Srbija

 

Vučić sa Srbima iz Crne Gore: Uvek uz svoj narod i za očuvanje nacionalnog identiteta

PANČEVO, 5. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima parlamentarnih stranaka i kulturnih ustanova Srba iz Crne Gore sa kojima je razgovarao o problemima zapošljavanja i načinima za unapređenje položaja srpskog naroda u Crnoj Gori.

 

Vučić: Više nikakvih "Oluja" za Srbe neće biti

PANČEVO, 4. avgust 2018. (TV Pančevo) – Više nikakvih "Oluja" za Srbe neće biti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Državnoj manifestaciji u Bačkoj Palanci posvećenoj Danu sećanja na sve stradale i prognane Srbe. Prisutan je bio državni vrh Srbije kao i zvaničnici iz Republike Srpske.

   

Vučić sa patrijarhom Irinejom o Kosmetu

PANČEVO, 4. avgust 2018. (TV Pančevo) –Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa patrijarhom Irinejom u Patrijaršiji. Vučić je novinarima rekao da je patrijarhu otvoreno izneo sve što misli o Kosmetu.

   

Vučić:Da ne tugujemo,već da budemo ponosni na Srbe iz HR

PANČEVO, 4. avgust 2018. (TV Pančevo) – Svakog 4. i 5. avgusta kada se obeležava godišnjica „Oluje“, Hrvati se ne raduju svojoj sreći, već srpskoj nesreći, što nije novo, a jedino novo je to što su Srbi posle mnogo godina počeli da pokazuju samopoštovanje, da govore i o sopstvenim žrtvama, ne izvinjavajući se i ne pravdajući se nikome zbog toga, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

   

Savet za bezbednost održao sednicu, Vučić nadležnim službama dao zadatke

PANČEVO, 4. avgust 2018. (TV Pančevo) – Na današnjoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost razmatrane su tri tačke, rekao je Marko Đurić ispred Predsedništva Srbije.

   

Otvoreno pismo Vučića Srbima na KiM

PANČEVO, 3. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je otvoreno pismo građanima KiM. On poziva Srbe u pokrajini da ne reaguju na eventualne provokacije i ciljane dezinformacije, te ističe da je Srbija danas spremna da izvrši svoju obavezu prema njima i zaštiti njihove živote i mir, ako to bude neophodno.