Srbija

 

Vojvođanski policijski sindikat osudio pretnje koje stižu Aleksandru Čupiću

 

PANČEVO, 11. jul 2017. (TV Pančevo) – Vojvođanski policijski sindikat osuđuje pretnje vršačkom novinaru i glavnom i odgovornom uredniku portala eVršac Aleksandru Čupiću koje su mu upućene od strane javnosti nepoznatih lica, a kojim se po pisanom saopštenju lokalnih medija pretilo njemu i njegovoj porodici.

 

Vučić: Veliki zločin u Srebrenici

PANČEVO, 11. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da je u Srebrenici 1995. godine počinjen veliki zločin, iz koga svi treba da izvuku pouke kako se ne bi nikome i nikada ponovio.

   

Vučić uputio telegram saučešća predsedniku SAD

PANČEVO, 11. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu povodom pogibije 16 osoba u padu vojnog aviona u državi Misisipi.

   

Vučić u Turskoj sa predstavnicima kompanija, zainteresovanih za ulaganje u Srbiji

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Turskoj gde učestvuje na 22. Svetskom naftnom kongresu u Istanbulu, sastao se jutros sa Mesutom Toprakom, predsednikom kompanije Yonetim Kuruluk Baskani i sa predstavnicima kompanije Taj Grupa, koji su zainteresovani za ulaganje u Srbiji. Vučić će se sastati i sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

   

Vučić u radnoj poseti Turskoj

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Turskoj, gde će u Istanbulu učestvovati na 22. Svetskom naftnom kongresu i razgovarati sa šefom turske države Redžepom Tajpom Erdoganom.

   

Novinar Čupic u bolnici - pozlilo mu zbog pretnji

PANČEVO, 8. jul 2017. (Južni Banat) – Glavni i odgovorni urednik portala „eVršac“ Aleksandar Čupić hitno je danas primljen u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu. Čupiću je pozlilo nakon što je primio ozbiljne pretnje.