Srbija

 

Premijer na radnom mestu 1. januara

PANČEVO, 4. januar 2016. (TV Pančevo) – Dok su se mnogi treznili od najluđe noći, premijer je, baš kao što je i najavio, u prvom danu 2016. godine bio na svom radnom mestu, pišu „Večernje novosti”.
 

„Ipsos”: Polovina građana veruje da je Srbija na dobrom putu

PANČEVO, 2. januar 2016. (TV Pančevo) – Ovo je jedna od najstabilnijih godina kad je reč o optimizmu građana, od kojih polovina veruje da Srbija ide u dobrom pravcu i da Vlada može da reši sve probleme, pokazalo je najnovije istraživanje „Ipsos stratedžik marketinga” o rejtingu stranaka i poverenju u političare.
   

Svetski lideri čestitali praznike premijeru Srbije

PANČEVO, 1. januar 2016. (TV Pančevo) – Brojne svetske vođe, poput predsednika Ruske Federacije, Sjedinjenih Američkih Država i NR Kine – Vladimira Putina, Baraka Obame i Si Đinpinga – čestitali su premijeru Srbije Aleksandru Vučiću Novu godinu i božićne praznike, poželevši dalje proširivanje saradnje u 2016. godini.

   

Vučić: Nova godina početak velikog odskoka Srbije

PANČEVO, 31. decembar 2015. (TV Pančevo) – Nova godina treba da bude početak velikog odskoka Srbije, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić istakavši da nema čarobnog štapića. On je naglasio da treba da nastavimo s reformama jer nam ništa neće pasti s neba.
   

Otkazana Vučićeva poseta Novom Pazaru

PANČEVO, 29. decembar 2015. (TV Pančevo) – Poseta premijera Srbije i Turske Aleksandra Vučića i Ahmeta Davutoglua Novom Pazaru otkazana je zbog loših vremenskih uslova, potvrđeno je iz Kabineta premijera Srbije. Poseta dva premijera planirana je za danas pre podne, ali je magla onemogućila let helikopterom. U Novom Pazaru će se tako danas sastati samo ministar Rasim Ljajić i predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zviždić, koji su ranije stigli u taj grad.
   

Vučić: Prijatelji smo i sa Turskom i sa Rusijom, tako će i ostati

PANČEVO, 28. decembar 2015. (TV Pančevo) – Premijer Turske Ahmet Davutoglu danas je doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji. Davutoglua je, uz najviše državne počasti, ispred Palate Srbija dočekao premijer Srbije Aleksandar Vučić. Tokom ove posete biće održan srpsko-turski poslovni forum, na kojem će biti predstavljene mogućnosti za investiranje turskih kompanija u Srbiju.