Srbija

 

Vučić: Što bolji odnosi sa Amerikom

PANČEVO, 27. jul 2018. (TV Pančevo) – Srbija mora da stremi što boljim odnosima sa SAD, "velikom, najvećom silom", da gledamo kako da što više dobijemo za svoj narod, a što manje izgubimo u tim odnosima, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Vučić i Rivlin u Ulici Teodora Hercla: Vezuje nas ista težnja da budemo „svoj na svome“

PANČEVO, 26. jul 2018. (TV Pančevo) – Srbiju i Izrael vezuju slični snovi, slične tragedije, sveta mesta i apsolutno iste težnje da budemo „svoj na svome“, rekao je veceras predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji imenovanja ulice po ocu moderne države Izrael Teodoru Herclu, kojoj je prisustvovao predsednik Izraela Ruven Rivlin.

   

Vučić dočekao predsednika Izraela: Nećemo zaboraviti naše zajedničke žrtve, neka Bog blagoslovi Srbiju

PANČEVO, 26. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas ispred Palate Srbija predsednika Izraela Ruvena Rivlina uz najviše državne i vojne počasti. To je prva poseta jednog izraelskog predsednika našoj zemlji. Nakon razgovora počela je zajednička konferencija za medije.

   

Vučić: Nećete razgraničenje sa Albancima? Onda ćemo za 40 godina braniti Vranje

PANČEVO, 25. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je polaganju kamena temeljca za fabriku kompanije "Forverk" u Preljini, kod Čačka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, upozorio je da ćemo za 20 godina, ako ne budemo rešavali pitanje Kosova i Metohije, izgubiti sve.

   

VUČIĆ: Srećan sam što podižemo grad po grad, Moravički kraj će osetiti samo boljitak

PANČEVO, 25. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je polaganju kamena temeljca za fabriku kompanije "Forverk" u Preljini, kod Čačka. Ta kompanija će napraviti pogon na šest hektara i zaposliti radnike na proizvodnji rezervnih delova za automobilsku industriju.

   

Zapad besan zbog Kosova: VUČIĆA PROGLASITI SOTONOM!

PANČEVO, 24. jul 2018. (TV Pančevo) – Da bi vlast u Srbiji bila srušena ili priterana uza zid do te mere da više ne može da brani Kosovo, Aleksandar Vučić mora da bude satanizovan.