Srbija

 

Vučić: Lepo se ispričamo, a posle samita opet svađe i sukobi

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Dobro je što će predsednici vlada sa na samitu doneti još jednu deklaraciju, ali se pribojavam da će nakon samita opet početi svađe i sukobi, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, te u obraćanju na samitu predsednika vlada zemalja Zapadnog Balkana zamolio domaćine da ne nazivaju sve prisutne državama, jer ni on to ne radi.

 

Vučić stigao u Sarajevo

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić stigao je u Sarajevo, gde će sutra učestvovati na sastanku premijera zemalja Zapadnog Balkana, u sklopu priprema za predstojeći, Četvrti samit Berlinskog procesa, planiran za juli u Trstu.

   

Svetski dan potrošača: Ministar Ljajić posetio Pančevo

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacia Rasim Ljijić povodom Svetskog dana potrošača obišao je DIS market u Pančevu. Svaki pedeseti kupac koji je posetio DIS market dobio je gratis kupovinu.

   

Vučić: U Sarajevo dolazim sa pruženom rukom prijateljstva

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Dolazim sa pruženom rukom prijateljstva pruženom svima u regionu Zapadnog Balkana - istakao je Aleksandar Vučić, srpski premijer i dodao da će u Sarajevu biti reči o svim zajedničkim projektima.

   

Vučić: U Sarajevu o carinskoj uniji

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Voždovačka Osnovna škola "Vojvoda Stepa" nakon 123 godine dobila je fiskulturnu salu. Školu pohađa više od 900 učenika, koji nikada nisu imali fiskulturnu salu, pa su škola i gradski Sekretarijat za obrazovanje plaćali šest miliona dinara godišnje obližnjoj privatnoj hali. Svečanom otvaranju ove sale prisustvovao je i premijer Aleksandar Vučić, koji je pred sutrašnji put u Sarajevo, izjavio da ide sa željom da razgovara o infrastrukturnim projektima, carinskoj uniji kao i o stvarima koje su bitne za očuvanje mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

   

Vučić i Merkel: Srbija na pravom putu

 

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić obratio se medijima posle sastanka sa kancelarkom Merkel.

   

Još članaka...