Srbija

 

Čestitke Vučića povodom Vaskrsa

PANČEVO, 30. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je najveći hrišćanski praznik Vaskrs Njegovoj Svetosti Arhiepiskopu pećkom, Mitropolitu beogradsko-karlovačkom Patrijarhu srpskom gospodinu Irineju.

 

Vučić čestitao Vaskrs patrijarhu i sveštenstvu SPC

PANČEVO, 29. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas najveći hrišćanski praznik Vaskrs Njegovoj Svetosti arhiepiskopu pećkom, mitropolitu beogradsko-karlovačkom patrijarhu srpskom gospodinu Irineju. U čestitki se navodi:

   

Patrijarh Irinej: Budimo s onima koji stradaju

PANČEVO, 29. april 2016. (TV Pančevo) – Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej u Vaskršnjoj poslanici pozvao je vernike da ne zanemaruju ljubav prema Bogu i bližnjima, jer se upravo po ljubavi prepoznaju Hristovi učenici. On je rekao da se hrišćani ne boje smrti, jer im je Hrist otvorio vrata Carstva božjeg, a to je naša istinska otadžbina, rekao je patrijarh Irinej.

   

RIK: Lista "DSS-Dveri" ispod cenzusa

PANČEVO, 29. april 2016. (TV Pančevo) – Na osnovu obrađenih rezultata za sva biračka mesta, osim za 15 na kojima se izbori ponavljaju, lista Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje osvojila je 48,24 odsto glasova, saopštila je Republička izborna komisija, dok je lista DSS-Dveri pala ispod cenzusa i ima 4,99 odsto glasova.
   

Vučić: Ponosan sam na naš rezultat i zahvalan sam građanima na podršci

PANČEVO, 29. april 2016. (TV Pančevo) – Ponosan sam na naš rezultat i zahvalan sam građanima na podršci koju su nam dali, rekao je Aleksandar Vučić na TV Prva.

   

RIK: Ponavljaju se izbori na 15 biračkih mesta

PANČEVO, 28. april 2016. (TV Pančevo) – BEOGRAD - Od 60 prigovora RIK je poništio izbore na 15 biračkih mesta, tako da će na tim mestima izbori biti ponovljeni. Na tim mestima upisano je više od 18.000 birača.