Srbija

 

Vučić za Politiko:Produbiti trgovinske veze na Zapadnom Balkanu

PANČEVO, 6. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer i novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić založio se za ekonomsko i tržišno povezivanje država bivše Jugoslavije i Albanije, jer bi to podiglo privrede tih država i osnažilo regionalnu saradnju.

 

Vučiću uručena čestitka predsednika Kine

PANČEVO, 6. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Narodne Republike Kine Lija Mančanga, koji mu je čestitao pobedu na predsedničkim izborima, preneo srdačne pozdrave kineskog državnog vrha i uručio čestitku predsednika Si Đinpinga.

   

Novi sistem platnih razreda od 2018.

PANČEVO, 3. april 2017. (TV Pančevo) –Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je danas da će ove godine početi povlačenje 80 miliona evra koje je Srbija dobila od EU za reformu javne uprave.
   

Sima Redžepović jedan od organizatora sinoćnjeg protesta u Beogradu

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Redžepović je policiji poznat od ranije kao izvršilac više krivičnih dela prevare i lažnog prijavljivanja.

   

Čestitke Vučiću sa svih strana

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) –Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić održao je niz sastanaka sa ambasadorima Nemačke, Rusije, Italije koji su mu preneli čestitke šefova svojih država nakon pobede na predsedničkim izborima. Premijer je telefonom razgovarao sa predsednicima Makedonije i Slovenije. Ambasadorom Nemačke u Srbiji Aksel Ditman je, tokom sastanka rekao da će Nemačka nastaviti da podržava odluku Srbije da postane članica Evropske unije.

   

SAD čestitale Vučiću

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – SAD su čestitale Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima, a v.d. portparola Stejt departmenta Mark Toner je istakao da su odnosi SAD i Srbije jaki i da dve zemlje „dele viziju prosperitetne Srbije, u miru sa svojim susedima i potpuno integrisane u evropsku porodicu nacija“.