Srbija

 

Vučić u Novom Sadu: Srbija pobeđuje

 

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – Ove godine penzioneri će imati veće penzije nego ikada, a i plate će biti veće nego ikada i sve će to rasti iz godine u godinu, obećao je danas predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u Novom Sadu.

 

Zorana Mihajlović otvorila konferenciju „Zdravlje žena Srbije“

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović otvorila je konferenciju „Zdravlje žena Srbije“, posvećenu prevenciji i borbi protiv carcinoma dojke i grlića materice. Podatak da je Srbija na drugom mestu u svetu po broju umrlih od ovih karcinoma je poražavajuć, istakla je Zorana Mihajloivić i dodala da poseban problem u našoj zemlji predstavljaju maloletničke trdunoće. Prema zvaničnim podacima 1.600 maloletnica na godišnjem nivou ostane u drugom stanju, a nezvanično čak deset puta više, rekla je Mihajlović.

   

Vučić: Treba razumeti potrebe drugog naroda

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, posle posete Sarajevu, da niko nema nameru da stvari iz prošlosti zaboravlja, da svako ima svoj ugao iz kojeg ih gleda i vidi, ali da je potrebno da se razumeju potrebe drugog naroda. Vučić je u intervjuu za sarajevski Dnevni avaz rekao da je primetio da su Bošnjaci, ili političko rukovodstvo Bošnjaka, mnogo češće, s razlogom ili bez, ljuti na Srbiju i naše državno rukovodstvo.

   

Đukanović oštro osudio mešanje NUNS-a i NDNV-a u rad sudstva

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Povodom saopštenja Nezavisnog udruženja novinara Srbije i Nezavisnog društvo novinara Vojvodine oglasio se narodni poslanik Vladimir Đukanović i oštro osudio mešanje udruženja u rad sudstva i pritisak na sudiju.

   

Njilaš: Treba glasati za Vučića

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara i član Pokrajinske vlade Mihalj Njilaš je rekao u Senti, da se izborom Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, nastavlja stabilnost i bolja budućnost u Srbiji.

   

Vučić: Nije bilo incidenata, pristojan razgovor sa Mustafom

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić je samit u Sarajevu ocenio kao pozitivnu stvar. Vučić kaže da tokom večere u Sarajevu nije bilo incidenta između njega i kosovskog premijera Ise Mustafe. Kad god je trebalo Srbija da se kritikuje, svi su glasni sa različitih strana, a kad je potrebno da se nekom drugom stavi do znanja da je pogrešio, to se stavi pod tepih, istakao je Vučić.