Srbija

 

Vučić: BiH u Srbiji ima iskrenog prijatelja

PANČEVO, 7.septembar 2017. (TV Pančevo) – Za mene je najvažnije da kažem ovde u Sarajevu, kao predsendik Srbije, da Bosna i Hercegovina u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja, a to prijateljstvo pokazuje kroz poštovanje teritorijalnog integriteta BIH i jačanje svih veza, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Vučić uputio telegram saučešća porodicama vojnika

PANČEVO, 7.septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodicama dvojice pripadnika 3. bataljona Vojne policije, kapetana Vladana Jovanovića i mlađeg vodnika Srđana Stevanovića, stradalih u saobraćajnoj nesreći. U telegramu se, između ostalog, kaže:

   

Vučić: I da ništa ne postignemo, važno je da razgovaramo

PANČEVO, 6. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, uoči sutrašnje zvanične posete Sarajevu, da su svaka poseta, svaki susret i razgovor važni, jer podrazumevaju novi stepen odgovornosti

   

Vučić:Ja se ne „hvalim“ atentatima,kao neki na 2, 3 dana

PANČEVO, 5.septembar 2017. (TV Pančevo) – Ništa strašno se u subotu nije dogodilo, pretpostavljam da namera ljudi u "bentliju" nije bila da meni naude, a da li sam u pravu treba ipak da utvrde nadležni organi, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući incident koji se dogodio u subotu, a za koji su pojedini mediji naveli da je reč o pokušaju atentata. "Postoji jedna vrsta stalne priče kako izmišljam atentate, iako ja nisam nikad rekao da je neko pokušao atentat na mene...Nisam to rekao ni u Srebrenici", rekao je Vučić gostujući na TV Hepi.

   

Naleteli na kolonu vozila u kojoj je bio predsednik: Danas saslušanje trojice mladića

PANČEVO, 4.septembar 2017. (TV Pančevo) – U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušane tri osobe zbog sumnje da su ugrozile bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića tako što su u subotu ujutru automobilom naleteli na kolonu vozila u kojoj se on nalazio.

   

Bentlijem naleteli na vozilo u kojem je bio predsednik Vučić!

PANČEVO, 3.septembar 2017. (TV Pančevo) – Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je juče ujutru oko osam sati i 20 minuta na kružnom toku Topčiderska zvezda, i zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe.