Srbija

 

Vučić otkazao put u Brisel i susrete u SAD

 

PANČEVO, 13. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandatar Vlade Srbije Aleksandar Vučić otkazao je posetu Briselu 21. juna, kao i sve ranije ugovorene bilateralne susrete sa visokim američkim zvaničnicima povodom njegovog odlaska u SAD 23. juna, prvim direktnim letom „Er Srbije“ na relaciji Beograd-Njujork, piše današnja „Politika“.

 

Vučić sa odlazećim ambasadorima

PANČEVO, 9. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Švedske Kristera Aspa i istakao da mu je bilo zadovoljstvo da kroz saradnju sa njim radi na jačanju odnosa dve države.

   

Vučić: Dobri odnosi Srbije i Rumunije

PANČEVO, 9. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Rumunije Danijela Banua.

   

Vučić: Dobri razgovori sa manjinama

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da su razgovori sa predstavnicima manjinskih lista bili dobri i da veruje da će u njima imati podršku sa svoju politiku mira i stabilnosti u regionu, kao i na putu Srbije u Evropsku uniju. On je, nakon završenih razgovora u Skupšini Srbije, rekao da su razgovori imali dve ključne teme - programska načela i rad buduće Vlade, kao i odnos srpskog prema drugim narodima i politika prema manjinama.
   

Vučić: Zadovoljan sam razgovorima o budućoj Vladi

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Zadovoljan sam razgovorima koje sam počeo o budućoj Vladi Srbije, pre o njenom radu nego o sastavu, izjavio je danas mandatar za sastav Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Uveren sam da ćemo imati racionalnu i normalnu atmosferu u političkom životu, ali mnogi ne mogu da nauče da žive u promenama, ocenio je Vučić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.
   

Zoran Savanov kandidat za načelnika Južnobanatskog okruga

PANČEVO, 8. jun 2016. (TV Pančevo) – Zoran Savanov iz Debeljače, dugogodišnji predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Kovačici, glavni je kandidat za načelnika Južnobanatskog okruga, saznaje portal evrsac.rs. Posle preuzimanja vlasti u ovoj južnobanatskoj Opštini, oktobra 2015. godine, kada je SNS posle 15 godina uspeo da smeni režim DS, pa sve do ovogodišnjih lokalnih izbora, Savanov je bio predsednik SO Kovačica. Posle lokalnih izbora 2016. godine, Savanov je izabran za zamenika predsednika SO Kovačica.