Srbija

 

Vučić sa Aleksom Sorošem

PANČEVO, 20. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa Aleksandrom Sorošem, zamenikom predsedavajućeg Fondaciji za otvoreno društvo sa kojim je razgovarao o napretku Srbije u evropskim integracijama, podizanju preduzetničkog duha i unapređenju položaja Roma u Srbiji.

 

ZSO jedina neispunjena obaveza iz Briselskog sporazuma

PANČEVO, 19. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini.

   

Vojna neutralnost nije prepreka za saradnju sa NATO-om

PANČEVO, 19. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine NATO Paolom Alijem i istakao da čvrsta pozicija vojne neutralnosti Srbije nije prepreka za razvoj saradnje sa NATO, već je u interesu jačanja regionalne stabilnosti.

   

Predsednik Vučić o gaženju hrvatske zastave, Kosovu i budućnosti Srbije: Narod će imati POSLEDNJU REČ

PANČEVO, 18. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na dnevniku RTS-a, gde je govorio o Kosovu i Metohiji, formiranju ZSO i nastavku pregovora sa Prištinom.

   

Vučić juče poželeo dobrodošlicu nemačkoj kompaniji ZF Friedrichshafen u Srbiju i Pančevo! Sušec o dolasku nemačkog investitora govorio u parlamentu.

PANČEVO, 17. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle razgovora sa premijerom nemačke pokrajine Baden-Virtenberg Vinfridom Krečmanom poželeo je između ostalog dobrodošlicu nemačkoj kompaniji ZF u Srbiju i Pančevo. Govoreći o dolasku stranog investitora u Pančevu, narodni poslanik Srpske napredne stranke Željko Sušec rekao je da se na radost svih građana, posle četiri decenije grade nova industrijska postrojenja. Nedavno gradonačelnik Saša Pavlov najavio je da će u prvoj fazi saradnje sa nemačkim ZF biti zaposleno 540 radnika.

   

Vučić danas sa predstavnicima firme KKR

PANČEVO, 17. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima KKR-a, vodeće svetske investicione kompanije, koja je većinski vlasnik grupe United group, kablovskog operatera koji posluje u Srbiji.