Srbija

 

Otkazano svečano otvaranje AVIV šoping centra - za građane od sutra

PANČEVO, 30. maj 2011. (TV Pančevo) – Svečano otvaranja prvog retail parka u Srbiji, koji se nalazi pored DIS-a u naselju Tesla u Pančevu, najavljeno za večeras je otkazano zbog blokade poljoprivrednika. Ovaj šoping centar će sutra u 10 časova, kako je i rečeno, početi da radi za građane

 

Ekonomija, medicina i gimnazijski najpopularniji smerovi

BEOGRAD, 13. maj 2011. (FoNet) - Pomoćnik ministra prosvete Bogoljub Lazarević izjavio je danas da će ove školske godine za upis u srednje škole i gimnazije konkurisati oko 80.000 svršenih osnovaca.

   

Zvezdan Radojković - pomoćnik direktora Policije

PANČEVO, 11. maj 2011. (TV Pančevo) – Načelnik pančevačkog MUP-a Zvezdan Radojković imenovan je za pomoćnika direktora Policije. Radojković će ostati i u funkciji načelnika policije u Pančevu.

   

Prijemni kao i prošle godine

BEOGRAD, 27. april 2011. (FoNet) - Završni ispit u osnovnim školama ove godine održaće se 23. i 24. juna, odlučio je Ministar prosvete Žarko Obradović.

   

Odlična saradnja Vojske Srbije sa Vojskom Holandije

PANČEVO, 18. april 2011. (TV Pančevo) – Centar za obuku i usavršavanje podoficira Vojske Srbije u Pančevu posetio je Pit Van der Sar, komandant Kraljevske vojne škole za podoficire Kraljevine Holandije. Cilj posete je nastavak saradnje i razmena iskustava dve vojske, a zaključeno je da su dosadašnji planovi i realizovani.

   

Elektronska prijava poreza od 1. januara

PANČEVO, 14. decembar 2010. (TV Pančevo) – Prema podacima nadležnih u Poreskoj upravi privredni subjekti gube oko 600 miliona evra čekajući na raznim šalterima kako bi prijavili porez. Regionalna privredna komora u Pančevu i Poreska uprava predstavili su elektronski servis kroz koji će poreski obveznici moći da podnesu svoje prijave i tako uštede novac i vreme.