Srbija

 

Nikolić odustao od kandidovanja

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo)– Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće se kandidovati za drugi mandate, saznaje RTS. Nakon sastanka premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića, Nikolić je odlučio da se ne kandiduje.

Dogovorili smo se da i dalje zajedno vodimo državu, a o funkcijama ćemo posle pobede na izborima. Nastavićemo zajedno da podižemo Srbiju sa kolena. Vučić će biti kandidat za predsednika, rekao je Nikolić.

 

Vučić: Srbiju ćemo čuvati i sačuvati

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Pred Srbijom su nova turbulentna vremena, mnogi jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju, a mi im poručujemo da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo, poručio je premijer Aleksandar Vučić iz Vrbasa. Premijer je danas u Vrbasu povodom radova na rekonstrukciji škole "Petar Petrović Njegoš", a u razgovoru sa građanima, koji su ga dočekali, rekao da niko ne sme i ne može ni da pomisli da će našu zemlju da destabilizuje ili uruši...

   

SDPS: Vučić je i naš kandidat

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik SDPS Rasim Ljajić poručio je danas da će ta stranka podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima i ocenio da su stabilnost zemlje, ekonomski razvoj i put ka Evropskoj uniji najvažniji, a da ih je moguće ostvariti samo Vučićevim izborom.

   

Vučić: Revizija tužbe BiH protiv Srbije loša za odnose dve zemlje

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je revizija tužbe koju Bosna i Hercegovina (BiH) pokreće protiv Srbije teška i loša za odnose dve zemlje, napomenuvši da Srbija ničim nije izazvala takvu odluku BiH.

   

SPS jednoglasno za Vučića

PANČEVO, 18. februar 2017. (TV Pančevo) – Glavni odbor SPS-a usvojio je jednoglasno predlog da zajednički kandidat na predsedničkim izborima bude lider SNS-a Aleksandar Vučić.

   

Vučić: Revizija tužbe - loša za odnose Srbije i BiH

PANČEVO, 17.februar 2017. (TV Pančevo) – Vest o reviziji tužbe koju Bosna i Hercegovina pokreće protiv Srbije teška je i loša za odnose dve države, a Srbija ničim nije izazvala takvu odluku, izjavio je za "Blic" premijer Aleksandar Vučić.