Srbija

 

Dobra politika privlači investicije

PANČEVO, 13. april 2018. (TV Pančevo) – Kancelarka Angela Merkel insistira, a mi smo apsolutno saglasni, da se mir i stabilnost moraju očuvati po svaku cenu, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa kancelarkom u Berlinu i istakao da mu je rekla da može da je pozove ako je potrebno.

 

Vučić: Srbija i Francuska istinski prijateljske zemlje

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – Srbija i Francuska su istinski prijateljske zemlje, a trgovinska razmena i ekonomska saradanja su na sve višem nivou, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa ministrom evropskih i spoljnih poslova Republike Francuske Žan-Ivom Le Drijanom.

   

Vučić najavio bolje dane za građane Šumadije i potvrdio dolazak nemačkog investitora u Pančevo

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – Industrijski kompleks Mind park, čija izgradnja počinje danas u Lužnicama kod Kragujevca, a obeležžavanju početka radova prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, osmišljen je kao grad u malom sa svim sadržajima koji su neophodni za svakodnevan život.

   

Vučić primio šefa Delegacije EU u Beogradu

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je šefa Delegacije EU u Beogradu Sema Fabricija.

   

Vučić čestitao Alijevu na pobedi

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Republike Azerbejdžan Ilhamu Alijevu, u kojoj se kaže:

   

Vučić danas sa šefom francuske diplomatije

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ministrom evropskih i spoljnih poslova Republike Francuske Žan-Ivom Le Drijanom.