tačijem uz posredovanje šefice evropske diplomatije Federike Mogerini da su danas otvoreni razgovori o dugoročnijim odnosima Srba i Albanaca. Predsednik Srbije takođe je tokom sastanka otvorio pitanje hapšenja Bogdana Mitrovića u Suvoj Reci.

   

Još članaka...