Srbija

 

Vučić čestitao Siju Nacionalni dan NR Kine

PANČEVO, 1. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Narodne Republike Kine Si Đinpingu povodom Nacionalnog dana Narodne Republike Kine.

 

Susret Vučića i Stoltenberga početkom oktobra u Beogradu

PANČEVO, 30. septembar 2018. (TV Pančevo) – Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg u prvoj polovini oktobra dolazi u Beograd, gde će se susresti i razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje "Tanjug" iz diplomatskih izvora u Beogradu.

   

VUČIĆ: Nikome nećemo dozvoliti da provodi nasilje nad našim narodom, NOVIH OLUJA I BLJESAKA DOK SAM JA PREDSEDNIK NEĆE BITI!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se u 21 sat naciji povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji i upada ROSU na sever Kosmeta.

   

VUĆIĆ NAREDIO! Vojska Srbije u stanju NAJVIŠE BORBENE GOTOVOSTI

 

PANČEVO, 29. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, potvrđeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika, koji je i vrhovni komandant Vojske Srbije.

   

VUČIĆ PRED VIŠE OD 10.000 LJUDI U NIŠU: Posle decenija propadanja SADA MORAMO DA DONOSIMO TEŠKE ODLUKE, JER GRADIMO BUDUĆNOST ZA NAŠU DECU!

PANČEVO, 28. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju rasvete "Cumtobel" u Nišu, a sutra, u subotu, prisustvovaće otvaranju fabrike automobilskih komponenti "Imi" u Niškoj Banji.

   

Vučić sutra u Nišu: Cumbtobel otvara novu fabriku

PANČEVO, 27. septembar 2018. (TV Pančevo) - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 28. i 29. septembra u Nišu, gde će prisustvovati svečanom otvaranju fabrike Cumtobel, a sastaće se i sa predstavnicima kompanija Ziđing i Nevsun. Predsednik Vučić sastaće se i sa gradonačelnicima, predsednicima opština, kao i načelnicima Pčinjskog, Jablaničkog, Topličkog, Pirotskog i Nišavskog okruga.