Srbija

 

Vučić i Čepurin razgovarali o konkretnim zajedničkim projektima Srbije i Rusije

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom o konkretnim projektima saradnje dveju zemalja. Dvojica sagovornika su naglasili da su Srbija i Rusija spremne da održavaju kontinuirni politički dijalog koji doprinosi razvoju celokupnih odnosa na obostranu dobit.
 

Skandal na konferenciji za novinare: Ogorčena žena drhtala od besa! Sve si nas upropastio, Keno!

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Obraćanje Radoslava Milojičića Kene u holu SO Smederevska Palanka prekinuto je povicima prisutnih. Jedna žena, vidno isprovocirana njegovom pričom o pravima radnika, progovorila je na sav glas: „Sram te bilo, upropastio si Palanku, ti si našao da pričaš o pravima radnika“.

   

Kenin debakl! DS bez većine, sednica Skupštine u Smederevskoj Palanci nije održana

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Sednica Skupštine opštine Palanka nije održana pošto Radoslav Milojičić Kena iz DS-a nije imao većinu, iako je danima tvrdio suprotno. Kena nije hteo da odgovori na pitanje novinara TV Pančevo o malverzacijama dok je vodio Smederevsku Palanku. Nije hteo da odgovori na pitanje odakle dug od 4 milijarde dinara u budžetu koji je ostavio odlazeći sa funkcija, zbog čega su enormne pare isplaćivane ljudima zbog navodnih ujeda pasa, zbog čega je dao milion evra jednom lokalnom fudbalskom klubu.

   

Joksimović: Do 2020. godine još milijardu evra iz EU

PANČEVO, 5.jul 2017. (TV Pančevo) – Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da Srbija do 2020. godine može da očekuje još milijardu evra bespovratne pomoći iz Evropske unije na nacionalnom nivou, a da lokalne samouprave kroz mnoge programe mogu da apliciraju za novac za projekte.

   

MMF: U Srbiji situacija poboljšana, nastaviti reforme

PANČEVO, 5.jul 2017. (TV Pančevo) – Šef Misije Međunarodnog monetarnog fonda Džejms Ruf, ocenio je da je, u odnosu na početak aranžmana sa MMF-om, današnja situacija bolja i da su Vlada i Narodna banka Srbije postigle dramatično jačanje ekonomije, ali je ocenio da penzije i plate u javnom sektoru treba da budu "obuzdane" kao stavka u budžetu.

   

Uništeno više od 200 kg narkotika u termoelektrani "Nikola Tesla"

PANČEVO, 5. jul 2017. (TV Pančevo) – Više od 200 kilograma zaplenjenih narkotika uništeno je danas u termoelektrani "Nikola Tesla" a potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da će policija nastaviti intenzivnu borbu protiv trgovine narkoticima.