Srbija

 

OEBS-ova Ličnost godine za vladavinu prava, sudija Dragana Boljević “predmete u fioci držala i po dve godine”!?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Sudija Apelacionog suda u Beogradu, Dragana Boljević, višedecenijska liderka nevladine organizacije Društvo sudija dobila je 2007.godine nagradu OEBS-a za Ličnost godine u oblasti vladavine prava – a u isto vreme na njene presude u Okružnom sudu se čekalo čak do dve godine duže od zakonskih rokova!? Zapad je nagrađivao, dok su se očajne stranke hvatale za glavu!?!

 

POTVRĐENO PISANJE EMBARGA, U ŠABAČKOM DOMU ZDRAVLJA NAJURILI DOKTORE – PRIMILI VETERINARE!?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Čelnici šabačkog Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ na mesto medicinskih tehničara zapošljavaju osobe sa diplomom srednje veterinarske škole, saznaje „Blic“.

   

Vučić: Podrška Makrona za kompromis za KiM

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Nastavak jake diplomatske ofanzive Srbije. Ekonomska saradnja Francuske i Srbije, dijalog Beograda i Prištine, kao i evrointegracije, glavne teme razgovora predsednika Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona.

   

Vučić u Parizu, "susret s Makronom važan za Srbiju"

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Pariz gde će danas imati sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

   

Vučić na postavljanju kamena temeljca za „Merkur Palas“

PANČEVO, 16. jul 2018. (TV Pančevo) – U okviru Specijalne bolnice „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji položen kamen temeljac za izgradnju hotela „Splendor“ uz prisustvo predsednika Srbije. Kamen temeljac za izgradnju hotela „Merkur Palas“, novog objekta Specijalne bolnice „Merkur“ u Vrnjačkoj banji, postavljen je danas u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.Kamen temeljac su postavili ministar zdravlja Zlatibor Lončar i direktor bolnice Dejan Stanojević, a prisustvovala je i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, kao direktor Koridora Srbije Zoran Babić koji potiče iz tog grada.

   

Dok budžetska „češlja muvačine“ sa budžetom grada Šapca, „Zelenko“ se brčka na moru! Za svaki slučaj „pobegao u lijepu njihovu“, u okolinu Zadra!?

PANČEVO, 16. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnika Šapca, Nebojšu Zelenovića „Zelenka“ NALED-ovog dobitnika za realizaciju tobožnjih projekata iz gradskog budžeta za potrebe i uslugu građana – „pobegao je“ na more i to baš u trenutku kada je budžetska inspekcija počela da pregleda kako su se trošile pare iz gradske kase?! Mnogi smelo tvrde, da se gradonačelnik namerno sklonio, kao vid revolta i bojkota zbog državne kontrole kojoj su inače redovno podložni svi oni koji raspolažu sa budžetskim sredstvima…