Srbija

 

Vučić uputio saučešće povodom napada u Berlinu

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, Vladi Nemačke, nemačkom narodu i porodicama poginulih u napadu u Berlinu. "Veoma nas je potresla vest o nečovečnom napadu u Berlinu, koji je odneo nedužne živote u vreme iščekivanja najradosnijeg hrišćanskog praznika, ponovo nas upozorivši da mržnja i nasilje mogu da se pojave na svakom mestu", piše u telegramu.

 

Premijer Vučić uputio saučešće ruskim zvaničnicima i narodu

PANČEVO, 19. decembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras izraze saučešća predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, ruskom narodu i porodici nastradalog ambasadora. U telegramu saučešća se kaže:

   

Vučić: Čvrsto prijateljstvo Srbije i Grčke

PANČEVO, 19. decembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Parlamenta Republike Grčke Nikolaosom Vucisom sa kojim je razgovarao o odnosima dve zemlje, jačanju ekonomske saradnje i situaciji u regionu.

   

Vučić sa italijanskim novinarima o EU, Hrvatskoj, investicijama

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) – Srbija se nalazi na evropskom putu i želi da bude deo Evropske unije, ali je očigledno da trenutno u EU ne postoji “preveliko raspoloženje za proširenje”, izjavio je premijer Aleksandar Vučić u razgovoru sa italijanskim novinarima u Veneciji.

   

Vučić na predstavljanju potencijala Srbije u regiji Veneto

PANČEVO, 16. decembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić prisustvovao je danas prezentaciji investicionih potencijala Srbije privrednicima italijanske regije Veneto, sa čijim predsednikom, Lukom Zajom, se posebno sastao.

   

Vučić sa predsednikom regije Veneto

PANČEVO, 16. decembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom italijanske regije Veneto Lukom Zajom.


Sastanku je, u okviru srpske delegacije, prisustvovao i proslavljeni fudbaler milanskog Intera Dejan Stanković.

Premijer Vučić će, u okviru jednodnevne posete Veneciji, italijanskim kompanijama i predstavnicima različitih proizvodnih sektora predstaviti mogućnosti za investiranje u Srbiji.