Srbija

 

Šapićeva grupa konačno pred licem pravde – na optuženičkoj klupi!?

PANČEVO, 16. april 2018. (TV Pančevo) – Nema više vrdanja! Šapićeva grupa koja godinama izigrava i na najgrublji način ruši sistema funkcionisanja lokalne samouprave – mora sesti na optuženičku klupu!

 

Vučić: Mir i stabilnost u regionu i BiH suštinski interes

PANČEVO, 16. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Srpske demokratske stranke Vukotu Govedaricu.

   

Vučić sa direktorom ruske Spoljne obaveštajne službe

PANČEVO, 16. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije‎ Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta.

   

Vučić i Skot o Siriji – "Srbija čuva vojnu neutralnost"

PANČEVO, 15. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom SAD Kajlom Skotom, kako bi razgovarali o situaciji u Siriji, posle koalicionih vazdušnih udara.

   

Vučić o Siriji: Ovo je za nas bolno podsećanje i ne treba da se mešamo

PANČEVO, 14. april 2018. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarišući napade SAD, Velike Britanije i Francuske u Siriji rekao da to za nas predstavlja bolno podsećanje na period kroz koji smo prošli. Mi smo mala zemlja, ne treba da se mešamo, rekao je Vučić za RTS.

   

Ministarka pravde Nela Kuburović otvorila novi Prekršajni sud u Pančevu

PANČEVO, 13. april 2018. (TV Pančevo) – Ministarka pravde Nela Kuburović, danas je u Pančevu zvanično otvorila novoizgrađenu zgradu Prekršajnog suda. Zgrada ima dva sprata i prostire se na oko 1000 metara kvadratnih urađena je po svim modernim standardima, a za njenu izgradnju iz Republičkog budžeta izdvojeno je oko 95 miliona dinara. Otvaranju suda je prisustvovao i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.