Srbija

 

Rok za zamenu vozačkih dozvola 10. jun 2017.

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Rok za zamenu starih vozačkih dozvola za nove biometrijske je 10. jun 2017. godine. Posle tog datuma sve „papirne“ dozvole moraju biti zamenjene za „plastične“. Ako upravljate vozilom, a staru dozvolu niste zamenili novom u predviđenom roku, slede kazne od 6.000 do 30.000 dinara.

 

Zorana Mihajlović: Deonica Surčin-Obrenovac prema planu

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, obišla je danas radove na deonici auto-puta Surčin–Obrenovac.

   

Vučić: Dužnost predsednika preuzimam krajem maja, ime premijera poznato između 11. i 13. juna

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će dužnost šefa države preuzeti 30. ili 31. maja u skladu sa zakonom, a da će datum održavanja inauguracione svečanosti biti između 22. i 24. juna. Posle predavanja na Fakultetu bezbednosti, Vučić je rekao novinarima da će se ime premijera znati između 11. i 13. juna, jer želi da inauguraciju dočeka sa novom vladom.
   

Surovi: Prijavio sam falsifikovanje potpisa, neće me zaustaviti da aferu "ZLATO" u Nacionalnom savetu Slovaka isteram do kraja

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) – Najoštrije demantujem laži koje su iznete u pismu poslatom medijima i osuđujem zloupotrebu mog imena i prezimena i kriminalno falsifikovanje mog potpisa. Ceo slučaj sam prijavio policiji. Podneću krivičnu prijavu zbog falsifikovanja potpisa i zloupotrebe mog imena i prezimena, tvrdi Pavel Surovi član Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine i pokrajinski poslanik.

   

Vučić o bezbednosnim izazovima

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) – Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da bi Srbija ulaskom u NATO rešila veliki deo svojih probolema, ali bi to bilo protiv volje 75 odsto naroda, a u suprotno i onih 70 odsto koji bi da budemo uz Rusku federaciju treba da razmišljaju o tome gde nam je tržište i da on nečega mora da se živi.

   

Vučić sa kandidatima Srpske liste

PANČEVO, 21. maj 2017. (TV Pančevo) –Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas kandidate Srpske liste za poslanike u skupštini privremenih institucija samouprave u Prištini.