Srbija

 

Vučić sa Ivanićem

PANČEVO, 6.jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu.

 

Vučić:U Srbiji preko potrebni uzbunjivači

PANČEVO, 5.jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su Srbiji preko potrebni uzbunjivači, ljudi koji ukazuju na korupciju, i izrazio nadu da će Srbija promeniti odnos prema njima, jer je to, objasnio je, važno za napredak naše zemlje.

   

Vučić: Do septembra počinje gradnja jeftinih stanova

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Vučić, prilikom obilaska oglednog stana u naselju „Zemunske kapije“, pozvao je pripadnike snaga bezbednosti, koji su zainteresovani da kupe stan uz pomoć Vlade Srbije, da pogledaju ogledni stan i uvere se šta će moći da kupe.

   

Vučić i Oricio o reformama i medijskoj strategiji

PANČEVO, 4.jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Andreom Oricijem o većem učešću misije u reformskim procesima u Srbiji i nastavku saradnje u oblasti medija i slobode izražavanja.

   

Vučić odbio „američki paket“ za KiM

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Ocenivši ga nedostojnim pažnje i neprihvatljivim za našu zemlju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije hteo da upoznaje javnost sa radnim dokumentom u vezi sa rešavanjem kosovskog problema poznatijim kao „američki paket“.

   

Vučić razgovarao sa Erdoganom

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.