Srbija

 

Vučić:Ostvarićemo plan i cilj 1.200 km autoputeva u Srbiji

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – Auto-put od Pirota do Dimitrovgrada, u dužini od 30,5 kilometara, na istočnom kraku Koridora 10, završen je i od danas je otvoren za saobraćaj. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da ćemo ostvariti plan i cilj – 1.200 kilometara auto-puteva u Srbiji.

 

Vučić: Da danas stvorimo budućnost

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – Suživot sa Bošnjacima, trajni dogovor sa Albancima, normalnost u odnosima sa Hrvatskom, očuvanje Republike Srpske, Evropska unija, prijateljstvo sa Rusijom i Kinom... to je naš 21. vek i to se rešava danas, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

   

Brnabić: Da čuvamo tradiciju, podržavamo mlade

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – U Vršcu počeo 60. jubilarni Grožđebal koji je svečano otvorila premijerka Ana Brnabić uz poruku da Srbija mora da čuva tradiciju, kulturno nasleđe i da podržava mlade.

   

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić stiže u posetu Vršcu

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posetiće danas Vršac sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem i ministrom bez portfelja zaduženim za inovacije i tehnološki razvoj Nenadom Popovićem.

   

Vučić i Ruf: Ima prostora za povećanje plata i penzija

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef misije MMF Džejms Ruf ocenili da ima prostora za porast penzija i zarada u javnom sektoru u Srbiji. Vučić je s predstavnicima tehničke misije MMF-a razgovarao o trogodišnjem aranžmanu tog fonda sa Srbijom koji ističe u februaru iduće godine.
   

Vučić Hanu: EU je spoljnopolitički priritet

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom, sa kojim je razgovarao o evropskom putu Srbije, regionu i dijalogu sa Prištinom.