Srbija

 

Vučić čestitao paraolompijskim stonoteniserima

PANČEVO, 20. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas i srpskim paraolimpijskim stonoteniserima, koji su osvojili bronzanu medalju na Svetskom ekipnom prvenstvu u Bratislavi.

 

Vučić sa zvaničnikom ruske Dume

PANČEVO, 19. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsedavajućeg Komiteta Državne Dume Ruske Federacije za međunarodna pitanja Leonida Sluckog, sa kojim je razgovarao o unapređenju političke i ekonomske saradnje dveju zemalja.

   

Vučić i Pastor o investicijama u Vojvodini

PANČEVO, 19. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara i Predsednikom Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvanom Pastorom sa kojim je razgovarao o pokretanju tenderskog postupak za pronalaženje investitora za gradnju hotela i spa centra na Paliću i o značajnim investicijama u Bečeju i Inđiji.

   

Vučić: Deset odsto veće plate u javnom sektoru do kraja godine

PANČEVO, 18. maj 2017. (TV Pančevo) – Na otvaranju novog pogona fabrike „Magna siting“ u Odžacima, premijer Aleksandar Vučić rekao je da dobro poslovanje fabrike treba da bude poziv za investitore sa Severnoameričkog kontinenta, ali i iz Evrope. Premijer je najavio i povećanje plata već u septembru ili oktobru i smanjenje poreza na zarade.

   

Vučić: Nedopustivo da pregovara neko ko je počinio ratne zločine

PANČEVO, 18. maj 2017. (TV Pančevo) - Ukoliko Haradinaj bude šef pregovaračkog tima Prištine u Briselu, to bi, pre svega, bilo poniženje za Evropsku uniju, a ako se to desi, onda će i Srbija da odredi svog pregovarača, i tu može biti različitih iznenađenja, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

   

Vučić i Ditman o regionalnoj stabilnosti

PANČEVO, 18. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Savezne Republike Nemačke Aksela Ditmana, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima dveju zemalja, situaciji u regionu, kao i o evropskim integracijama Srbije.