Srbija

 

Čelnici FK "Partizan" pod istragom

PANČEVO, 28. jul 2016. (TV Pančevo)- Zbog sumnje da su pojedini čelnici crno-belih zloupotrebili položaj uoči izborne skupštine, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala „SBPOK“ upala je u prostorije FK „Partizan“ kako bi prikupila podatke, prenose „Večernje novosti“. Kako se navodi, sumnja se da su falsifikovane službene dokumentacije i članske karte kako bi se u Skupštinu ubacili novi delegati.

 

Ukrajina ne menja stav o Kosovu

PANČEVO, 28. jul 2016. (TV Pančevo)- Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa vicepremijerkom Ukrajine Ivanom Klimpuš Cincadže.

   

Potpredsednica ukrajinske vlade u Srbiji

PANČEVO, 28. jul 2016. (TV Pančevo)- Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa potpredsednicom Vlade Republike Ukrajine Ivanom Klimpuš-Cincadze sa kojom je razgovarao o bilateralnim odnosima dveju zemalja.

   

Novi šef kancelarije MMF-a kod Vučića

PANČEVO, 28. jul 2016. (TV Pančevo)- Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa novim šefom Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji Sebastijanom Sosom i Kimom Daehangom, koji predaje ovu dužnost.

   

Vučić i Ruh: Odnosi Srbije i Švajcarske na zavidnom nivou

PANČEVO, 27. jul 2016. (TV Pančevo) - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Švajcarske Konfederacije u Srbiji Žan Danijela Ruha. Premijer Vučić zahvalio je ambasadoru Švajcarske na dobroj saradnji i ličnom doprinosu u unapređenju odnosa Srbije i Švajcarske.

   

Premijer Vučić sutra govori na promociji knjige o Čerčilu

PANČEVO, 27. jul 2016. (TV Pančevo)- Promocija knjige "Faktor Čerčil", čiji je autor šef britanske diplomatije Boris Džonson, biće održana sutra, a o knjizi će govoriti i predsednik vlade Aleksandar Vučić. Na promociji će govoriti ekspert za međunarodne odnose iz Vašingtona Lari Grosman i profesor Beogradskog univerziteta Zoran Dragišić.