Srbija

 

Zaštitnika građana koji je došao da promoviše predsedničku kandidaturu, Pančevci sačekali transparentom „Jankoviću kada ćeš da odgovaraš za ubistvo?“

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Sašu Jankovića, Zaštitnika građana, u Pančevu, gde se večeras održava tribina na kojoj će promovisati svoju predsedničku kandidaturu, Pančevci sačekali transparentom „Jankoviću kada ćeš da odgovaraš za ubistvo“.

 

Hitna sednica vlade zbog Haradinaja

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić zakazao je hitnu sednicu Vlade Srbije zbog odluke francuskog suda da pusti bivšeg premijera Kosova Ramuša Haradinaja na slobodu uz kauciju. Sednica će biti održana sutra u 10 sati, odmah po povratku premijera Vučića iz Indije u kojoj se nalazi od 9. januara u zvaničnoj poseti. Jedina tema sednice biće puštanje Haradinaja i reakcija Srbije na tu odluku francuskog suda.

   

Vučić sa predsednikom "Mahindra grupe"

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, posledenjeg dana posete Indiji, sa predsednikom Mahindra grupe, Anandom Mahindrom sa kojim je razgovarao o potencijalnim investicijama ove grupe u Srbiji.

   

Premijer Vučić otvorio Mumbajsku berzu

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Mumbajsku berzu ističući da je to velika čast za Srbiju, kao i da veze između Srbije i Indije, iako dobre, mogu biti dalje unapređene.

   

Vučić: Zaštitnik nema prava da se bavi politikom

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Po zakonima Srbije zaštitnik građana nema prava da se bavi politikom i trebalo je da podnese ostavku pre dve godine kada je time počeo da se bavi, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

   

Vučić i Fadnavis: Bolja saradnja u oblasti poljoprivrede

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mumbaiju sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom, sa kojim je razgovarao o boljoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prerade semena i drugim tehnologijama za preradu hrane, ali i privlačenju većeg broja indijskih investitora u Srbiju. Tema razgovora bile su i zajedničke kompanije u sektoru informacionih tehnologija.