Srbija

 

Vučić za sutra HITNO zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog situacije na Kosovu!

PANČEVO, 03. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno je zakazao za subotu u 8 sati sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog situacije na severu Kosova. Naime, prema saznanjima kosovski Albanci za subotu ujutru pripremaju upad na sever Kosova i otimanje akumulacije Gazivode kako bi onemogućili da Srbi dobiju bilo šta na Kosovu.

 

Vučić: "Bez sveta nema rešenja KiM"

PANČEVO, 1. avgust 2018. (TV Pančevo) – Da izvučemo najviše što možemo, a da izgubimo najmanje što moramo, to je ono za šta se, u gotovo nemogućim uslovima, borimo kad je reč o Kosovu i Metohiji, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

   

Žuta opozicija : Lažna briga o radnicima

PANČEVO, 1. avgust 2018. (TV Pančevo) – Prošlo je skoro deceniju od pljačkaške privatizacije Azotare. U medjuvremenu fabrika je opstala iako su je „čerpuali“ skoro svi direktori koji su je vodili. Pohapšene su desetine osoba čak i neki ministri koji su dovođeni u vezu sa malverzacijama u vezi poslovanja ove fabrike. Mahom članovi DS.

   

Zakazano ponovljeno suđenje ŽANDARMIMA koju su PREBILI Andreja Vučića i Predraga Malog

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Početak ponovljenog suđenja sedmorici žandarma zbog fizičkog napada na braću tadašnjih premijera Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još dvojicu pripadnika vojne policije tokom održavanja "Parade ponosa 2014", zakazan je pred Višim sudom u Beogradu za 19. septembar.

   

Vučić vaterpolistima: Hvala što ste najbolji!

PANČEVO, 30. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se vaterpolistima, koji su osvojili, četvrti put zaredom, titulu evropskog prvaka, rekavši da su doneli veliku radost Srbiji, ali i Srbima širom sveta.

   

Vučić i Sijarto razgovarali o mađarskim investicijama u Srbiji

PANČEVO, 27. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom, koji mu je preneo pozdrave i poruke premijera Viktora Orbana.