Srbija

 

Vučić i Čepurin o forumu u Sankt Peterburgu

PANČEVO, 21. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o pripremama za predstavljanje srpske privrede na Sanktpeterburškom međunarodnom ekonomskom forumu.

 

Zlatibor - najposećenija planina u Srbiji

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Zlatibor godišnje poseti 250 hiljada turista, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Cene u privatnim apartmanima se kreću od 7,8 evra po ležaju. Ekipa Regionalne Radio Televizije Pančevo istraživala je zašto je ova planina najposećenija u zemlji.

   

Ministar prosvete u poseti Kovinu

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije Mladen Šarčević posetio je Kovin gde je održao sastanak sa Aktivom direktora škola iz Južnog Banata, nakon čega se sastao sa predsednicom opštine Kovin Sanjom Petrović. Prilikom posete Kovinu ministar prosvete obišao je i tri škole u ovoj opštini.

   

Vučić: Mi ne pretimo, druge molimo da vode računa

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da izjave vezane za ujedinjenje Albanije i Kosova ostaju samo u domenu želja, ali je zamolio njihove protagoniste da ne izlaze u javnost sa tako nečim, jer to ne doprinosi dobrim odnosima u regionu. Vučić je na konferenciji za štampu rekao da je to reagovanje Srbije na izjavu albanskog premijera Edija Rame.

   

Vandalski napad na prostorije SNS u Vršcu

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Kasno sinoć izvršen je vandalski napad na prostorije Gradskog odbora SNS u Vršcu. Tom prilikom nepoznate osobe razbile su prozore na stranačkim prostorijama. Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na teren i obavila uviđaj.
   

Ulaganje u specijalnu bolnicu "Kovin" prioritet pokrajinske Vlade

PANČEVO, 19. april 2017. (TV Pančevo) - Ulaganje u infrastrukturu u specijalnoj bolnici u Kovinu, biće jedan od prioriteta pokrajinske Vlade, najavio je dr Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zadravstvo, tokom posete ovoj ustanovi. Specijalna psihijatrijska bolnica u Kovinu, najveća je ustanova ovakvog tipa u Srbiji. Godišnje se u njoj leči preko 1500 najtežih pacijenata.