Srbija

 

Demonstranti nasrnuli na Sinišu Malog, povređen policajac

PANČEVO, 18. jul 2016. (TV Pančevo)- Sigurno ne planiram da podnesem ostavku zbog pedesetak ljudi koji me napadaju motkom dok ulazim u zgradu Gradske skupštine, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Mali je novinarima u zgradi gradske uprave na Trgu Nikole Pašića rekao da su demonstranti iz inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" fizički napali njega i nekolicinu odbornika Skupštine Beograda i da su povredili jednog policajca.
 

Sastanak Vučića i Kerija u Briselu

PANČEVO, 18. jul 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Briselu sa državnim sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Džonom Kerijem i zahvalio mu na jasnoj i nedvosmislenoj američkoj podršci na evropskom putu Srbije, posebno u procesu otvaranja poglavlja 23 i 24.

   

Policijske i vojne snage protiv ilegalnih migranata

PANČEVO, 18. jul 2016. (TV Pančevo)- Vlada Republike Srbije usvojila je na večerašnjoj sednici Odluku o obrazovanju policijskih i vojnih snaga za izvršavanje zajedničih zadataka.

   

Vučić sutra u Briselu na Međuvladinoj konferenciji

PANČEVO, 17. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće, sutra i prekosutra, u dvodnevnoj poseti Briselu gde će prisustvati Trećoj međuvladinoj konferenciji EU i Srbije.

   

Vučić: Zajedničke snage vojske i policije na granicama

PANČEVO, 16. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Vlada Srbije formiraće zajedničke timove policije i Vojske Srbije koji će zaštiti granice Srbije od ilegalnog ulaska migranata, ali i od ilegalnog i kriminalnog ponašanja naših i tuđih krijumčara, izjavio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

   

Sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti

PANČEVO, 16. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ U Vladi Srbije trebalo bi da se održi sastanak Biroa za koordinaciju službi bezbednosti u vezi sa migrantskom krizom i suprotstavljanjem potencijalnim terorističkim opasnostima, posle kojeg će premijer Srbije Aleksandar Vučić imati sastanak sa ambasadorom Turske u Beogradu Mehmetom Bozajem.