Srbija

 

Još jedan deo “Savske promenade” predat građanima

PANČEVO, 04. jun 2016. (TV Pančevo) – Još jedan deo “Savske promenade” danas je otvoren za sve građane i posetioce Beograda. Graditelji su za samo 2 meseca uspeli da urede još jedan deo obale Save. A tu su šetalište, bicikistička staza, sportski tereni, dečija igrališta, mobilijari, terase na reci… A već prvog dana “promenada” je bila puna prezadovoljnih građana. Direktor “Beograda na vodi” Nikola Nedeljković najavljuje nastavak gradnje i drugih objekata, a i završetak “Savske promenade”, koja vodi od Brankovog mosta do Beogradskog sajma.

 

Otvoren novi deo Savske promenade

PANČEVO, 04. jun 2016. (TV Pančevo) – Otvoren je nastavak Savske promenade dug 500 metara i tim povodom danas i sutra za posetioce je pripremljen bogat program. Osim šetališta i biciklističke staze, na novom delu napravljena je i terasa sa dečjim igralištem, a za one koji žele da se rekreiraju tu je i teretana na otvorenom i teren za odbojku na pesku.

   

Konstituisan novi saziv republičkog parlamenta

PANČEVO, 3. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandati poslanika Skupštine Srbije potvrđeni su danas, čime je konstituisan novi saziv parlamenta.
   

Vučić u ponedeljak počinje konsultacije

PANČEVO, 2. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić počeće u ponedeljak, 6. juna, konsultacije o formiranju vlade razgovorom sa predstavnicima koalicije SPS-JS, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi SNS.

   

Ištvan Pastor predsednik Skupštine Vojvodine

PANČEVO, 2. jun 2016. (TV Pančevo) – Lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor izabran je za predsednika novog saziva Skupštine Vojvodine. Za izbor Pastora za predsednika skupštine AP Vojvodine podršku je dao 91 poslanik, dok je protiv glasalo 14, a uzdržanih je bilo 13 poslanika. Pastor je prilikom polaganja zakletve rekao da mu je velika čast što je po drugi put predsednik, ali da je to i velika odgovornost.

   

Vučić: Ulica u Beogradu po Brani Crnčeviću

PANČEVO, 2. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zalaže se za to da jedna od ulica u Beogradu dobije naziv po književniku Branislavu Crnčeviću. Vučić je u autorskom tekstu u "Večernjim novostima" naveo da je Crnčević svojim delima zaslužio da dobije mesto na mapi Beograda.