Srbija

 

Brisel oborio hrvatsku blokadu

PANČEVO, 2. jun 2016. (TV Pančevo) – Hrvatska je zvanično dala svoj pristanak čime je unutar EU postignut konsenzus o ispunjenosti kriterijuma za otvaranje poglavlja 23 u pregovorima sa Srbijom.

 

Vučić: Srbija će nastaviti učešće u mirovnim operacijama UN

PANČEVO, 1. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za mirovne operacije El-Gasimom Vanom.

   

Vučić i Dodik: Bolja budućnost za Republiku Srbiju i dobri odnosi sa BiH

PANČEVO, 31. maj 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, koji mu je ukazao na organizovanu kampanju koja se u BiH, ali i u nekim drugim državama, vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda koji u njoj živi.

   

Vučić i Pupovac: Neophodan dijalog Beograda i Zagreba

PANČEVO, 31. maj 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem i tom prilikom je iskazan visok stepen saglasnosti o potrebi obnove saradnje i dijaloga dveju zemalja.

   

Vučić sa Ivanićem

PANČEVO, 31. maj 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa članom Predsedništva BiH iz redova srpskog naroda Mladenom Ivanićem o situaciji u Bosni i Hercegovini.

   

Vučić i Juratović o napretku regiona

PANČEVO, 30. maj 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa poslanikom Socijaldemokratske partije u nemačkom Bundestagu Josipom Juratovićem i tom prilikom oni su naglasili potrebu očuvanja stabilnosti Zapadnog Balkana kao osnove napretka celog regiona. Sastanku je prisustvovao i ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman.