Srbija

 

SNS: Gde je izinjenje Aleksandru Vučiću?

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) –Služba za informisanje Srpske napredne stranke saopštava da smo pokušali da izbrojimo koliko puta je bilo ko od novinara, medijskih udruženja, narodnih poslanika, političara, bilo ko od predstavnika civilnog sektora, osudio najbliže saradnike Saše Jankovića koji su upućivali, prethodnih dana, najmonstruoznije pretnje i širili govor mržnje.
 

Etički principi isti za sve

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Reagujući na izjavu Milenka Jovanova, u kojojoptužuje Natašu Jeremić, Aleksandar Vučić se izvinio njoj lično i građanima Srbije. Javno je to uradio poručivši da neće dozvoliti napade na porodice opozicionih kandidata, ocenio je politički analitičar Milovan Balaban.

   

Vučić: Zaštitiću i Natašu Jeremić

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas se na konferenciji u Vladi Srbije oglasio i povodom obraćanja javnosti Nataše Jeremić, supruge predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.

   

Vučić sa Flekenštajnom: Srbija faktor mira na Zapadnom Balkanu

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa poslanikom Evropskog parlamenta Knutom Flekenštajnom.Premijer Vučić je Flekenštajnu, inače potpredsedniku Progresivne alijanse socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu, zahvalio za podršku te političke grupe evropskom putu Srbije.

   

Vučić: Više ulaganja u IT sektor

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) –Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će već ove godine biti upisano 700 studenata više na fakultete tehničkih nauka i da će taj broj stalno da se povećava, kako bi se poboljšao IT sektor. Mi ćemo ove godine, sem u naučno-tehnološki park, posebno uložiti novac u start-ap kompanije, da pomognemo IT sektoru i da povećamo izvoz softvera, rekao je Vučić tokom posete kompaniji Šnajder elektrik u Novom Sadu.

   

Mihajlović: Počinje obnova dve operacione sale u Urgentnom centru

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović najavila je da će za desetak dana početi obnova dve operacione sale u Urgentnom centru u Beogradu. Ona je podsetila da je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obezbedilo 260 miliona dinara za pripremu projektno-tehničke dokumentacije za sedam zdravstvenih institucija.