Srbija

 

Zobenica: Jeremić se ponadao da može kupiti Srbiju

PANČEVO, 16. februar 2017. (TV Pančevo) – Damir Zobenica, član Predsedništva Srpske napredne stranke izjavio je da je dobro to što građani Srbije danas jasno vide čemu se raduje dosovska lopuža, Vuk Jeremić, a tek će u budućnosti da vide koliko je narodnih para pokrao.

 

Vučić: Neću biti kandidat samo SNS

PANČEVO, 15. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da on neće biti samo kandidat SNS. Ukoliko Glavni odbor SNS u petak donese odluku o mojoj kandidaturi na predsedničkim izborima, ja neću biti kandidat SNS, već svih vas i moj posao je da jednako brinem o svakom članu Jedinstvene Srbije, SPS, Pokreta snaga Srbije i svih onih koji tu kandidaturu budu podržali, rekao je Vučić danas obraćajući se prisutnima u Batočini na proslavi krsne slave Jedinstvene Srbije, kojoj je prisustvovalo oko 750 funkcionera i članova stranke iz cele Srbije.

   

Srbija obeležava Dan državnosti

PANČEVO, 15. februar 2017. (TV Pančevo) – Srbija danas obeležava Dan državnosti, kao podsećanje na Sretenje 1804. godine, kada je podignut Prvi srpski ustanak i počelo oslobađanje od Turske, i na isti datum 1835. godine, kada je donet prvi moderni ustav Srbije.

   

Čestitke Vučiću povodom Dana državnosti

PANČEVO, 15. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je povodom Dana državnosti primio čestitku premijera Izraela Benjamina Netanjahua.

   

VUČIĆ : Pitanje kandidature važno za budućnost Srbije

 

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Gostujući u emisiji "Upitnik" Radio-televizije Srbije, posle današnje odluke predsedništva Srpske napredne stranke da bude kandidat na izborima za predsednika Srbije, premijer Aleksandar Vučić je rekao da će konačna odluka o kandidaturi biti doneta u petak na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

   

Reakcije na Vučićevu kandidaturu

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Vučićeva pobeda je važna i zbog nastavka evropskih integracija i zbog reformi, ocenio je večeras lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić i istakao da će ta stranka podržati lidera SNS kao zajedničkog kandidata vladajuće koalicije.