Srbija

 

SLOVACI NAPRED!: DS ZABORAVLJA DA JE NJIHOV EX VOJVODJANSKI ŠEF BOJAN PAJTIĆ NAZVAO SLOVAKE "ČETNICIMA I PERVERZNJACIMA" UPRAVO U OPŠTINI KOVAČICA

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Demokratska stranka u nemoći da prihvati svoj poraz na prošlogodišnjim parlamentarnim i lokalnim izborima i činjenicu da većina građana Vojvodine, medju kojima je i veliki broj pripadnika slovačke nacionalne manjine glasalo za politiku SNS i Aleksandra Vučića, funkcioneri DS poput Salaka i dalje iznose laži i neistine o političkim protivnicima da bi skupili jeftine političke poene za predsedničkog kandidata Saše Jankovića.

 

Vučić: Niš postaje centar jugoistočne Evrope

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić u Niškoj Banji prisustvovao potpisivanju ugovora o dodeli sredstava za realizaciju investicionog projekta za zgradu opštine.

   

Vučić u Nišu: Naš cilj je da zemlja ostane stabilna, Srbiju ne mogu da pobede

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegovim protivkandidatima, koji „hoće Srbiju da vrate u prošlost“, od početka kampanje cilj bio da izazivaju provokacije, jer su iste trikove imali i na parlamentarnim izborima prošle godine.

   

Vučić u Kraljevu: 2. aprila pobeđuje normalna Srbija

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pred nama su važni, ali i izuzetno teški izbori, jer desetorica su protiv nas, a neki među njima po svaku cenu žele da se dokopaju vlasti, rekao je danas na mitingu u Kraljevu predsednički kandidat Aleksandar Vučić. "Ali, ako svi izađemo, pobediće normalna Srbija", rekao je Vučić okupljenim Kraljevčanima, koji su mu čestim aplauzima pokazali podršku.
   

SNS: Gde je izinjenje Aleksandru Vučiću?

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) –Služba za informisanje Srpske napredne stranke saopštava da smo pokušali da izbrojimo koliko puta je bilo ko od novinara, medijskih udruženja, narodnih poslanika, političara, bilo ko od predstavnika civilnog sektora, osudio najbliže saradnike Saše Jankovića koji su upućivali, prethodnih dana, najmonstruoznije pretnje i širili govor mržnje.
   

Etički principi isti za sve

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Reagujući na izjavu Milenka Jovanova, u kojojoptužuje Natašu Jeremić, Aleksandar Vučić se izvinio njoj lično i građanima Srbije. Javno je to uradio poručivši da neće dozvoliti napade na porodice opozicionih kandidata, ocenio je politički analitičar Milovan Balaban.