Srbija

 

Svetski dan Roma u Kovinu

PANČEVO, 8. april 2017. (TV Pančevo) – Povodom Svetskog dana Roma u Kovinu je organizovana manifestacija na kojoj su učestvovali Kulturno-umetničko društvo iz Deliblata i Romsko Kulturno društvo iz Bavaništa i iz Kovina.U Opštini Kovin je oko 1.500 Roma, a iz budžeta Kovina ove godine je izdvojeno 3 miliona i 400 hiljada dinara za poboljšanje njihovog položaja.

 

Vučić: „Merkator S“ je stabilna firma

 

PANČEVO, 8. april 2017. (TV Pančevo) – Bez obzira na velike probleme koje "Agrokor" ima u Hrvatskoj, kompanija "Merkator S" je stabilna i niko od 9.700 ljudi koji u njoj rade ne treba da brine za svoja radna mesta, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

   

Vučić sa dobavljačima lanca Merkator S

PANČEVO, 8. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas sastanak sa predstavnicima dobavljača kompanije Merkator S, koja je deo koncerna Agrokor.Svrha sastanka, koji se održava u Palati Srbije, nakon kojege će se medijima obratiti srpski premijer, je razmatranje aktuelne situacije vezane za poslovanje danas najvećeg maloprodajnog lanca u Srbiji.

   

Predsednik Rumunije i ministar Lajčak čestitali Vučiću

PANČEVO, 8. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Rumunije Klausa Vernera Joanisa, u kojoj se kaže:„Zadovoljstvo mi je da Vam uputim, u ime rumunskog naroda i u svoje lično ime, najtoplije čestitke za ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima nedavno održanim u Republici Srbiji.Želim istovremeno da Vam uputim najiskrenije želje za uspeh u izvršavanju budućeg mandata. Ubeđen sam da će rumunsko-srpski odnosi nastaviti da se razvijaju i da će napredovati u svim oblastima od zajedničkog interesa za naše države. Želimo da zajedno iskoristimo veliki potencijal bilateralne saradnje i iz perspektive bezbednosti i stabilnosti regiona.

   

Patrijarh Moskovski Kiril čestitao Vučiću

PANČEVO, 8. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku patrijarha Moskovskog i cele Rusije Kirila, u kojoj se kaže:„Srdačno Vam čestitam izbor za predsednika Republike Srbije. Vaša pobeda svedoči o velikom poverenju naroda u Vas i put razvoja koji ste Vi predložili.

   

Gradonačelnik Novog Sada prekrečio grafite mržnje

PANČEVO, 7. april 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je prekrečio grafite mržnje koji su se pojavili na zidu dvorišta Vadičanskog dvora, na mestu gde su se prethodna dva dana okupljali oni koji su učestvovali u protestnoj šetnji.