Srbija

 

Pančevci biraju najsportistu po 11. put

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – I ove godine gledaoci Televizije Pančevo imaju priliku po 11. put da izaberu najbolje i najšarmantnije sportiste Pančeva za 2016. godinu. Kandidati su podeljeni u četiri kategorije: najbolja sportistkinja, najbolji sportista, najbolji klub i najšarmantniji sportisti. Titulu apsolutnog pobednika poneće onaj koji osvoji najviše glasova građana.

 

Vučić drži pres konferenciju povodom situacije na KiM

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se medijima na konferenciji za novinare u Vladi Srbije danas, 14. januara 2017. godine u 18:30 časova, povodom situacije na Kosovu i Metohiji.

   

Vučić se upisao u knjigu žalosti Nemačke i Ujedinjenih Arapskih Emirata

PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u knjigu žalosti u Ambasadi SR Nemačke povodom smrti bivšeg nemačkog predsednika Romana Hercoga.

   

Vučić: Indija uvek poštovala teritorijalni integritet Srbije

PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) –Indija je uvek poštovala teritorijalni integritet Srbije i jedan je od najvećih političkih prijatelja naše zemlje, kaže premijer Aleksandar Vučić. U intervjuu za indijski Institut za globalne odnose „Gejtvej haus“, Vučić ističe da i Srbija poštuje teritorijalni integritet Indije i da dve zemlje dele stavove o tome da ne postoje „dobri teroristi“, već da su oni uvek zlo.

   

Vlada Srbije ne odustaje od zahteva za izručenje

Srbija ne odustaje od izručenja i zahteva da francuski organi u što kraćem roku odluče i isporuče Ramuša Haradinaja, izjavila je danas ministarka pravde Srbije Nela Kuburović posle sednice Vlade Srbije posvećene slučaju Haradinaj.

Nadamo se da će francuski organi postupiti profesionalno, poštujući međunarodne konvencije koje su sami potpisali, rekla je Kuburović na konferenciji za novinare i istakla da je istraga protiv Haradinaja proširena, da je mnogo veći broj dokaza na raspolaganju.

Kuburović je precizirala i da je Haradinaj pušten bez kaucije, dok francuske vlasti ne donesu odluku o zahtevu Srbije za izručenje.

Srbija ne prihvata pravdu koja podrazumeva nekažnjeno ubijanje civila, poput onih koje je počinio Ramuš Haradinaj, rekao je direktor Kancelarije Vlade Srbije Marko Đurić.

   

Nagrada za sto policajaca

PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) – Sto pripadnika Sektora za vanredne situacije i Direkcije policije, koji su prethodnih dana učestvovali u intervencijama spasavanja ljudi i dostave neophodne pomoći stanovništvu u snegom zavejanim naseljima, biće nagrađeno sa po 10.000 dinara.