Srbija

 

Vučić sutra sa Fabricijem i Drijanom

PANČEVO, 11. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u 10:00 sati sa šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Istog dana u 17:30 Vučić će se sastati sa ministrom evropskih i spoljnih poslova Republike Fransuske Žan-Ivom Le Drijanom.

 

Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Grčke Nikosom Kocijasom

PANČEVO, 11. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Grčke Nikosom Kocijasom sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji, situaciji u regionu i evropskim integracijama Srbije.

   

Vučić: Srbija čvrsto podržava principe i standarde slobode medija

PANČEVO, 11. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlemom Dezirom sa kojim je razgovarao o važnosti medijskih sloboda i zaštiti novinara.

   

Vučić u Trebinju: Niko nam ne može zabraniti da volimo RS

PANČEVO, 10. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je danas u Trebinju dalju pomoć i podršku Srbije razvoj tog kraja kako bi, kaže, naš narod opstao i prosperirao na prostorima na kojima vekovima živi.

   

Predsednik Vučić otvorio Međunarodni sajam privrede u Mostaru

PANČEVO, 10. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik je istakao da su ovakvi sajmovi potrebni, i to više privrednicima nego političarimaPredsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je Međunarodni sajam privrede u Mostaru i tom prilikom istakao da učešće 60 kompanija iz Srbije na ovom sajmu, kao i robna razmena sa BiH koja je dostigla skoro dve milijarde govori da postajemo pametnije i bolje komšije, koje mogu da nađu zajednički interes.

   

Vučić: Važno da sačuvamo mir i stabilnost na Balkanu

PANČEVO, 10. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Mostaru sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovim o predstojećem Samitu u Sofiji 17. maja, a novinarima je preneo da su konstatovali da je važno da uradimo sve što je moguće da se savučaju mir i stabilnost na Balkanu.