Srbija

 

Čestitka Kristin Lagard

PANČEVO, 13. maj 2016. (TV Pančevo) – Ostvareni rezultat na izborima pruža jaku osnovu za politiku ekonomskih reformi koju sprovodi vaša Vlada, podržana aranžmanom iz predostrožnosti, zaključenim sa Međunarodnim monetarnim fondom, navela je direktorka MMF-a Kristin Lagard u čestitki predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, saopšteno je danas iz Vlade.

 

Stefanović: MUP neće dozvoliti ekstremistima odlazak u Banjaluku

PANČEVO, 12. maj 2016. (TV Pančevo) – Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije neće dozvoliti da ekstremističke grupe ili osobe iz kriminalne sredine odu iz Srbije na mitinge koji su u subotu najavljeni u Banjaluci, izjavio je jutros ministar Nebojša Stefanović.
   

RIK dodelio mandate poslanicima

PANČEVO, 12. maj 2016. (TV Pančevo) – Republička izborna komisija dodeliće danas mandate novim poslanicima republičkog parlamenta, izjavio je Tanjugu predsednik RIK-a Dejan Đurđević.

   

Čestitke premijeru

PANČEVO, 11. maj 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitke premijera Grčke Aleksisa Ciprasa, premijera Malte Džozefa Muskata i premijera Ukrajine Vladimira Grojsmana .

   

Danas dodela mandata novim poslanicima

PANČEVO, 12. maj 2016. (TV Pančevo) – Republička izborna komisija dodeliće danas mandate novim poslanicima republičkog parlamenta, izjavio je Tanjugu predsednik RIK-a Dejan Đurđević.Dodela mandata će se izvršiti po redosledu na izbornim listama, a time će se steći uslovi za zakazivanje konstitutivne sednice parlamenta.

   

Vučić: Republika srpska treba da sačuva mir

PANČEVO, 11. maj 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao sve predstavnike političkog života u Republici srpskoj da izbegnu sukobe tokom protesta u Banjaluci u subotu. Govoreći na vanrednoj konferenciji za novinare on je rekao da se po svaku cenu mora izbeći sukobe jer bi inače opstanak RS bio doveden u pitanje a Srbija bi se našla u neugodnoj situaciji.