Srbija

 

Vučić: Mitinzi bez kontramitinga

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da pozdravlja i podržava proteste koji se održavaju u Beogradu i drugim gradovima Srbije i da se nada da će trajati što duže, a naveo je i da neće biti organizovani nikakvi kontramitinzi. On je novinarima rekao je sve normalno i pod kontrolom.

 

Vučić: Veća propusna moć

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju nove naplatne rampe "Beograd" na autoputu kod Vrčina, istakavši da je ona veoma važna jer ima veću propusnu moć – do 45 odsto odnosno ukupno 25 traka umesto 15 na "Bubanj Potoku".On je, u obraćanju, kazao da je propusna moć nove naplatne rampe više od 5.600 vozila, a bila je ranije 3.200 po satu na "Bubanj Potoku".

   

Vučić: Prijateljstvo Kine i Srbije čelično

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa delegacijom Komunističke partije Kine i poručio da je prijateljstvo dve zemlje čelično i da država uvek može da računa na podršku Srbije.

   

Srbija stabilna uz nemačku podršku

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na pres-konferenciji sa ministrom spoljnih poslova Nemačke Zigmarom Gabrijelom da Srbija ima najjasniju stabilnost u regionu, da želi da utiče stabilizujuće na ostale zemlje Zapadnog Balkana, i poručio da će nastaviti s takvom politikom jer je ona od velikog značaja za našu zemlju.

   

Ubedljiva pobeda Vučića na ponovljenim izborima

 

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Na ponovljenim izborima na devet biračkih mesta predsednički kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odneo je još ubedljiviju pobedu nego 2. aprila.

   

Vučić: Svako ko je počinio prekršaj i krivično delo - moraće da odgovara

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Izabrani predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je suština onoga što čini "bivši režim" da se napravi atmosfera da se sve uruši, da se delegitimišu sve institucije, da se sruši Srbija, te da uvedu novi princip da se na ulici sve rešava.