Srbija

 

Vučić: Verujem u Dedinje 2, nastavićemo ulaganja u zdravstvo

PANČEVO, 1. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas mogućnost izgradnje „Dedinja 2“ i istakao da će država nastaviti da ulaže u zdravstvo, na temelju dobrog stanja javnih finansija.

 

Vučić i Dodik: Infrastrukturni projekti podstiču razvoj čitavog regiona

PANČEVO, 1.feburar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

   

Šapić je opštinu Novi Beograd – pretvorio u svoju stranku!?

PANČEVO, 1. februar 2018. (TV Pančevo) – Fiktivnost svih navedenih primera Ugovora o radno angažovanim licima u opštini Novi Beograd govori o suštini Šapićevog političkog delovanja: koje se svodi na veoma tešku zloupotrebu ovlašćenja, vlasti uopšte. Kao upotrebu vlasti u drugom, a ne onom cilju kome je ona namenjena. Upotreba suprotna svrsi.

   

Vučić sa Tajanijem

PANČEVO, 31. januar 2018. (TV Pančevo) – EU očekuje od Beograda pravno obavezujući dokument sa Prištinom, posle kojeg bi Srbija mogla da postane članica EU, rekao je predsednik Srbije na konferenciji za medije sa predsednikom Evropskog parlamenta.

   

Vučić u Hrvatskoj 12. i 13. februara

PANČEVO, 31. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je poziv hrvatske predsednice da poseti Zagreb u februaru. Vučić je na konferenciji za novinare rekao da će se taj susret najverovatnije dogoditi 12. i 13. februara.

   

FAKTOR PLUS O IZBORIMA U BEOGRADU: Lista Aleksandra Vučića ubedljivo prva sa 40,4 posto!

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Kada bi u nedelju bili održani izbori u Beogradi, lista "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd", ubedljivo bi pobedila sa 40,4 posto glasova, pokazuje najnovije istraživanje Faktora plus.