Srbija

 

Zvezdan Radojković - pomoćnik direktora Policije

PANČEVO, 11. maj 2011. (TV Pančevo) – Načelnik pančevačkog MUP-a Zvezdan Radojković imenovan je za pomoćnika direktora Policije. Radojković će ostati i u funkciji načelnika policije u Pančevu.

 

Prijemni kao i prošle godine

BEOGRAD, 27. april 2011. (FoNet) - Završni ispit u osnovnim školama ove godine održaće se 23. i 24. juna, odlučio je Ministar prosvete Žarko Obradović.

   

Odlična saradnja Vojske Srbije sa Vojskom Holandije

PANČEVO, 18. april 2011. (TV Pančevo) – Centar za obuku i usavršavanje podoficira Vojske Srbije u Pančevu posetio je Pit Van der Sar, komandant Kraljevske vojne škole za podoficire Kraljevine Holandije. Cilj posete je nastavak saradnje i razmena iskustava dve vojske, a zaključeno je da su dosadašnji planovi i realizovani.

   

Elektronska prijava poreza od 1. januara

PANČEVO, 14. decembar 2010. (TV Pančevo) – Prema podacima nadležnih u Poreskoj upravi privredni subjekti gube oko 600 miliona evra čekajući na raznim šalterima kako bi prijavili porez. Regionalna privredna komora u Pančevu i Poreska uprava predstavili su elektronski servis kroz koji će poreski obveznici moći da podnesu svoje prijave i tako uštede novac i vreme.

   

Optuženi Župljaninovi jataci

PANČEVO, 14. decembar 2010. (TV Pančevo) – Tužilaštvo za ratne žločine podiglo je optužnicu protiv šestoro okrivljenih za skrivanje haškog optuženika Stojana Župljanina, izjavio je Bruno Vekarić. Župljanin je uhapšen 11. juna 2008. godine u Pančevu, posle čega je prebačen u Hag. Tribunal je Župljanina optužio 1999. godine za zločine nad bosanskim Muslimanima i Hrvatima tokom 1992. godine.

   

Teniseri na poštanskim markama

BEOGRAD, 06. decembar 2010. (FoNet) - Pošta Srbije pustila je danas u opticaj poštansku marku sa likovima teniskih reprezentativaca Srbije Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Nenada Zimonjića i Janka Tipsarevića, koji su u nedelju osvojili Dejvis kup.