Srbija

 

Vučić i Dodik: Bolja budućnost za Republiku Srbiju i dobri odnosi sa BiH

PANČEVO, 31. maj 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, koji mu je ukazao na organizovanu kampanju koja se u BiH, ali i u nekim drugim državama, vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda koji u njoj živi.

 

Vučić i Pupovac: Neophodan dijalog Beograda i Zagreba

PANČEVO, 31. maj 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem i tom prilikom je iskazan visok stepen saglasnosti o potrebi obnove saradnje i dijaloga dveju zemalja.

   

Vučić sa Ivanićem

PANČEVO, 31. maj 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa članom Predsedništva BiH iz redova srpskog naroda Mladenom Ivanićem o situaciji u Bosni i Hercegovini.

   

Vučić i Juratović o napretku regiona

PANČEVO, 30. maj 2016. (TV Pančevo) – Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa poslanikom Socijaldemokratske partije u nemačkom Bundestagu Josipom Juratovićem i tom prilikom oni su naglasili potrebu očuvanja stabilnosti Zapadnog Balkana kao osnove napretka celog regiona. Sastanku je prisustvovao i ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman.

   

Prijem u ambasadi povodom Dana Rumuna

PANČEVO, 30. maj 2016. (TV Pančevo) – Ambasada Rumunije u Beogradu organizovala je prijem za predstavnike rumunske zajednice u Srbiji, a povodom obeležavanja Dana Rumuna iz celog sveta. Na skupu u ambasadi Rumunije, prisutnim gostima na proslavi 30. maja, obratio se ambasador Danijel Banu i Aleksandar Petruc, ataše za kulturu.

   

Vučić: Spomenik Đinđiću za dve godine, a za 10 dana poznato sve o Savamali

PANČEVO, 29. maj 2016. (TV Pančevo) – Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Zoranu Đinđiću na 15. godišnjicu od ubistva biti podignut spomenik u Beogradu. On je za televiziju Pink rekao da bi spomenik trebalo da bude postavljen na Studentskom trgu, Vasina će biti peššačka ulica, a trolejbuska okretnica biće izmeštena na Dorćol.