Srbija

 

Premijer, gradonačelnik i ministar u iznenadnoj poseti gradilištu “Beograd na vodi”

PANČEVO, 30. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišli su sinoć gradilište Beograda na vodi. Na terenu će i pre roka biti završeni neki radovi, a obavljaju se intenzivne pripreme terena i za izvođenje druge faze projekta, istakao je gradonačelnik Beograda.

 

Vučić obišao radove Beograda na vodi

PANČEVO, 29. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Siniša Mali obišli su večeras radove na projektu Beograd na vodi. Radnici na gradilištu rade u tri smene, kako bi radovi bili završeni u rok

   

Vučić: Traže razlog za pokretanje spirale nasilja

PANČEVO, 29. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić oštro je reagovao na najavu predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića da bi Sarajevo moglo da zatraži reviziju postupka u tužbi za genocid protiv Srbije i istakao da neko traži razlog za pokretanje spirale nasilja.

   

Vučić: Nastavljamo obnovu škola i bolnica

PANČEVO, 28. mart 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će država nastaviti obnovu škola i domova zdravlja po Srbiji, a da je za to potrebna podrška, pomoć i energija pozitivnih ljudi koji će ujedinjeni raditi na boljoj budućnosti zemlje.Vučić je, govoreći o obnovi Medicinske škole u Valjevu, rekao da će biti urađeni novi prozori, rekonstruisan tavan, krov, krečenje, ali i toaleti, koji nisu bili u tenderskoj dokumentaciji.

   

Vučić i Čepurin: Nema kolektivne krivice

PANČEVO, 28. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin saglasili su se danas da presuda Haškog tribunala izrečena Radovanu Karadžiću ne sme biti iskorištena za pokušaje nametanja kolektivne krivice jednom narodu, niti za dovođenje u pitanje statusa i ovlašćenja Republike Srpske koji proističu iz Dejtonskog sporazuma.
   

Vučić: U narednoj godini pun mir i stabilnost

PANČEVO, 27. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svetoj uskršnjoj misi u crkvi Svetog Karla Boromejskog u Pančevu.On je zajedno sa vernicima obeležio uskršnji praznik po gregorijanskom kalendaru. Uskršnju misu u pančevačkoj crkvi služio je apostolski nuncije nadbiskup Lučano Surijani.