Srbija

 

Vučić: Beograd grabi napred, postaje prava metropola

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Beograd postaje metropola u pravom smislu te reči, te da projekti, poput gradnje novog stambeno-poslovnog objekta „Skyline Belgrade“, treba da doprinesu većoj turističkoj ponudi i rastu prihoda od turizma.

 

Vučić sa Trampom o kosovskom dijalogu

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastojaće da krajem septembra inicijativu o unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji predoči i američkom predsedniku Donaldu Trampu, saznaju Novosti.

   

Premijerka Brnabić i ministri Nedimović i dr Popović sutra na vršačkim Danima berbe grožđa

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalna vršačka manifestacija u čast grožđa, vina i vinogradarstva "Dani berbe grožđa" počinje danas, programima na Vršačkom bregu i na Gradskom trgu. Svečano otvaranje 60. "Grožđebala" zakazano je za petak u 21 sat, takođe na Gradskom trgu.

   

VUČIĆ OBIŠAO BEOGRAD NA VODI: Useljenje prvih stanara u aprilu - TEMELJ ZA KULU DO KRAJA GODINE!

PANČEVO, 13. septembar 2017. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi". Predsednik Srbije je naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara.

   

Vučić: "Srpska lista" čuva Srbe na KiM

 

PANČEVO, 12. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da podržava odluku Srpske liste da uđe u kosovsku vladu Ramuša Haradinaja, uz ocenu da je ta odluka bila "jedino moguća" za Srbe u odnosu na dve druge opcije koje su imali.

   

Saučešće predsedniku i potpredsedniku SAD

PANČEVO, 12. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, povodom prirodne katastrofe koja je pogodila deo SAD i Karipsko područje, uputio pisma saučešća predsedniku i potpredsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu i Majku Pensu, kao i predsedniku Državnog saveta i Saveta ministara Republike Kube Raulu Kastru i rukovodstvima ostalih karipskih zemalja pogođenih uraganima.