Srbija

 

Hag traži Jojića, Radetu i Ostojića

PANČEVO, 2. avgust 2016. (TV Pančevo)- Haški sud naložio je Srbiji da ispuni obaveze o saradnji s Tribunalom, koje uključuju i izručenje troje radikala optuženih za nepoštovanje suda - Petra Jojića, Jova Ostojića i Vjericu Radetu

 

Vučić: Suficit od početka godine 22 milijarde dinara

PANČEVO, 2. avgust 2016. (TV Pančevo) – Srbija je u prvih sedam meseci 2016. godine ostvarila suficit od 22 milijarde dinara, odnosno oko 170 mil EUR i stanje javnog duga je mnogo bolje, zbog čega nema potrebe za povećanim zaduživanjem, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je rekao da je planirani deficit sa Međunarodnim monetarnim fondom bio oko 73 milijarde dinara, a da je rezultat bolji za oko 800 mil EUR, odnosno da su veći i prihodi i da su smanjeni rashodi.

   

Vučić: Skupština Srbije za 10 dana bira novu Vladu

PANČEVO, 1. avgust 2016. (TV Pančevo)- Premijer Aleksandar Vučić danas je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije izjavio da će Skupština Srbije za 10 dana birati novu Vladu Srbije. On je rekao da je od Predsedništva Srpske napredne stranke dobio saglasnost da od sutra počne pregovore sa SPS-om o formiranju nove Vlade. Upitan za ekspoze Vučić je kazao novinarima da je njegova izrada pri kraju i da sadrži 450 strana.

   

Vučić o Vladi u 18 časova

PANČEVO, 1. avgust 2016. (TV Pančevo)- Predsedništvo SNS - a sastaće se danas iza zatvorenih vrata, a očekuje se da je tema vezana za formiranje Vlade Srbije.

   

Vučić: Za novu Vladu najvažniji rad i disciplina

PANČEVO, 30. jul 2016. (TV Pančevo)- Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će kada je u pitanju sastav buduće vlade za njega biti najvažniji rad i rezultat.

   

Uručeni ključevi stanova za 32 porodice

PANČEVO, 29. jul 2016. (TV Pančevo)- Ministarka zadužena za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović i šef Delegacije Evropske unije Majkl Davenport prisustvovali su danas u Obrenovcu dodeli ključeva stanova za 32 porodice, koje su ostale bez krova nad glavom u poplavama pre dve godine.