Srbija

 

Vučić nastavlja posetu Indiji

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić odlaskom u Mumbaj nastavlja višednevnu posetu Indiji, u okviru koje se juče sastao sa indijskim premijerom Narendrom Modijem i učestvovao na samitu „Vibrant Gudžarat“, u indijskom gradu Gandinagaru.

 

Velike štete zbog leda i prekida plovidbe

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Zorana Mihajlović izjavila je danas da je procenjena ekonomska šteta zbog snega i leda u vodnom i železničkom saobraćaju u Srbiji između 10 i 13 miliona dinara dnevno.

   

Vučić sa premijerom Indije

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Gandinagaru sa predsednikom Vlade Indije Narendrom Modijem, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, jačanju ekonomske saradnje i trgovinske razmene.

   

Vučić danas nastavlja posetu Indiji

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Unapređenje ekonomske saradnje i političkih odnosa i dolazak indijskih investitora u Srbiju biće među najvažnijim temama tokom posete Indiji, izjavio je sinoć premijer po dolasku u Indiju.

   

Vučić čestitao Dan Republike Srpske

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku RS Miloradu Dodiku i građanima Dan RS, istakavši da će u Srbiji uvek imati iskrenu podršku naroda i Vlade.

   

Zabranjena plovidba Dunavom

PANČEVO, 8. januar 2017. (TV Pančevo) – Na priobaljima reka se polako hvata led, rekao je Babović navodeći da postoji mogućnost hvatanja leda veće debljine na rekama, zbog čega je apelovao na građane koji imaju plovila na rekama, da ih izvuku na obalu kako se ne bi zaledili.