Srbija

 

Kiril Kravčenko najavio da će NIS investirati u Srbiju milijardu evra

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko najavio je da će ta kompanija investirati u vrednosti milijardu evra u naredne tri godine.

 

Mogerini zahvalila Vučiću za sprečavanje sukoba zbog voza

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) –isoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini izjavila je danas u Briselu da je bila "krajnje zabrinuta "zbog opasnost da incident s vozom između Prištine i Beograda lako dovede do zaoštravanja" i zahvalila srpskom premijeru Aleksandru Vučiću "za rukovodeću ulogu u tim teškim trenucima".

   

Vučić od danas na forumu u Davosu

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da je 2017. godina najvažnija za našu zemlju na Svetskom ekonomskom forumu, kao i da će u Davosu razgovarati sa predsednikom Kine Si Ðinpingom o uspostavljanju direktne linije između Beograda i Pekinga, otpočinjanju radova na modernizaciji pruge Beograd – Budimpesta i da će „moliti za RTB Bor“.

   

VUČIĆ RAZBIO NATO JELENU: Milićka pobegla iz studija TV Pink

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je gostujući na televiziji Pink da je Srbija zahvaljujući mudrosti i želji da izbegne sukobe i sačuva mir uspela to da uradi. Emisiju je obeležio i trenutak u kome je Jelena Milić prema unapred dogovorenom scenariju napustila studio.

   

Vučić: Mudrošću smo izbegli sukob

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Neko je tražio dovoljan razlog da započne sukobe na severu Kosova, ali zahvaljujući našoj mudrosti i želji da sačuvamo mir, to smo uspeli da sprečimo. Mogli samo da proguramo voz do Mitrovice, ali to nam nije bila namera, jer bi stradalo mnogo ljudi, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić u specijalnoj emisiji TV Pink.

   

Premijer na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – U Generalštabu Vojske Srbije održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojom je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić. U radu su učestvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Ðorđević, ministarka pravde Nela Kuburović, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.