Srbija

 

Vučić uputio telegram saučešća predsedniku Meksika

PANČEVO, 9. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Meksika Enrikeu Penji Nijetu u kome se kaže:„Sa tugom smo primili vest o nastradalima i povređenima u razornom zemljotresu koji je pogodio Vašu zemlju, kao i o velikoj materijalnoj šteti koju je pričinio.

 

Nuncije preneo Vučiću poziv pape da poseti Vatikan

PANČEVO, 9. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je papskog nuncija nadbiskupa Lućana Surijanija, koji mu je preneo poziv pape Franje da poseti Vatikan, kao i papinu iskrenu želju da se stvore uslovi da poseti Srbiju.

   

Vučić: Čuvati ljude i otadžbinu

PANČEVO, 9. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas mladim potporučnicima Vojske Srbije da u budućem radu moraju da budu svesni odgovornosti za ono što je najvrednije - za ljudske živote i "našu jedinu otadžbinu - Srbiju".

   

Vučić: Nemojte od Srbije praviti bauka, Srbija je prijatelj

PANČEVO, 8.septembar 2017. (TV Pančevo) – Nema potrebe da od Srbije bilo ko pravi bauka, izjavio je danas u Sarajevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa predsednikom Saveta ministara Bosne i Hercegovine Denisom Zvizdićem i poručio da je Srbija iskreni prijatelj BiH, da se ne meša u njene unutrašnje odnose i da poštuje njen teritorijalni integritet.

   

Vučić sa Zvizdićem i članovima oba doma PS BiH

PANČEVO, 8.septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je posetu Sarajevu sastankom s članovima kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine, a ispred zgrade parlamenta priređen je svečani doček.Predsednika Srbije ispred zgrade Parlamentarne skupštine BIH dočekali su predsedavajući oba doma.

   

Vučić: Pomoći ćemo i Trnovu, i Sokocu, i Ilidži

 

PANČEVO, 7. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Istočno Sarajevo i sa rukovodstvom tog grada razgovarao o tome kako Srbija može da pomogne. Vučić je istakao da Srbija, na sreću, ima novca da pomogne Istočnom Sarajevu i da veruje da će prilike za pomoć postojati i idućih godina.