Srbija

 

Vučić: Zahvalni Minsku na prijateljstvu i podršci

vuciccusev 120x100PANČEVO, 01. april 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Republike Belorusije Vladimira Čuševa.

 

 

Vučić: Hoćemo slobodnu i suverenu Srbiju

 

PANČEVO, 31. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas na predizbornoj konvenciji u Čačku da su se protiv liste te partije i Vlade na čijem je čelu ujedinili svi iz opozicije, od kojih "neke podržavaju tajkuni, a neke Hag". Vučić je istakao da nema nikakve razlike izmedju Dveri , Demokratske stranke ili Srpske radikalne stranke, jer svi vode politiku protiv vlade.

   

Šešelj oslobodjen krivice

PANČEVO, 31. mart 2016. (TV Pančevo) – Haški sud danas je odlučio da lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj nije odgovoran za navode iz optužnice, koja ga je teretila za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini I Bosni i Hercegovini. Sudija Žan Klod Antoneti je izjavio da Šešelj nije kriv za progon, ubistva, mučenje, okrutno postupanje, deportaciju I bezobzirno razaranje naselja.

   

Vučić: Neizlazak na izbore – glas za prošlost

PANČEVO, 30. mart 2016. (TV Pančevo) – Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas na predizbornoj konvenciji u Kikindi građane da 24. aprila izadju na izbore i daju glas za budućnost Srbije, koja će biti bolja, normalna, pristojna i ekonomski uspešna država. Oni koji ne izadju na izbore daće glas za prošlost i one koji za 16 godina nisu učinili ništa, poručio je Vučić.
   

Premijer, gradonačelnik i ministar u iznenadnoj poseti gradilištu “Beograd na vodi”

PANČEVO, 30. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišli su sinoć gradilište Beograda na vodi. Na terenu će i pre roka biti završeni neki radovi, a obavljaju se intenzivne pripreme terena i za izvođenje druge faze projekta, istakao je gradonačelnik Beograda.

   

Vučić obišao radove Beograda na vodi

PANČEVO, 29. mart 2016. (TV Pančevo) – Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Siniša Mali obišli su večeras radove na projektu Beograd na vodi. Radnici na gradilištu rade u tri smene, kako bi radovi bili završeni u rok