Srbija

 

MITING SNS U ŽELEZNIKU! Vučić: Pobedićemo ih ubedljivo, jer oni ne znaju ništa drugo osim da mrze

PANČEVO, 4. februar 2018. (TV Pančevo) – Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke, prof. dr Zoran Radojičić, prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" i Irena Vujović, kandidat za odbornika u Skupštini grada Beograda, govorili su na mitingu Srpske napredne stranke koji je održan u sportskoj hali FMP Železnik.

 

Vučić u Beču: Austrija da podrži svaki dogovor Srba i Albanaca

PANČEVO, 2. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u zvaničnoj poseti Austriji, na poziv šefa austrijske države Aleksandera van der Belena, dočekan je u bečkoj palati Hofburg, gde je sedište austrijskog Predsedništva, uz najveće državne počasti. Vučić je zamolio Austriju da podrži svako rešenje za Kosovo i Metohiju do kojeg budu došli Srbi i Albanci, a ne nekakva „propisana“ rešenja.

   

Vučić u Austriji uz najviše državne počasti

PANČEVO, 2. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije, koji boravi u zvaničnoj poseti Austriji, na poziv šefa austrijske države Aleksandera van der Belena, dočekan je u bečkoj palati Hofburg, gde je sedište austrijskog Predsedništva, uz najveće državne počasti.

   

Vučić: Bez kompromisa – još jedna greška više u istoriji Srba i Albanaca

PANČEVO, 2. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, u intervjuu najtiražnijem bečkom dnevniku „Kronen cajtung“, da će, ako ne mogu naći rešenje za pitanje Kosova i Metohije, za šta su potreban kompromis i ustupci, to biti još jedna greška više u istoriji naša dva najveća naroda na Balkanu.

   

Vučić nastavlja posetu Beču: Danas razgovori sa predsednikom i kancelarom Austrije

PANČEVO, 2. februar 2018. (TV Pančevo) – Vučić je sinoć razgovarao sa predstavnicima Privredne komore Austrije i austrijskim privrednicima.

   

Vučić: Očekujem težak, ali otvoren razgovor u Hrvatskoj

PANČEVO, 1. februar 2018. (TV Pančevo) – Komentarišući posetu Hrvatskoj, koja bi trebalo da se održi 12. i 13. februara, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će razgovori biti teški, neposredni i otvoreni, ali da je spreman na to.