Srbija

 

Vučić ponudio Kosovu pomoć za sanaciju poplava

PANČEVO, 8. januar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa Isom Mustafom o primeni Briselskog sporazuma i nastavku dijaloga sa Prištinom. Premijer Vučić je tom prilikom ponudio pomoć Vlade Srbije za sanaciju poplava koje su pogodile nekoliko opština na Kosovu i Metohiji, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.

 

Vučić obišao žene i decu u Sigurnoj kući

PANČEVO, 6. januar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da oseća prezir prema osobama koje čine nasilje u porodici, da za njih može da koristi samo reč „bitange i siledžije” i poručio da niko od države nije jači, a to važi i za nasilnike.

   

Vučić s Ivanićem o daljoj saradnji

PANČEVO, 5. januar 2016. (TV Pančevo) – Član Predsedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Mladen Ivanić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić saglasili su se, u telefonskom razgovoru, da odlični odnosi Srbije i RS treba da se nastave i da su oni bitan doprinos stabilizaciji političkih prilika unutar BiH, saopšteno je danas iz Predsedništva BIH.
   

Ambasador Poljske kod Vučića

PANČEVO, 5. januar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Aleksandra Hećka. Premijer Vučić je zahvalio ambasadoru Hećku na saradnji i ličnom doprinosu, koji je tokom svog diplomatskog mandata, dao unapređenju odnosa Srbije i Poljske.
   

Premijer s ministrima o nesmetanom funkcionisanju

PANČEVO, 4. januar 2016. (TV Pančevo) – Neophodno je preduzeti sve mere u cilju efikasnijeg funkcionisanja javnih preduzeća i službi radi prevazilaženja problema koji su nastali usled obilnih padavina praćenih olujnim vetrom, konstatovano je na sastanku premijera Aleksandra Vučića s resornim ministrima.
   

Premijer na radnom mestu 1. januara

PANČEVO, 4. januar 2016. (TV Pančevo) – Dok su se mnogi treznili od najluđe noći, premijer je, baš kao što je i najavio, u prvom danu 2016. godine bio na svom radnom mestu, pišu „Večernje novosti”.