Srbija

 

Pozivi Ministarstva odbrane

PANČEVO, 3. februar 2017. (TV Pančevo) – Svi mladići koji tokom 2017. godine budu postali punoletni, dužni su da se do kraja februara jave na opšti poziv za vojnu evidenciju, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Oni koji se ne budu odazvali pozivu, dobiće opomenu na kućnu adresu, a potom slede prekršajne prijave za koje su predviđene novčane kazne do 50.000 dinara ili kazna zatvora do 60 dana.

 

Prvorođena beba u Vršcu dobila poklone od gradonačelnice

PANČEVO, 3. februar 2017. (TV Pančevo) – Uz dukat i novac, prvorođena beba u vršačkom porodilištu dobila je i auto-sedište za bebe. Poklone je Filipu Mijailoviću, koga je prvog januara na svet donela majka Marina, uručila je danas gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

   

Vučić: Prijateljski odnosi Srbije i Crne Gore

PANČEVO, 3. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić je, nakon sastanka sa crnogorskim kolegom Duškom Markovićem, istakao da Srbija i Crna Gora imaju dobre prijateljske odnose, te da ovakvi susreti imaju za cilj da se ti odnosi dalje dinamizuju.

   

Vučić dočekao Markovića

PANČEVO, 3. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić dočekao je danas ispred Palate "Srbija", uz najviše državne počasti, predsednika Vlade Crne Gore Duška Markovića, koji boravi u poseti našoj zemlji.

   

Vučić Srbima sa KiM: Ostanite mirni i dostojanstveni

PANČEVO, 2. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić, obratio se novinarima posle završetka sastanka sa liderima Srba sa KiM i saopštio da je sada najvažnije da se sačuva mir i stabilnost. Želim da kažem da smo imali teške razgovore u kojima je s prihvatili sve. Biću uskoro da spreman da građanima Srbije kažem sve.

   

Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM u Raškoj

 

PANČEVO, 2. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić sastaće se danas po podne u Raškoj sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Prema saznanjima Tanjuga, rastu strahovanja da Priština ne odustaje od ideje napada na Srbe na severu Kosova. Hitan sastanak, u kasarni Stefan Nemanja, u 17. 00 sati, usledio je posle druge runde dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou, sinoć u Briselu, saznaje Tanjug.