Srbija

 

Predsednik Srbije početkom iduće sedmice u poseti Kini

PANČEVO, 12. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće početkom iduće sedmice u poseti Kini, gde će učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu, poznatijem kao „letnji Davos“.

 

Vučić: SAD hoće da čuje i stav Beograda

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zahvalio predsedniku SAD Donaldu Trampu, potpredsedniku Majklu Pensu i senatoru Ronu Džonsonu na tome što posle dosta vremena neko u SAD hoće da čuje i stav Beograda. Džonson je istakao da će američka administracija podržati i dati prostor predsedniku Vučiću da pronađe fleksibilno rešenje za kosovsko pitanje.

   

Vučić sa novoimenovanim ambasadorima

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Češke Republike Tomaša Kuhte i poželeo mu dobrodošlicu i uspeh u radu.

   

Na ivici ambisa smo, nestaćemo! Ubio nas je 20. vek, dajte da imamo normalan život

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, boravi danas drugi dan za redom na Kosovu i Metohiji. Vučić je posetu započeo obilaskom Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici u 8.00 časova. Nakon toga usledeo je obilazak urbanističkog naselje "Sunčanu dolinu", nakon čega se predsednik zaputito ka mestu Banje. Tu je posetito domaćinstvo Milana Kovačevića, obišao predškolsku ustanovu i razgovarao sa meštanima. Za 12.00 sati zakazan je govor predsednika na trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici, gde Vučić završava dvodnevni boravak na KiM.

   

Vučić na KiM: Vreme da Srbi i Albanci pokušaju da razgovaraju s više poštovanja

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je vreme za pokušaj da Srbi i Albanci razgovaraju sa mnogo više međusobnog poštovanja.

   

Vučić: Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema sa kojima se suočavamo

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je dvodnevnu posetu Kosovu i Metohiji obilaskom Zubinog Potoka, da bi zatim otišao do jezera Gazivode. Bez Gazivoda nema ostanka i opstanka ljudi u Ibarskom Kolašinu, Obiliću, poručio je Vučić.