Srbija

 

Skupština nastavlja raspravu o Vladi Srbije

PANČEVO, 10. avgust 2016. (TV Pančevo)- Zbog kiše i nevremena koje je zahvatilo Bajinu Baštu i čitav užički kraj, i obaveze dela ministara da budu na terenu, mandatar za sastav nove Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, predložio je da se rasprava o izboru nove Vlade nastavi danas. Predlog su podržale sve poslaničke grupe, pa je određena pauza u zasedanju parlamenta, a sednica će biti nastavljena u 10 sati.

 

Damir Zobenica: Ni kvadratni metar neće sejati nelegalno

PANČEVO, 9. avgust 2016. (TV Pančevo) – Gostujući u emisiji Intervju na TV Pančevo, potpredsednik Skupštine Vojvodine, Damir Zobenica, izjavio je da je država odlučna u borbi protiv uzurpatora državne poljoprivredne zemlje. Imamo hrabrosti da se obračunamo sa svakim ko radi protivzakonito, poručio je Zobenica, i dodao da ni jedan kvadrat zemlje ubuduće neće moći da se obrađuje nelegalno.
   

Od našeg rada i naše vere zavisi budućnost Srbije i njenog naroda

PANČEVO, 9. avgust 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav nove Vlade Srbije izjavio je zaključujući ekspoze pred poslanicima Skupštine Srbije da svaka tačka tog programa služi iskljućivo modernoj, ekonomski jakoj, demokratskoj Srbiji da je pokrene i ojača i predstavio sastav svog budućeg kabineta. Verujem u ove ljude u bolju i pristojniju Srbiju, rekao je Vučić posle gotovo 6 sati izlaganja ekspozea. Sednica će biti nastavljena sutra u 10 sati, raspravom poslanika u parlamentu.

   

Vučić uputio saučešće povodom smrti Željka Kopanje

PANČEVO, 9. avgust 2016. (TV Pančevo)- Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici Željka Kopanje i redakcijama Nezavisnih novina i Glasa Srpske.

   

Vučić: Novi ministri za zlatno doba Srbije

PANČEVO, 8. avgust 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav nove Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, predao je predsednici Skupštine Srbije, Maji Gojković, predlog odluke o izboru Vlade Republike Srbije. U skladu sa zakonom, predsednica parlamenta Maja Gojković sazvala je sednicu za izbor Vlade Srbije za sutra u 14 sati.

   

Saučešće premijera Vučića premijeru Makedonije Emilu Dimitrievu

PANČEVO, 7. avgust 2016. (TV Pančevo)- Dvadeset osoba je poginulo u nevremenu i poplavama koje su prethodne noći pogodile Makedoniju, pre svega Skoplje i okolinu, saopšteno je danas po završetku sastanka Komiteta za krizne situacije.