Srbija

 

Vučić u Njujorku: Za stabilnost ćemo platiti svaku političku cenu

PANČEVO, 22. septembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć u Njujorku da će Srbija sačuvati mir u regionu i poručio da nema političke cene koju nije spremna da plati kako bi zadržala stabilnost.

 

Vučić: Srbija će učiniti sve da očuva mir

PANČEVO, 21. septembar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija uraditi sve da očuva mir i stabilnost, a onima koji maštaju o urušavanju Dejtonskog sporazuma i nestanku Republike Srpske poručuje da Srpska neće nestati.

   

Vučić i Đukanović: Mir i stabilnost ključni za napredak

PANČEVO, 21. septembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa predsednikom Vlade Crne Gore Milom Đukanovićem, sa kojim je razgovarao o odnosima između Srbije i Crne Gore.

   

Vučić i Džonson: Prioritet Velike Britanije je stabilnost Zapadnog Balkana!

PANČEVO, 21. septembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorku sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Borisom Džonsonom koji je istakao da je Srbija ključna zemlja na Zapadnom Balkanu i da će jedan od prioriteta spoljne politike Velike Britanije biti stabilnost tog regiona.

   

Dačić: Ne želimo da podižemo zidove, ali ni da budemo masovno prihvatilište za migrante

PANČEVO, 20. septembar 2016. (TV Pančevo) – Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Njujorku da Srbija ne želi da podiže zidove, ali nema ni kapacitete da postane dugoročno prihvatilište za migrante i izbeglice i zato se zalaže za sveobuhvatno evropsko i globalno rešenje.

   

Zbog pretnji Republici Srpskoj, Vučić prekida posetu SAD-u?

PANČEVO, 20. septembar 2016. (TV Pančevo) – Građani mogu da budu mirni, Republika Srpska neće nestati bilo da se referendum održi ili ne, i nastaviće da postoji u okviru Dejtonskog sporazuma, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić povodom izjave ratnog komandanta Armije Bosne i Hercegovine Sefera Halilovića.