Srbija

 

Vučić čestitao Pahoru pobedu na predsedničkim izborima

PANČEVO, 13. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahoru povodom pobede na predsedničkim izborima. U čestitki se kaže:

 

Vučić: Borim se za suverenu Srbiju, bez obzira na cenu

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je spreman da se za suverenost i samostalnost Srbije bori bez obzira na to koliku cenu će morati da plati zbog toga.Odluku o izborima saznaćete brzo, već u sledeću subotu, kada će biti održane sednice Predsedništva i GO SNS, rekao je predsednik Srbije za „Alo“.
   

Ministar Đorđević u Jabuci i Plandištu

 PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – Ambasadorka Makedonije u Srbiji Vera Jovanovski Tipko i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetili su Jabuku, Plandište i Sigurnu kuću u Pančevu.

   

Selaković u ime predsednika položio venac na Avali

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – Dan primirja u Prvom svetskom ratu biće obeležen danas u 11 sati u Srbiji kao i u mnogim zemljama širom sveta državnim manifestacijama u znak sećanja na 11. novembar 1918. godine kada je na snagu stupilo primirje u Prvom svetskom ratu.

   

Vučić sa Horom "Aleksandrov": Uvek ste pružali inspiraciju u najkritičnijim situacijama

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas članove Ansambla Crvene armije "Aleksandrov", pred njihov večerašnji nastup u Sava centru. Spomen-tabla ruskom vojnom ansamblu danas će biti svečano otkrivena u parku između spomenika caru Nikolaju Drugom Romanovu i Ruskog doma.

   

Vučić u decembru sa Putinom u Rusiji

 

PANČEVO, 9. novembar 2017. (TV Pančevo) – Prilikom posete gradilištu "Beograda na vodi", Aleksandar Vučić je novinarima odgovarao na pitanje o mogućim parlamentarnim izborima, poseti Rusiji, a prokomentarisao je i slučaj vršnjačkog nasilja u školama.