Srbija

 

Predsednik o protestima zbog cene goriva: Zašto niko ne kaže: "Alal vera, Vučiću, imamo najjeftiniji hleb u regionu"

PANČEVO, 10. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas renovirane učeničke sobe, čitaonicu i druge prostorije Internata Vojne gimnazije, a po obilasku odgovarao je na pitanja okupljenih novinara.

 

Vučić: Početkom 2019. imaćemo najsnažniju armiju u regionu

PANČEVO, 10. jun 2018. (TV Pančevo) – Već početkom naredne godine imaćemo najsnažniju armiju u regionu, rekao je predsednik Aleksandar VUčić nakon obilaska renovinranih prostorija Internata Vojne gimnazije u Beogradu.

   

Posao za 100 najboljih diplomaca medicine u Srbiji

PANČEVO, 8.jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je ugovore o zaposlenju za nekoliko od ukupno 100 najboljih diplomaca svih medicinskih fakulteta u Srbiji. Najbolja među njima, Maša Josipović, koja je sa prosekom 10 završila studije i dobila stipendiju Kembridža, kaže da je ovim činom ostvarena najveća želja diplomaca medicine – da rade i usavršavaju se među svojom porodicom i prijateljima. Vučić je uzvratio uverenjem da mladim ljudima merilo uspeha ne treba da bude odlazak iz zemlje, već da doprinesu promeni okruženja u kojem žive.

   

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina.

   

Vučić razgovarao sa Andrejom Dankom

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Narodne skupštine Slovačke Republike Andrejom Dankom o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i evrointegracijama.

   

150 svetala pančevačkim biciklistima

PANČEVO, 6. jun 2018. (TV Pančevo) – Centar za bezbednost saobraćaja i Grad Pančevo Udruženje građana ulice za bicikliste sproveli su akciju podele osvetljenja za bicikliste. Na uglu Ulice Lava Tolstoja i Oslobođenja podelili su 150 svetala za bicikliste.

   

Još članaka...