Srbija

 

Vučić i Čubrilović: Veliko razumevanje između Srbije i RS

PANČEVO, 26. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića sa kojim je konstatovao da postoji veliko razumevanje između Republike Srbije i Republike Srpske, kao i dobri politički i ekonomski odnosi, na osnovu Sporazuma o specijalnim paralelnim odnosima.

 

Vučić sumirao rad SNS-a

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Nikad neću da stavljam žig na čelo srpskog naroda da bih se nekome dopao, štitiću srpski narod uvek i svuda, jer to je moj posao, poručio je večeras predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, na Sednici Glavnog odbora SNS. Na sednici je govorio o otvarenim rezultatima, Kosovu i Metohiji, kao i proslavi desetogodišnjice stranke.

   

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, uoči posete Moskvi i razgovora sa predsednikom Vladimirom Putinom, primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina.

   

Vučić: Nema sile koja me može naterati da priznam Kosovo

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Beograd će za četiri godine, do kraja 2022. godine, dobiti novi objekat Dečje klinike, "Tiršovu 2", u čiju izgradnju i opremu će biti uloženo 54 miliona evra, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Hoćemo bolje uslove za naše majke, za trudnice, porodilje, hoćemo bolje uslove za sve ljude, pre svega za decu i da se to oseti na svakom koraku, poručio je Vučić.

   

Vučić: Tiršova 2 biće gotova do kraja 2022.

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Uložili smo sedam i po miliona evra u kliniku Tiršova i potrebno je da se uloži još milion i po, a najveći deo novca do sada je potrošen na nabavku novih aparata i instrumenta, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da su donete "neke odluke" oko eventualnog izmeštanja Infektivne i Onkološke klinike bliže autoputu.

   

Vučić u obilasku klinike u Tiršovoj

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će radove na unutrašnjoj rekonstrukciji i opremanju prostorija Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj u petak, 21. septembra.