Srbija

 

Predsednik Vučić o gaženju hrvatske zastave, Kosovu i budućnosti Srbije: Narod će imati POSLEDNJU REČ

PANČEVO, 18. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na dnevniku RTS-a, gde je govorio o Kosovu i Metohiji, formiranju ZSO i nastavku pregovora sa Prištinom.

 

Vučić juče poželeo dobrodošlicu nemačkoj kompaniji ZF Friedrichshafen u Srbiju i Pančevo! Sušec o dolasku nemačkog investitora govorio u parlamentu.

PANČEVO, 17. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle razgovora sa premijerom nemačke pokrajine Baden-Virtenberg Vinfridom Krečmanom poželeo je između ostalog dobrodošlicu nemačkoj kompaniji ZF u Srbiju i Pančevo. Govoreći o dolasku stranog investitora u Pančevu, narodni poslanik Srpske napredne stranke Željko Sušec rekao je da se na radost svih građana, posle četiri decenije grade nova industrijska postrojenja. Nedavno gradonačelnik Saša Pavlov najavio je da će u prvoj fazi saradnje sa nemačkim ZF biti zaposleno 540 radnika.

   

Vučić danas sa predstavnicima firme KKR

PANČEVO, 17. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima KKR-a, vodeće svetske investicione kompanije, koja je većinski vlasnik grupe United group, kablovskog operatera koji posluje u Srbiji.

   

Vučić: Nisu nam protivnici Albanci već oni koji su nam otimali KiM

PANČEVO, 17. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da Srbiji u kosovskom pitanju nisu protivnici Albanci, već oni koji su stvarali tu državu i koji su nam otimali tu teritoriju.

   

Vučić protiv zamrznutog konflikta sa Albancima: "Predlog za Kosovo neće biti BEZBOLAN za Srbe"

PANČEVO, 16. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije siguran da će rešenje za KiM ponuditi do kraja aprila i konstatovao da ono "sigurno neće biti bezbolno" za Srbe.

   

IZBORI U LOZOVIKU: SNS osvojila 84 odsto glasova

PANČEVO, 16. april 2018. (TV Pančevo) – Na juče održanim izborima u Lozoviku kandidati koje je predložila SNS osvjili su 84 odsto glasova i svih 15 mesta u Savetu MZ.