Srbija

 

Sprema se novi udar na državu: Zapad daje 100 miliona za rušenje Vučića

PANČEVO, 18. jun 2018. (TV Pančevo) – Po receptu za rušenje Miloševića ruše Vučića. U poslednjim danima maja u Srbiju je ušlo oko 100 miliona evra sa Zapada sa ciljem da se sruši aktuelna vlast i destabilizuje zemlja.

 

Vučić: Srećan sam i ponosan na naše "orlove"

PANČEVO, 17. jun 2018. (TV Pančevo) – Fudbalska reprezentacija Srbije uspešno je startovala na Mundijalu u Rusiji, pošto je u utakmici prvog kola E grupe savladala Kostariku 1:0 (0:0). Junak trijumfa bio je kapiten Aleksandar Kolarov, strelac odlučujućeg gola iz slobodnog udarca u 57. minutu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je našim fudbalerima pobedu nad Kostarikom na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

   

TOTALNI FIJASKO: Ovo je DOKAZ koliko je PUKLA OPOZICIJA, Jankoviću na protest došlo 18 LJUDI!

PANČEVO, 16. jun 2018. (TV Pančevo) – Lider PSG Saša Janković pompezno je danima najvljivao veliki skup ispred Predsedništva, a tamo došlo samo 18 ljudi!

   

Istinu govorio samo kada je rekao svoje ime: Novinar Cvetković pao na poligrafu?!

PANČEVO, 16. jun 2018. (TV Pančevo) – Ispitivačima na poligrafu to se skoro nije desilo! Novinar Stefan Cvetković koji je juče pronađen nakon navodnog nestanka, podvrgnut je poligrafskom testiranju na kojem je pao na sva pitanja osim na ono kako se zove i preziva. Kako Informer saznaje, Cvetković se prilikom davanja iskaza upetljavao u jednu laž za drugom, a najočiglednija je bila ona kada je, upitan da li je više osoba učestvovalo u njegovoj navodnoj otmici odgovorio odrečno.

   

VUČIĆ: PRONAŠLI SMO NOVINARA CVETKOVIĆA - ŽIV JE I ZDRAV, ALI ĆE MORATI MNOGO TOGA DA OBJASNI!

PANČEVO, 15. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom nestanka novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića...

   

(UŽIVO) VANREDNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA! Vučić: Novinar Stefan Cvetković pronađen živ, ne fali mu dlaka s glave

PANČEVO, 15. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti danas povodom slučaja nestanka novinara Stefana Cvetkovića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić drže vanrednu konferenciju za novinare u Predsedništvu Srbije.