Srbija

 

BEOGRADSKI IZBORI ZAKAZANI ZA 4. MART: Vučić potpisom podržao listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd"

PANČEVO, 15. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić podržao je danas popodne svojim potpisom listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" za izbore za Skupštinu grada Beograda, saznaje Tanjug.

 

Vučić: Direktor "Tiršove" Zoran Radojičić prvi na listi SNS

PANČEVO, 14. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori za RTS o važnim državnim pitanjima. Prvi na listi SNS za beogradske izbore biće prof. dr Zoran Radojičić, direktor Tiršove, kaže Vučić i dodaje da će izbori biti održani 4. ili 11. marta. Od posete japanskog premijera predsednik očekuje značajne investicije i uvećanje trgovinske razmene.

   

Vučić o aerodromu "Nikola Tesla", odnosima sa Crkvom, planovima za Kosovo, putu u Evropu i beogradskim izborima

PANČEVO, 14. januar 2018. (TV Pančevo) – Da će i 2018. godina biti politički zanimljiva najavio je i sam njen početak. Prvo je francuska kompanija Vansi "iznajmila" beogradski aerodrom u narednih 25 godina za novac, koji nagovešava da bi ovo mogao da bude jedan od najboljih ekonomskih poslova ove decenije. Da li je to baš tako? Šta će doneti francuski koncesionar a kako će država da se zaštiti? I kako će se potrošiti dobijeni novac?

   

Vučić sa Hanom o evropskim integracijama Srbije

PANČEVO, 12. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras u Vili Bokeljka Evropskog komesara za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanesa Hana.

   

Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, saznaje portal Telegraf.rs.Kako navodi portal, predsednik Vučić će se najverovatnije sastati i sa predsednikom SAD, Donaldom Trampom.

   

Vučić: Neće biti parlamentarnih izbora

 

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik SNS Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je predsedništvo te stranke odlučilo da se ne raspisuju vanredni parlamentarni izbori.Predsednik SNS je izjavio da na listi te stranke na beogradskim izborima, koja će se zvati „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“, neće biti stranačkih oznaka niti imena stranke u imenu liste, jer žele da se ljudi opredeljuju na osnovu rezultata.