Srbija

 

Vučić u Berlinu

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić doputovao je u Berlin gde će se kasnije u toku dana sastati s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

 

Vučić sa ministrom spoljnih poslova Italije

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije Anđelinom Alfanom sa kojim je razgovarao o odnosima dveju zemalja, situaciji u regionu i nastavku dijaloga sa Prištinom.

   

Vučić u Berlinu sa Angelom Merkel

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas popodne će boraviti u Nemačkoj, na poziv kancelarke Angele Merkel. Kako je bila najavila zamenica portparola nemačke vlade Ulrike Demer, teme razgovora biće bilateralni odnosi, regionalna pitanja, evropska politika i ekonomija, kao i migrantska politika.

   

Otvoren Etihadov centar. Vučić: Beograd vide kao čvorište svih puteva

PANČEVO, 13. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju Centra za objedinjene usluge Etihad Aviation Group u Beogradu sa generalnim direktorom te grupe Džejmsom Hoganom. Centar će obavljati brojne zajedničke funkcije avio-kompanija članica Etihad Airways Partners (EAP), kao što su usluge kontakt centra i programa lojalnosti, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

   

Vučić položio venac povodom godišnjice ubistva bivšeg premijera

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Od ubistva premijera Zorana Đinđića danas se navršava 14 godina, a tim povodom članovi Vlade Srbije položili su venac na spomen-ploču u dvorištu Vlade.

   

Vučić u namenskoj u Velikoj Plani, predstavljen "Miloš"

 

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić obišao je fabriku namenske industrije "Složeni borbeni sistemi" u Velikoj Plani, gde je prisustvovao prezentaciji oklopnog vozila "Miloš".