Srbija

 

Vučić i Skat kupili karte za Njujork

PANČEVO, 18. februar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su danas prodate prve tri karte za prvi let „Er Srbije” za Njujork, koji se očekuje u junu. Prve karte su kupili premijer Vučić, ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skat i Marija Gaćeša, koja ima dvojno državljanstvo Srbije i Amerike.

 

Vučić: U Srbiju su svi dobrodošli

PANČEVO, 18. februar 2016. (TV Pančevo) – Srbija je bezbedna i sigurna zemlja za one koji žele da uživaju i da se u njoj provedu, poručio je danas premijer Alaksandar Vučić na otvaranju 38. Međunarodnog sajma turizma. Kako je istakao, Srbija je zemlja u kojoj su ljudi iz celog sveta uvek dočekani kao najbolji gosti i u njoj se ne pravi razlika između onih koji dolaze sa zapada ili istoka, Azije ili Afrike, Amerike i Evrope.
   

Vučić sa ambasadorima Rusije i Velike Britanije

PANČEVO, 18. februar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom. Ambasador Čepurin rekao je da ruski premijer Aleksandar Medvedev planira da na poziv premijera Vučića poseti Srbiju, kako bi razgovarali o dosadašnjoj ekonomskoj saradnji i daljim poslovnim mogućnostima i da je u toku usaglašavanje datuma posete. Vučić je u razgovoru sa Čepurinom, ponovio da je zvanični stav Srbije vojna neutralnost zemlje i naveo da uz cilj članstva u EU želi da očuva i unapredi dobre i prijateljske odnose sa Rusijom.

   

Vučić i Čepurin razgovarali o odnosima Srbije i Rusije

PANČEVO, 18. februar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom. Njih dvojica su konstatovali da su politički odnosi Srbije i Ruske Federacije na visokom nivou i da odražavaju tradicionalno prijateljstvo dvaju naroda.

   

Vučić i Davenport otvorili školu u Poljanama

PANČEVO, 17. februar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Davenport danas su u selu Poljane kod Obrenovca otvorili novoizgrađenu osnovnu školu za koju je sredstva izdvojila EU.
   

Vučić: Ne smirujemo se dok ne budemo u prvih 40

PANČEVO, 16. februar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija napreduje polako, ali sigurno i stabilno, i ponovio da smo izašli iz recesije i da je pred nama pet godina rasta.