Srbija

 

Čestitka Đukanovića Vučiću

PANČEVO, 27. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas čestitku predsednika Vlade Republike Crne Gore Mila Đukanovića povodom ubedljive pobede ostvarene na nedavno održanim izborima u Srbiji.

 

Peter Sijarto čestitao Vučiću izbornu pobedu

PANČEVO, 27. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas čestitku ministra spoljnih poslova Mađarske Petera Sijarta "povodom izuzetno dobrih izbornih rezultata što pruža priliku da se formira stabilna Vlada zasnovana na širokoj podršci naroda, kako na centralnim nivou, tako i u Autonomnoj pokrajini Vojvodini".

   

Čestitka italijanskog premijera Vučiću

PANČEVO, 27. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Italije Đuzepea Manca, koji mu je uručio čestitku predsednika vlade te zemlje Matea Rencija na velikom uspehu postignutom na izborima, održanim u nedelju, saopštila je danas Vlada Srbije.

   

RIK dozvolio uvid u izborni materijal

PANČEVO, 27. april 2016. (TV Pančevo) – Republička izborna komisija donela je odluku da listama koje su tražile uvid u izborni materijal to omogući i to na način kako se ovlašćeni sekretar RIK dogovori sa predstavnicima lista i usvojila zahtev da im se fotokopiraju zapisnici sa svih 8.377 biračkih mesta. Na sednici RIK je jednoglasno odlučila da prihvati zahtev za uvid u izborni materijal lista Dveri-DSS, Za pravednu Srbiju - DS, Dosta je bilo, SPS - JS i Srbija pobeđuje – Aleksandar Vučić.

   

Medvedev čestitao Vučiću izbornu pobedu

PANČEVO, 26. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, koji mu je čestitao izbornu pobedu i uručio mu pismo predsednika Vlade Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva sa čestitkama na pobedi na parlamentarnim izborima, saoštila je Vlada Srbije.

   

Nemačka podržava evropski put Srbije

PANČEVO, 26. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa ambasadorom Nemačke Akselom Ditmanom izjavio je da Srbija ostaje privržena reformama, evropskom putu i regionalnoj saradnji, dok će ekonomski napredak zemlje biti u vrhu prioriteta buduće Vlade.