Srbija

 

Vučić: Plate i penzije biće povećane na realnoj osnovi

PANČEVO, 16. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić,izjavio na mitingu u Kruševcu, da Srbija prvi put posle mnogo godina nema deficit u državnom budžetu, što daje mogućnost da se u narednom periodu na realnim osnovama povećaju plate i penzije.

 

Vučić u Mostaru: Uklonimo nepotrebne prepreke

PANČEVO, 12. april 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksadar Vučić izjavio je danas u Mostaru da Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina imaju zadatak i obavezu da osiguraju stabilnost i bezbednost na Balkanu i za sve svoje građane. Vučić se sastao sa članom Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem na početku posete tom gradu, tokom koje je razgovarao i sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, kao i bosanskim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

   

Vučić u Mostaru, u fokusu privreda, ali i spuštanje tenzija

PANČEVO, 12. april 2016. (TV Pančevo) – I Srbija i Bosna i Hercegovina i Hrvatska imaju obavezu da obezbede stabilnost i sigurnost za sve svoje građane, izjavio je danas u Mostaru premijer Aleksandar Vučić i ukazao da probleme treba rešavati, a ne gurati pod tepih.

   

Vučić: Srbija mora biti poštovana u svetu

PANČEVO, 11. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je na predizbornom skupu u Kraljevu da politički protivnici SNS-a po pravilu samo kukaju. On je naveo da su izbori važni za budućnost Srbije, koja mora biti poštovana u svetu, kako bi privukla nove investitore.

   

Vučić: Zbog Haga smo u vremenskoj mašini

PANČEVO, 11. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić putuje sutra u Mostar, gde će se sastati sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem u okviru napora da smanji nedavne tenzije, a najavio je da će u narednim nedeljama sličnu posetu imati i u Hrvatskoj, piše portal "Politiko".

   

Vučić: NDH najveća grobnica Srba

PANČEVO, 10. april 2016. (TV Pančevo) – Na današnji dana, pre 75 godina stvorena je monstrum država Nezavisna država Hrvatska, a Jasenovac nastrašniji logor smrti porodila je ta NDH, u kojoj su ubijali i klali ne zato što su bili naterani već jer je to bila država, rekao je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.