Srbija

 

Vučić: Zadovoljan sam razgovorima o budućoj Vladi

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Zadovoljan sam razgovorima koje sam počeo o budućoj Vladi Srbije, pre o njenom radu nego o sastavu, izjavio je danas mandatar za sastav Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Uveren sam da ćemo imati racionalnu i normalnu atmosferu u političkom životu, ali mnogi ne mogu da nauče da žive u promenama, ocenio je Vučić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.
 

Zoran Savanov kandidat za načelnika Južnobanatskog okruga

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Zoran Savanov iz Debeljače, dugogodišnji predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Kovačici, glavni je kandidat za načelnika Južnobanatskog okruga, saznaje portal evrsac.rs. Posle preuzimanja vlasti u ovoj južnobanatskoj Opštini, oktobra 2015. godine, kada je SNS posle 15 godina uspeo da smeni režim DS, pa sve do ovogodišnjih lokalnih izbora, Savanov je bio predsednik SO Kovačica. Posle lokalnih izbora 2016. godine, Savanov je izabran za zamenika predsednika SO Kovačica.
   

Vučić i Li o poseti kineskog predsednika

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Narodne Republike Kine Lija Mančanga. Tokom susreta dvojica sagovornika razgovarali su o pripremama za predstojeću posetu kineskog predsednika Sija Đinpinga.

   

Vučić danas sa strankama manjina

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandatar i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas će nastaviti razgovore o formiranju nove vlade sa predstavnicima stranaka nacionalnih manjina u Skupštini Srbije.

   

Vučić zadovoljan konsultacijama o budućoj Vladi

PANČEVO, 7. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras posle konsultacija sa predstavnicima pet izbornih lista, da je imao dobre razgovore sa ljudima različitih političkih mišljenja i da je zadovoljan.

   

Vučić počeo konsultacije o vladi

PANČEVO, 7. jun 2016. (TV Pančevo) – Kandidat za predsednika vlade Aleksandar Vučić u Domu Narodne skupštine počeo je danas u 14 sati konsultacije o novoj vladi razgovorom sa predstavnicima koalicije SPS-JS.