Srbija

 

Šešelj oslobodjen krivice

PANČEVO, 31. mart 2016. (TV Pančevo) – Haški sud danas je odlučio da lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj nije odgovoran za navode iz optužnice, koja ga je teretila za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini I Bosni i Hercegovini. Sudija Žan Klod Antoneti je izjavio da Šešelj nije kriv za progon, ubistva, mučenje, okrutno postupanje, deportaciju I bezobzirno razaranje naselja.

 

Vučić: Neizlazak na izbore – glas za prošlost

PANČEVO, 30. mart 2016. (TV Pančevo) – Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas na predizbornoj konvenciji u Kikindi građane da 24. aprila izadju na izbore i daju glas za budućnost Srbije, koja će biti bolja, normalna, pristojna i ekonomski uspešna država. Oni koji ne izadju na izbore daće glas za prošlost i one koji za 16 godina nisu učinili ništa, poručio je Vučić.
   

Premijer, gradonačelnik i ministar u iznenadnoj poseti gradilištu “Beograd na vodi”

PANČEVO, 30. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišli su sinoć gradilište Beograda na vodi. Na terenu će i pre roka biti završeni neki radovi, a obavljaju se intenzivne pripreme terena i za izvođenje druge faze projekta, istakao je gradonačelnik Beograda.

   

Vučić obišao radove Beograda na vodi

PANČEVO, 29. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Siniša Mali obišli su večeras radove na projektu Beograd na vodi. Radnici na gradilištu rade u tri smene, kako bi radovi bili završeni u rok

   

Vučić: Traže razlog za pokretanje spirale nasilja

PANČEVO, 29. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić oštro je reagovao na najavu predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića da bi Sarajevo moglo da zatraži reviziju postupka u tužbi za genocid protiv Srbije i istakao da neko traži razlog za pokretanje spirale nasilja.

   

Vučić: Nastavljamo obnovu škola i bolnica

PANČEVO, 28. mart 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će država nastaviti obnovu škola i domova zdravlja po Srbiji, a da je za to potrebna podrška, pomoć i energija pozitivnih ljudi koji će ujedinjeni raditi na boljoj budućnosti zemlje.Vučić je, govoreći o obnovi Medicinske škole u Valjevu, rekao da će biti urađeni novi prozori, rekonstruisan tavan, krov, krečenje, ali i toaleti, koji nisu bili u tenderskoj dokumentaciji.