Srbija

 

Vučić i Čović: Srpsko – hrvatski odnosi biće bolji u budućnosti

PANČEVO, 2. septembar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je nakon razgovora sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem da su zajednički izrazili nadu i uverenje da će srpsko-hrvatski odnosi biti ubuduće značajno bolji, te da suštinske prepreke za takav razvoj situacije na Balkanu ne postoje.
 

Vučić: Sve veći ekonomski rast

PANČEVO, 1. septembar 2016. (TV Pančevo) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da javni dug ove godine neće preći 73 odsto od BDP-a, iako je bilo predviđeno 79 procenata.

   

Vučić za novi zakon o transplataciji

PANČEVO, 31. avgust 2016. (TV Pančevo) - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pacijente koji su na listi čekanja za transplantaciju organa i koji su poslednjih meseci kroz kampanju „Najvažniji poziv u životu“ i u misiji podizanja svesti o značaju donorstva.

   

Sastanak sa Srbima iz BiH

PANČEVO, 31. avgust 2016. (TV Pančevo) - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je da će u četvrtak u Beogradu biti održan sastanak predsednika Srbije Tomislava Nikolića i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa liderima Srba iz Bosne i Hercegovine na kojem će se razmotriti aktuelna situacija i dalji koraci.

   

Ponuda Rusima za oporavak Petrohemije

PANČEVO, 30. avgust 2016. (TV Pančevo) - Ministar privrede Goran Knežević izjavio je da je tokom posete Moskvi, ruskoj delegaciji ponudio da uzmu učešće u restrukturisanju i oporavku pančevačke Petrohemije, i subotičkih Azotare i MSK.

   

Vučić: Politikom maksimalne uzdržanosti protiv nestabilnosti

PANČEVO, 29. avgust 2016. (TV Pančevo) - Naša politika će i u budućnsoti biti politika maksimalne uzdržanosti, neodgovaranja, neogovaranja i politika ćutanja, uprkos kontinuiranoj politici u nekim zemljama regiona protiv Srbije, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić nakon susreta sa ambasadorima akreditovanim u Beogradu povodom zaoštrene situacije u regionu.