Srbija

 

Vučićeva čestitka Putinu: Srbija privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakav je Rusija

PANČEVO, 7. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu rekao da sa radošću očekuje njegovu predstojeću posetu Srbiji, a Putin je, zahvaljujući na rođendanskim čestitkama, još jednom potvrdio da će posetiti Srbiju, rečima: „Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju“.

 

Srbija će i dalje igrati važnu ulogu u očuvanju mira u regionu

PANČEVO, 6. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je možda preterano jako upozorenje predsednika Evropske komisije Žan Kloda Junkera da će na Balkanu biti kao 90-tih ako mu se uskrati EU perspektiva, ali da ne bi ni potcenio procene šefa evropske „vlade“, kojeg smatra veoma ozbiljnim političarem.BiH izbori:Sukob među Srbima u RS bio bi katastrofa.

   

VUČIĆ NAJAVIO: Pored povećanja penzija MOGUĆA I ISPLATA JEDNOKRATNE POMOĆI PENZIONERIMA!

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je peti oktobar doneo neke dobre, ali i neke loše stvari, da su stvari u Srbiji danas "dramatično bolje nego što su bile i 2000. i 2010. i 2012. godine" i da danas ima političara bez ideja koji misle da bi peti oktobar mogao da bude njihova odskočna daska.

   

Vučić za Vašington post: Prijatelji su nam i Evropljani i Rusi

PANČEVO, 4. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za "Vašington post" da Srbija smatra i Evropljane i Ruse "pravim prijateljima", ali je ukazao da je Moskva bila na strani Beograda u Savetu bezbednosti UN kada drugi nisu.

   

Vučić: Razumevanje i prijateljski stav Putina

PANČEVO, 2. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Od Vladimira Putina smo dobili smo sve što smo tražili i o svemu smo se složili, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ruskoj agenciji Tas s, nakon razgovora sa ruskim predsednikom. Srpskim medijima izjavio je da je naišao na razumevanje i iskreni i prijateljski stav Vladimira Putina i Ruske Federacije po pitanju KiM i najavio da Putin zasigurno dolazi u Srbiju.

   

VUČIĆ STIGAO U MOSKVU! Danas važan sastanak sa Vladimirom Putinom!

PANČEVO, 1. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Moskvu gde ga očekuje važan sastanak sa prvim čovekom Ruske federacije Vladimirom Putinom.