Srbija

 

Uskršnja čestitka predsednika Nikolića

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – I predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je Uskrs građanima koji proslavljaju taj praznik.

 

Premijer Vučić čestitao Uskrs

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Uskrs svim hrišćanskim vernicima.

   

Vučić na Vaskrs sa pripadnicima raketne brigade

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, sa ministrom odbrane Zoranom Đorđevićem i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem, obići će u nedelju dežurne snage u sistemu PVO, stacionirane u Jakovu.

   

Radio-dani na Zlatiboru

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) –Na Zlatiboru su održani 13. Radio dani RAB Srbija, čiji je organizator udruženje RAB Srbije. Ove godine su bili najposećeniji, bilo je 328 učesnika. Na seminaru je prisustvovao i Nino Brajović, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja i mnogi drugi.

   

Tramp čestitao Vučiću pobedu na izborima

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić primio je ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota, koji mu je uručio čestitku predsednika Donalda Trampa, koji, između ostalog, kaže da će SAD nastaviti da podržavaju napore koje Srbija ulaže u jačanje vladavine prava, modernizaciju ekonomije i trud da ostane stub stabilnosti.

   

Vučić pozvan na EKSPO u Astani

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Kazahstana Nurbahom Rustemovim, koji mu je preneo čestitke i pozdrave predsednika te zemlje Nursultana Nazarbajeva, kao i poziv za učešće na ceremoniji otvaranja Svetske izložbe EKSPO 2017 u Astani.