Srbija

 

Premijer Vučić uputio saučešće Terezi Mej

PANČEVO, 23. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je povodom napada u Londonu uputio pismo saučešća britanskoj premijerki Terezi Mej, u kome se, između ostalog, kaže:

 

Dobri odnosi Srbije i Rusije u obostranom interesu

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom, o sveukupnim srpsko-ruskim odnosima, uz zaključak da se oni dobro razvijaju u obostranom interesu.

   

SLOVACI NAPRED!: DS ZABORAVLJA DA JE NJIHOV EX VOJVODJANSKI ŠEF BOJAN PAJTIĆ NAZVAO SLOVAKE "ČETNICIMA I PERVERZNJACIMA" UPRAVO U OPŠTINI KOVAČICA

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Demokratska stranka u nemoći da prihvati svoj poraz na prošlogodišnjim parlamentarnim i lokalnim izborima i činjenicu da većina građana Vojvodine, medju kojima je i veliki broj pripadnika slovačke nacionalne manjine glasalo za politiku SNS i Aleksandra Vučića, funkcioneri DS poput Salaka i dalje iznose laži i neistine o političkim protivnicima da bi skupili jeftine političke poene za predsedničkog kandidata Saše Jankovića.

   

Vučić: Niš postaje centar jugoistočne Evrope

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić u Niškoj Banji prisustvovao potpisivanju ugovora o dodeli sredstava za realizaciju investicionog projekta za zgradu opštine.

   

Vučić u Nišu: Naš cilj je da zemlja ostane stabilna, Srbiju ne mogu da pobede

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegovim protivkandidatima, koji „hoće Srbiju da vrate u prošlost“, od početka kampanje cilj bio da izazivaju provokacije, jer su iste trikove imali i na parlamentarnim izborima prošle godine.

   

Vučić u Kraljevu: 2. aprila pobeđuje normalna Srbija

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pred nama su važni, ali i izuzetno teški izbori, jer desetorica su protiv nas, a neki među njima po svaku cenu žele da se dokopaju vlasti, rekao je danas na mitingu u Kraljevu predsednički kandidat Aleksandar Vučić. "Ali, ako svi izađemo, pobediće normalna Srbija", rekao je Vučić okupljenim Kraljevčanima, koji su mu čestim aplauzima pokazali podršku.