Srbija

 

Vučić: Zahvalnost Kipru na nepriznavanju Kosova

PANČEVO, 24. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Parlamenta Republike Kipar Demetrisom Silurisom i u razgovoru istakao veliki značaj koji Srbija pridaje čvrstom prijateljstvu sa Kiprom, zasnovanom na razumevanju, poverenju i solidarnosti.

 

Vučić obišao radove na obilaznici oko Beograda

PANČEVO, 24. jul 2018. (TV Pančevo) – Na obilaznici oko Beograda kineski i azerbejdžanski izvođači, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, započeli su radove na izgradnji nedostajuće leve trake autoputa od mosta na Savi kod Ostružnice do tunela Straževica i obe trake do Bubanj Potoka.Reč je o deonici ukupne dužine 19,5 km, koja obuhvata sektore obilaznice 4, 5 i 6.

   

Vučić uputio saučešće, ponudio pomoć Grčkoj

PANČEVO, 24. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je izraze najdubljeg saučešća predsedniku i premijeru Grčke, Prokopisu Pavlopulosu i Aleksisu Ciprasu.

   

Vučić sa ambasadorkom Izraela

PANČEVO, 23. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadorku Države Izrael Alonu Fišer Kam, sa kojom je razgovarao o predstojećoj poseti predsednika Ruvena Rivlina.

   

Mirović obilazio bolnice u Pančevu, Kovinu i Beloj Crkvi

PANČEVO, 23. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović obišao je danas zdravstvene centre u Pančevu, Kovinu i Beloj Crkvi. Bolnice u ovim južnobanatskim mestima su propadale više decenija zahvaljujući katastrofalnoj politici koju su vodile bivše pokrajinske administracije. Sada, nakon promena, u ovim bolnicama sprovode se veliki građevinski poduhvati,novcem koji je izdvojen iz pokrajinskog budžeta. Najveća investicija koja se sprovodi je u pančevačkoj bolnici.

   

Vučić obišao Klinički centar Srbije

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obilazeći radove na obnovi Kliničkog centra Srbije pozvao kritičare, koji su bili na vlasti kada je C.Gora napustila zajedničku državu i Kosovo proglasilo jednostranu nezavisnost, da kažu narodu istinu da žele da budemo taoci jednog problema, gde, inače, nemamo nikakvu kontrolu.