Srbija

 

Vučić sa Skotom i Davenportom

PANČEVO, 13. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Evropske unije Majkla Davenporta i ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota.

 

Vučić otkazao put u Brisel i susrete u SAD

 

PANČEVO, 13. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandatar Vlade Srbije Aleksandar Vučić otkazao je posetu Briselu 21. juna, kao i sve ranije ugovorene bilateralne susrete sa visokim američkim zvaničnicima povodom njegovog odlaska u SAD 23. juna, prvim direktnim letom „Er Srbije“ na relaciji Beograd-Njujork, piše današnja „Politika“.

   

Vučić sa odlazećim ambasadorima

PANČEVO, 9. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Švedske Kristera Aspa i istakao da mu je bilo zadovoljstvo da kroz saradnju sa njim radi na jačanju odnosa dve države.

   

Vučić: Dobri odnosi Srbije i Rumunije

PANČEVO, 9. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Rumunije Danijela Banua.

   

Vučić: Dobri razgovori sa manjinama

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da su razgovori sa predstavnicima manjinskih lista bili dobri i da veruje da će u njima imati podršku sa svoju politiku mira i stabilnosti u regionu, kao i na putu Srbije u Evropsku uniju. On je, nakon završenih razgovora u Skupšini Srbije, rekao da su razgovori imali dve ključne teme - programska načela i rad buduće Vlade, kao i odnos srpskog prema drugim narodima i politika prema manjinama.
   

Vučić: Zadovoljan sam razgovorima o budućoj Vladi

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Zadovoljan sam razgovorima koje sam počeo o budućoj Vladi Srbije, pre o njenom radu nego o sastavu, izjavio je danas mandatar za sastav Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Uveren sam da ćemo imati racionalnu i normalnu atmosferu u političkom životu, ali mnogi ne mogu da nauče da žive u promenama, ocenio je Vučić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.