Srbija

 

Osvajači medalja stigli u Beograd

PANČEVO, 23. avgust 2016. (TV Pančevo) – Sportisti iz Srbije koji su u ekipnim sportovima osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru doputovali su danas u Beograd. Zajedno su doputovali vaterpolisti, košarkaši i košarkašice, kajakaši i odbojkašice, a nešto ranije tekvondo i ostatak Olimpijskog tima Srbije.

 

Vučić i Pupovac: Spustiti tenzije u regionu

PANČEVO, 23. avgust 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac saglasili su se danas da je potrebno otkloniti opterećenja i tenzije u komunikaciji između Beograda i Zagreba.

   

Merkel Vučiću: Pred vama važni zadaci , podrška savezne vlade

 

PANČEVO, 23. avgust 2016. (TV Pančevo) – Kancelarka Savezne Republike Nemačke Angela Merkel čestitala je predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću ponovno imenovanje, navodeći da su pred njim važni zadaci, među kojima je nastavak reformskog procesa, pomirenje u regionu i normalizacija susedskih odnosa sa Kosovom.

   

Vučić i Tanin o saradnji Srbije i UNMIK-a

PANČEVO, 23. avgust 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas specijalnog predstavnika generalnog sekretara UN i šefa UNMIK-a Zahira Tanina.

   

Vučić: Medalje iz Ria plod truda sportista i sistemskog pristupa države

PANČEVO, 22. avgust 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije je čestitao srpskim osvajačima medalja na Letnjim olimpijskim igrama u Brazilu i naglasio da je to plod njihovog talenta i truda, ali i sistemskog pristupa države. Čestitam sportistima, jer su svoju zemlju predstavljali na najbolji mogući način, podvukao je on i najavio da će im novčane nagrade od države, kao što je obećano, biti isplaćene do petka, u ukupnoj visini od nešto više od tri miliona evra.

   

Vučić: Više ne odgovaramo na uvrede Hrvata

PANČEVO, 22. avgust 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija i na kraju avgusta imati suficit u budžetu od oko 20 milijardi dinara. Govoreći o položaju naše države u regionu Vučić je kazao da će se ćlanovi Vlade Srbije uzdržavati od danas od reakcije na komentare i izjave iz Hrvatske na račun Srbije.