Srbija

 

Vučić posetio povređene novinarke u Urgentnom centru

PANČEVO, 17. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras u Urgentnom centru brutalno prebijene novinarke Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović

 

ZVERI A NE DVERI! Batinaši napali novinarke Pinka

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) – Gordana Uzelac i Mara Dragović, novinarke Pinka brutalno su fizički napadnute danas tokom protesta Dveri ispred zgrade ove televizije.

   

Vučić:Ostvarićemo plan i cilj 1.200 km autoputeva u Srbiji

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – Auto-put od Pirota do Dimitrovgrada, u dužini od 30,5 kilometara, na istočnom kraku Koridora 10, završen je i od danas je otvoren za saobraćaj. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da ćemo ostvariti plan i cilj – 1.200 kilometara auto-puteva u Srbiji.

   

Vučić: Da danas stvorimo budućnost

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – Suživot sa Bošnjacima, trajni dogovor sa Albancima, normalnost u odnosima sa Hrvatskom, očuvanje Republike Srpske, Evropska unija, prijateljstvo sa Rusijom i Kinom... to je naš 21. vek i to se rešava danas, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

   

Brnabić: Da čuvamo tradiciju, podržavamo mlade

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – U Vršcu počeo 60. jubilarni Grožđebal koji je svečano otvorila premijerka Ana Brnabić uz poruku da Srbija mora da čuva tradiciju, kulturno nasleđe i da podržava mlade.

   

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić stiže u posetu Vršcu

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posetiće danas Vršac sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem i ministrom bez portfelja zaduženim za inovacije i tehnološki razvoj Nenadom Popovićem.