Srbija

 

Vučić sa specijalnim izaslanikom predsednika Kine

PANČEVO, 12. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa specijalnim izaslanikom predsednika NR Kine Mengom Điandžouom, članom Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i sekretarom Centralne komisije za političke i pravne poslove.

 

Predsednik Vučić večeras o aktuelnim temama

PANČEVO, 12. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se večaras javnosti, u 20 sati, iz Predsedništva Srbije.

   

Zorana Mihajlović: Spreman Nacrt zakona o rodnoj ravnopravnosti

PANČEVO, 11. septembar 2017. (TV Pančevo) - Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Nacrt zakona o rodnoj ravnopravnosti biti prosleđen Ministarstvu za rad na doradu. Ona je istakla da zakon ima društveni konsenzus i da veruje da Ministarstvo rada neće biti potrebno mnogo vremena da reše probleme koji sada postoje.

   

Vučić: Mađarska prijatelj i saveznik na evropskom put

PANČEVO, 11. septembar 2017. (TV Pančevo) – Odnosi Srbije i Mađarske su danas najbolji u našoj istoriji, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji zajedno sa mađarskim predsednikom Janošom Aderom prisustvuje svečanoj sednici Skupštine opštine Senta.

   

Predsednici Srbije i Mađarske u Senti

PANČEVO, 11. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Mađarske Janošem Aderom u Senti.

   

Vučić: Snaga vojske je u znanju, umeću i smelosti

PANČEVO, 9. septembar 2017. (TV Pančevo) – Svečanost povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije održana je ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu. Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću predat je raport.