Srbija

 

Vučić uputio saučešće Putinu i Šojguu

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, kao i ministru odbrane Sergeju Šojguu. U pismu se kaže:

 

Vučić: Kina želi samostalnu i jaku Srbiju

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u obraćanju medijima nakon sastanka sa kineskim premijerom Li Kećangom, rekao da su jučerašnji i današnji sastanci ogromna čast za Srbiju.

   

Vučić na Ekonomskom forumu u Tjenđinu; sporazum sa Hbisom

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas u Tjenđinu da je veoma važno što je predsednik Kine Si Đinping prihvatio da ponovo poseti Srbiju jer je to signal investitorima da ulažu u našu zemlju.

   

Vučić: Si ponovo dolazi u Srbiju

PANČEVO, 18. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Pekingu da je kineski predsednik Si Đinping privatio poziv da ponovo poseti Srbiju.

   

Vučić sa studentima Univerziteta u Pekingu

PANČEVO, 18. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas grupu studenata sa katedre za srpski jezik na Univeriztetu za međunarodne studije u Pekingu.

   

Vučić: Vredni sporazumi između Srbije i Kine

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Srbiji se otvara prilika da uz kineska ulaganja, za dve do tri godine postane zemlja s najvišim privrednim rastom u Evropi, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle nekoliko važnih sastanaka koje su on i članovi visoke državne delegacije imali tokom posete Narodnoj Republici Kini.