Srbija

 

Novim zakonom do brže gradnje

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) – Od prvog januara 2016. godine do danas u Pančevu je izdato duplo više građevinskih dozvola nego tokom 2015. godine. Povećanje broja izdatih dozvola posledica je primene i poštovanja rokova koje je propisao Zakon o planiranju i izgradnji. Ukoliko investitor dostavi svu dokumentaciju, do lokalcijske dozvole dolazi za manje od meseca dana, a do građevinske u roku od pet radnih dana, kaže Petar Komnenić, pomoćnik gradonačelnika za urbanizam.

 

U akciji "Ares" 360 uhapšenih

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je na konferenciji za novinare da je zbog više kirivičnih dela policija uhapsila 360 osoba u policijskoj akciji "Ares". Kako je rekao ministar policije, hapšenja su se odvijala poslednjih dana u 27 gradova i opština u Srbiji.

   

Vučić u Vašingtonu o regionalnoj stabilnosti

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će teme razgovora sa američkim zvaničnicima svakako biti srpsko-ruski odnosi, slučaj braće Bitići, kao i paljenje Ambasade SAD u Beogradu.

   

Vučić čestitao Dragosavljeviću osvajanje bronzane medalje

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je kajakašu Marku Dragosavljeviću osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Plovdivu. U čestitki se kaže:

   

Vulin obišao povređene radnike

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Dva radnika povređena u požaru fabrike "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima, primljena su na intenzivnu negu čačanske bolnice sa teškim telesnim povredama - opekotinama, koje su zahvatile velike površine tela.

   

Niz bilateralnih susreta Vučića i američkih zvaničnika 16. i 17. jula

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 16. i 17. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će imati niz bilateralnih susreta sa američkim zvaničnicima.