Srbija

 

Pohvale MMF-a

PANČEVO, 21. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Predstavnici Međunarodnog monetarnog fonda, koji borave u Beogradu u okviru šeste revizije sporazuma sa Srbijom, pohvalili su danas u razgovoru sa premijerom Aleksandrom Vučićem dobre rezulate koje je Srbija postigla i stanje u srpskom budžetu po pitanju boljih prihoda, bolje naplate poreza i manjih rashoda.

 

Vučić na otvaranju fabrike u Kikindi: Vlada će se boriti i za Petrohemiju i Azotaru

PANČEVO, 20. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Kikindi otvaranju francuske fabrike za proizvodnju metalnih delova za automobilsku industriju "Mekafor", u koju je uloženo četiri miliona evra, a zaposleno je 80 radnika.

   

Vučić čestitao Plenkoviću

PANČEVO, 20. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je imenovanje predsedniku Vlade Hrvatske Andreju Plenkoviću, izražavajući nadu da će on i Vlada doprineti dobrosusedskim odnosima, dobrobiti i prosperitetnoj budućnosti dve zemlje. U Vladi Srbije i meni lično imaćete iskrenog partnera u ostvarenju takvog cilja, jer je naša saradnja i značajan oslonac za mir i stabilnost u regionu, kao i promociju zajedničkih evropskih vrednosti, poručio je Vučić. U očekivanju dobre saradnje, Vučić je poželeo Plenkoviću mnogo uspeha u obavljanju odgovorne dužnosti.

   

Turska fabrika u Nišu zaposliće 2.000 mladih

PANČEVO, 19. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Premijer Aleksandar Vučić danas je u Nišu svečano otvorio fabriku “Aster tekstil”, jednu od vodećih turskih tekstilnih kompanija i poručio da je Srbija ponosna na turske investitore i da od njih očekuje da će proširiti proizvodnju.

   

Premijer u poseti leskovačkim fabrikama

PANČEVO, 18. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas, šestog dana rada vlade u Nišu, fabriku opeke i crepa "Mladost" u Leskovcu, koja svoje proizvode plasira na Kosovo i Metohiju, i poručio da vlada podržava domaća preduzeća koja posluju u toj pokraijini.

   

Vučić: Auto put Niš-Priština spas za Toplički okrug

PANČEVO, 17. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Auto put Niš-Priština biće spas za Toplički okrug, a Niš će postati centar i raskrsnica puteva, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić navodeći da će ukupna vrednost radova iznositi između 600 i 700 miliona evra.