Srbija

 

Đinping zahvalio Vučiću na otvaranju nove stranice saradnje dve zemlje

PANČEVO, 29. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo zahvalnosti predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga. U pismu se ističe da je postignut širok konsenzus o podizanju sveobuhvatnosti i strategije kinesko-srpskih odnosa, i da je otvorena nova istorijska stranica razvoja odnosa između dve zemlje.

 

Novi helikopteri za vojsku Srbije

PANČEVO, 28. jun 2016. (TV Pančevo) – Izvesno je da će pripadnici Vojske Srbije do kraja godine imati veća primanja, najavio je danas predsednik Vlade Aleksandar Vučić i istakao da će snažnija srpska ekonomija moći da jača srpsku vojsku. Na tome će se raditi u narednom periodu, poručio je premijer na aerodromu Nikola Tesla, gde je prisustvovao primopredaji dva transportna helikoptera Mi-17, koja su kupljena u Rusiji .On je, pored povećanja plata pripadnicima vojske, najavio, kao posebnu stavku, i ulaganja u lovačku avijaciju, posebno migove 29, za šta će, kaže, iduće godine biti izdvojena značajna sredstva.

   

Vučić: Srbija vodi politiku vojne neutralnosti

PANČEVO, 27. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija vodi politiku vojne neutralnosti, a da svako u državi ima pravo da organizuje skupove za ili protiv NATO ili saradnje sa Rusijom.

   

Upozorenje iz RHMZ-a

PANČEVO, 25. jun 2016. (TV Pančevo) – Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se u nedelju uveče, tokom noći i u ponedeljak, na područiju Beograda sa okolinom očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa pojačanim vetrom, obilnijim pljuskovima i pojavom grada.
   

Vučić sa Muhikom

PANČEVO, 25. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas bivšeg predsednika Istočne Republike Urugvaj Hosea Muhiku.

   

Čestitka Vučić

PANČEVO, 25. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je kajakašicama Kristini Bedeč na osvajanju zlatne medalje u disciplini K1 na 1.000 metara kao i srpskom dvosedu u kajaku Milici Starović i Dalmi Ružičić Benedek osvajanje zlata u trci na 1.000 metara na Šampionatu Evrope u Moskvi.

   

Još članaka...