Srbija

 

Antić: Azotaru sa dugovima od 200 miliona evra niko neće

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Vlada Srbije ima razumevanja za radnike Azotare u Pančevu, za koju će biti otvoren stečaj u avgustu, rekao je ministar energetike Aleksandar Antić i istakao da je stečaj bio iznuđen potez, jer ovakvu Azotaru, koja ima dugove preko 200 miliona evra niko neće.

 

Vučić: Ima još figura na tabli, probaćemo da izvučemo remi

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je, poredivši dijalog Beograda i Prištine sa šahovskim mečom, da ima još figura na tabli, i da ćemo probati da izvučemo remi. On je izrazio nadu da nikada neće doći do rata, već da će se naći rešenje za pitanje Kosova i Metohije, kao i da bi svako odugovlačenje imalo negativne posledice po ostala pitanja.

   

Vučić: Interesovanje australijskih kompanija za Srbiju

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadorku Australije Džuliju Fini, zahvalivši joj na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja.

   

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministarku spoljnih poslova Republike Surinam Ildiz Polak-Beil i uručio joj pismo za predsednika Desirea Botersa, u kojem ga poziva u zvaničnu posetu našoj zemlji. Ministarka Polak-Beil prenela je pozdrave predsednika Botersa i rekla da očekuje da njegova zvanična poseta Srbiji bude realizovana do kraja godine.

   

Vučić: Egipat iskren prijatelj

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Parlamenta Egipta Alijem Abdelom Aalom, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i globalnim pitanjima.

   

Vučić: Težak sastanak u Briselu, dogovoren nastavak dijaloga

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Težak sastanak u Briselu. U cilju pronalaženja kompromisnog rešenja, ali i očuvanja mira i stabilnosti između Beograda i Prištine dogovoren nastavak dijaloga.