Srbija

 

Vučić: Imam još jednu ideju koju ću izneti Siju

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Hoću da inovativnim tehnologijama Srbija ostvari komparativne prednosti nad zemljama regiona i Evrope, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pekingu i dodao da će imati "neke čudne molbe" za predsednika Sija.

 

Vučić: Indija iskreni prijatelj koji podržava Srbiju

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će, ne samo prošlost, već i budućnost, da krasi odnose Srbije i Indije, zemlje koja je Beograd uvek podržavala u očuvanju svog teritorijalnog integriteta i nacionalnih interesa.Vučić je, nakon sastanka sa potpredsednikom Indije Vankajom Naiduom, naglasio da je Indija istinski i iskren prijatelj.

   

DRŽAVA ĆE POMOĆI MALOM DUŠANU! Aleksandar Vučić obećao da će Srbija finansirati odlazak na lečenje obolelog dečaka!

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Alesksandar Vučić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da će se država postarati da se prikupe planirana sredstva za operaciju četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca.

   

Vučić: General-potpukovnik Milan Mojsilović novi načelnik Generalštaba

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će generala Ljubišu Dikovića na čelu Generalštaba zameniti general-potpukovnik Milan Mojsilović, koji je do sada obavljao funkciju pomoćnika ministra odbrane za politiku odbrane. Zamenik načelnika Generalštaba biće general-major Petar Cvetković.

   

Vučić sa vojnim vrhom o kadrovskim promenama u VS

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u 19 časova sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i predstavnicima vojnog vrha.

   

Vučić: Garancije za članstvo u EU da budu deo dogovora sa Prištinom

PANČEVO, 13. septembar 2018. (TV Pančevo) – Ako ikada postignemo bilo kakav sporazum sa Prištinom, Srbija bi morala da dobije jasne garancije da će postati država članica EU 2025. godine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu Rojtersu.