Srbija

 

Predsedništvo SNS-a: Vučić kandidat za predsednika Srbije

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsedništvo Srpske napredne stranke na danas održanoj sednici donelo je Zaključak kojim:

 

Vučić i Brende o odnosima Srbije i Norveške

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Norveške Bergeom Brendeom, sa kojim je razgovarao o odnosu dveju zemalja, migrantskoj krizi, situaciji u regionu i evropskom putu Srbije.

   

Vučić i Kurc o migrantskoj krizi

PANČEVO, 13. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Austrije Sebastijanom Kurcom, koji boravi u Beogradu u dvostrukoj ulozi - kao ministar i predsedavajući OEBS, koje je zahvalio na pomoći i saradnji u rešavanju migrantske krize i na iskrenoj pažnji koju posvećuje Srbiji i regionu.
   

Sebastijan Kurc u dvodnevnoj poseti Beogradu

 

PANČEVO, 13. februar 2017. (TV Pančevo) – Ministar spoljnih poslova Austrije Sebastijan Kurc boraviće danas u Beogradu u dvostrukoj ulozi – kao ministar i predsedavajući OEBS, a sa zvaničnicima će razgovarati o problemu migracija i približavanju zapadnog Balkana EU. Kurc će se u Beogradu između ostalog sastati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

   

Vučić čestitao Štajnmajeru na izboru za predsednika Nemačke

 

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku SR Nemačke Frank Valteru Štajnmajeru, poručivši da će Srbija ostati iskren i odan prijatelj i partner Nemačke.

   

Dačić pozvao Vučića da se kandiduje za predsednika

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednik vlade i lider SPS Ivica Dačić pozvao je danas Aleksandra Vučića da donese racionalnu odluku o predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koja će doneti pobedu u prvom krugu izbora. Dačić je, na konferenciji za novinare, rekao da postoje svi uslovi za pobedu u prvom krugu, ako predsednički kandidat bude Aleksandar Vučić.