Srbija

 

Dobitnici stipendija sa Vučićem i Udovičićem

PANČEVO, 04. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uručiće danas ugovore stipendistima Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Beogradu.

 

Vučić: Bombe me neće zaplašiti

PANČEVO, 03. april 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Leposaviću da ga napad, koji se rano jutros dogodio u hali u Zubinom potoku, neće zaplašiti. "Snagu Srbiju ništa ne može da uplaši", rekao je Vučić obraćajući se građanima i rudarima Trepče i dodao da se prevario svako ko je mislio da će ga zastrašiti i odvratiti od posete Kosovu.

   

Vučić u Nišu: Ujedinjeni za pobedu Srbije

PANČEVO, 1. april 2016. (TV Pančevo) – Izbori pred nama su važni jer nikada nije bilo više različitih interesa koji su se okupili da se promeni put Srbije, da ona ne bude stabilna zemlja, da ne ide sigurnim putem napred, poručio je danas predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u Nišu.

   

Vučić: Srbija na političkoj, ekonomskoj i moralnoj raskrsnici

PANČEVO, 01. april 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sednice Vlade posvećene presudama Haškog tribunala, da je Srbija na političkoj, ekonomskoj i moralnoj raskrsnici.

   

Vučić: Zahvalni Minsku na prijateljstvu i podršci

vuciccusev 120x100PANČEVO, 01. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Republike Belorusije Vladimira Čuševa.

 

   

Vučić: Hoćemo slobodnu i suverenu Srbiju

 

PANČEVO, 31. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas na predizbornoj konvenciji u Čačku da su se protiv liste te partije i Vlade na čijem je čelu ujedinili svi iz opozicije, od kojih "neke podržavaju tajkuni, a neke Hag". Vučić je istakao da nema nikakve razlike izmedju Dveri , Demokratske stranke ili Srpske radikalne stranke, jer svi vode politiku protiv vlade.