Srbija

 

Po nalogu predsednika Vučića - Savet za nacionalnu bezbednost tačno u podne

PANČEVO, 16. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je za danas u podne sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, jer je nakon izjave Bakira Izetbegovića da se nada da će BiH priznati nezavisno Kosovo zabrinut za mir i stabilnost u regionu, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

 

Vučić u Briselu: Mogerini podržava ubrzanje puta Srbije u EU

PANČEVO, 15. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas pre podne u Briselu sa šeficom EU diplomatije Federikom Mogerini. Sastanak je održan u sedištu Evropske komisije. Vučić je izjavio posle sastanka sa Federikom Mogerini, da je šefica EU diplomatije dala snažnu podršku za ubrzanje EU puta Srbije.
   

Vučić u Briselu sa Federikom Mogerini i Jensom Stoltenbergom

PANČEVO, 15. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Briselu gde će imati odvojene sastanke sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini i generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom.
   

Vučić u poseti Udruženju kidnapovanih i ubijenih na KiM: Nemamo podršku, biće nam sve teže, ali borićemo se za Srbiju

PANČEVO, 14. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas prostorije Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji. Tim povodom održao je konferenciju za štampu i odgovarao na pitanja o budućnosti zemlje.

   

Vučić: Neki misle da Srbija nije dovoljno pregažena i ponižena

PANČEVO, 14. novembar 2017. (TV Pančevo) – Neki misle da Srbija nije dovoljno pregažena i ponižena i da je samo pregažena i ponižena Srbija dobra Srbija, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom stava Bakira Izetbegovića o priznavanju Kosova i Metohije i ocenio da će ta izjava imati dalekosežne političke i pravne posledice.

   

Vučić: Srbija ostaje vojno neutralna

PANČEVO, 13. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas brigadnog generala Čezarea Marinelija, šefa Vojne kancelarije NATO za vezu.