Srbija

 

Hitan sastanak Vučića i Mogerini

 

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u Davosu imao sastanak sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini.

 

Vučić: Mir i stabilnost glavni ciljevi Vlade Srbije

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu da su mir i stabilnost glavni ciljevi njegove vlade.

   

Hitan sastanak Vučića i Mogerini u Davosu

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić imaće danas hitan sastanak sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini u Davosu. Očekuje se da će teme razgovora biti vezane za najnovija dešavanja na relaciji Beograd-Priština. Ovaj sastanak nije bio planiran, već je jutros hitno dogovoren za 14.30 sati.

   

Vučić danas u Davosu sa medijima i kompanijama

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas učešće na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu kao i seriju susreta sa vodećim svetskim državnicima i prvim ljudima najznačajnijih ekonomskih institucija na marginama foruma.

   

Vučić:Srbija želi mir i stabilnost na balkanu

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Davosu da su mir i stabilnost najvažniji i da je u tom smislu spreman i na uspostavljanje "vruće linije" Beograd - Priština.On je rekao da je imao mnogo bitnih razgovora za Srbiju na Svetskom ekonomskom forumu sa predsednikom Kine Si Đipingom i odlazećim potpredsednikom SAD Dzozefom Bajdenom, ukazujući da sastanci sa njima predstavljaju veliku čast za Srbiju.

   

Odbrana od leda na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, zahvalio je danas u telefonskom razgovoru mađarskom premijeru Viktoru Orbanu za ogromnu podršku koju je Mađarska pružila Srbiji šaljući svoje ledolomce daleko u dubinu srpske teritorije, čime je potvrđeno iskreno prijateljstvo između mađarskog i srpskog naroda, ali i uspostavljena još bliža veza između dve vlade i dvojice premijera.