Srbija

 

Vučić: Vladičin Han ponovo da živi

PANČEVO, 7. april 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas, posle otvaranja fabrike turske kompanije "Teklas automotive" u Vladičinom Hanu, da taj grad i deo Srbije ponovo "ustaju" i postaju mesto gde građani mogu da rade i pristojno žive. Vučić je na otvaranju fabrike, koja će zaposliti i do 1.200 radnika, najavio još investicija u tom kraju Srbije, kao i još investicija iz Turske.

 

U Batajnici otvoren novi hangar za RV i PVO

PANČEVO, 6. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Aleksandar Vučić prisustvovao je na vojnom aerodromu Batajnica svečanom otvaranju novog hangara za potrebe RV i PVO i promociji novog modernog naoružanja, koje je proizvedeno u Srbiji. Novi hangar izgrađen je na mestu hangara koji je porušen za vreme bombardovanja 1999. godine, a namenjen je za smeštaj lake avijacije, odnosno održavanje aviona tipa "lasta" i helikoptera tipa Mi-17 i "gazela". Posle obilaska hangara, premijeru je prikazano novo naoružanje, proizvedeno u Srbiji.

   

Vučić: "Samo tražimo da pognu glavu pred našim žrtvama"

PANČEVO, 4. april 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u da ekstremizam na Zapadnom Balkanu jača i da to nikako nije dobra vest.

   

Vučić i Borđuža o saradnji Srbije i ODKB

PANČEVO, 4. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Aleksandar Vučić i generalni sekretar Organizacije za kolektivnu bezbednost i saradnju (ODKB) Nikolaj Borđuža, saglasili su se danas da je neophodno unaprediti bilateralnu saradnju koja bi doprinela jačanju odnosa ODKB i Vlade Srbije.

   

Dobitnici stipendija sa Vučićem i Udovičićem

PANČEVO, 04. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uručiće danas ugovore stipendistima Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Beogradu.

   

Vučić: Bombe me neće zaplašiti

PANČEVO, 03. april 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Leposaviću da ga napad, koji se rano jutros dogodio u hali u Zubinom potoku, neće zaplašiti. "Snagu Srbiju ništa ne može da uplaši", rekao je Vučić obraćajući se građanima i rudarima Trepče i dodao da se prevario svako ko je mislio da će ga zastrašiti i odvratiti od posete Kosovu.