Srbija

 

Otvoren novi terminal na aerodeomu "Nikola Tesla"

PANČEVO, 7. jul 2017. (TV Pančevo) – Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i v.d. direktora aerodroma "Nikola Tesla", Saša Vlaisavljević pustili su u rad novi terminal na ovom aerodromu. Rešenja za koncesiju za aerodrom očekuju se na jesen, rekla je ministarka Mihajlović, ističući da je ponosna na činjenicu da je ovaj beogradski aerodrom, po standardima koje ispunjava, već u Evropi i svetu.

 

Vučić uručio sablje najboljim oficirima

PANČEVO, 7. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Aleksandar Vučić uručio je danas oficirske sablje najboljim oficirima u 60. klasi Generalštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane, potpukovnicima Staniši Đikiću, Ivici Stankoviću i Predragu Jovičiću.

   

Vučić i Vujičić o obogaćivanju programa obrazovanja dece

PANČEVO, 7. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa poznatim humanistom i motivacionim govornikom Nikom Vujičićem sa kojim je razgovarao o predlogu za značajnije obogaćivanje programa za obrazovanje dece, koristeći program koji je Nik Vujičić nedavno predstavio u američkom školskom sistemu.

   

Kada će Krišan u zatvor?

PANČEVO, 7. jul 2017. (TV Pančevo) – Protiv bivšeg predsednika Opštine Kovačica Miroslava Krišana iz redova DS-a do sada je podneto više krivičnih prijava. Sve su zbog zloupotrebe službenog položaja, a tereti se da je Opštini Kovačica i AP Vojvodini naneo štetu veću od 110 miliona dinara. Kada će ova baraba u zatvor?

   

Mihajlović: Nasilje nad ženama mora da prestane

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Potpresednica Vlade Zorana Mihajlović apelovala je povodom ubistva žene u novobeogradskom Centru za socijalni rad, na institucije da pojačaju kordinaciju i rad na rešavanju problema nasilja u porodici, istakavši da nijedna žena više ne sme da trpi nasilje.

   

Zorana Mihajlović obišla radove na Koridoru 10

PANČEVO, 6. jul 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović obišla je radove na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru, jedinom gradilištu gde se radi i noću, i poručila svim drugim izvođačima i podizvoрačima da se, sledeći taj primer, organizuju i rade duže, jer će im dobre reference pomoći da dobijaju i druge velike poslove u Srbiji.