Srbija

 

Četiri medalje na matematičkoj Olimpijadi za devojke iz Srbije

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Na šestoj Evropskoj matematičkoj olimpijadi za devojke koja se održava u Švajcarskoj, ekipa Srbije u čijem sastavu je bila i jedna Pančevka, ostvarila je veliki uspeh osvojiviši četiri medalje – zlatnu, dve srebrne i jednu bronzanu. Zlatnu medalju osvojila je Jelena Ivančić, srebrne Jana Vučković i Irina Đanković i bronzanu Danica Zečević.

 

Vučić i Cerar: Zaštiti prava zaposlenih, poslovanje Merkatora

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Slovenije danas su razgovarali o poslovanju Agrokora i saglasili se da se koliko je to moguće, koordinisanim radom, zaštite prava zaposlenih, kao i buduće poslovanje pre svega Merkatora.

   

Vučić i Mekejn o zajedničkim pitanjima, saradnji, akcijama

PANČEVO, 10. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić danas je nakon susreta sa senatorom Džonom Mekejnom rekao da su glavne teme razgovora bile pitanja održavanja regionalnog mira i stabilnosti, međusobnih odnosa, učešća Srbije u mešovotim vojnim vežbama, te da je posebno istakao istrajavanje Srbije na vojnoj neutralnosti.

   

Stefanović: Ko će posle ovakve laži da veruje opoziciji

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) –Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je jedini cilj Saše Jankovića i njegovog izbornog štaba da se uznemire građani i unese sumnja.

   

Vučić: Protesti su praznik demokratije!

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić pozvao je danas RIK da javno otvori džakove sa izbornih mesta za koja Saša Janković osporava broj prebrojanih glasova.

   

Vučić: Pomoći ćemo, ali ćemo kontrolisati i svaku mogućnost odliva dobiti

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić jutros je imao važan sastanak sa predstavnicima Narodne banke Srbije i Ministarstva finsija o Agrokoru, posle kojeg je izjavio da je među dogovorenim merama kontrola odliva novca iz "naše kuće" i prelivanje u neke druge kompanije.

   

Još članaka...