Srbija

 

Vučić: Francuska poštuje politiku Srbije

PANČEVO, 15. septembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Parizu sa predsednikom Vlade Francuske Manuelom Valsom, sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji, evrointegracijama, situaciji u regionu Zapadnog Balkana, bezbednosnoj situaciji u Evropi i borbi protiv terorizma.

 

Snažna podrška Francuske Srbiji

PANČEVO, 15. septembar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksadar Vučić nastavio je posetu Francuskoj, gde je dočekan uz najviše državne počasti, sastankom sa sa predsednikom franucuskog Senata Žerarom Laršerom.
   

Vučić u trodnevnoj poseti Parizu

PANČEVO, 14. septembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas popodne u Pariz, gde ga je, uz najviše državne počasti, dočekao francuski državni sekretar za evropske poslove Arlem Dezir. Akcenat je stavljen na ekonomiju, biće reči i o investicijama, evropskom putu Srbije, rešavanju problema na Zapadnom Balkanu, migrantskoj krizi.

   

Vučić u Francuskoj, susreti s predsednikom i premijerom

PANČEVO, 14. septembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić počeće danas posetu Francuskoj, gde će razgovarati sa predsednikom i premijerom Fransoa Olandom i Manuelom Valsom, kao i s drugim visokim zvaničnicima. Vučić će sa premijerom Valsom razgovarati na večeri u četvrtak, 15. septembra, dok će se sa predsednikom Francuske Olandom sastati u petak 16. septembra.

   

Vučić u Burgasu sa premijerima Bugarske i Mađarske

PANČEVO, 13. septembar 2016. (TV Pančevo) – U bugarskom gradu Burgasu večeras je počeo trilateralni sastanak premijera Srbije, Bugarske i Mađarske.

   

Vučić i Čepurin o predstojećoj poseti Medvedeva

PANČEVO, 13. septembar 2016. (TV Pančevo) –Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o predstojećoj poseti premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva Srbiji. Tema susreta bila je i zajednička sednica Međudržavnog mešovitog komiteta Srbije i Rusije, koja bi trebalo da bude održana u prvoj polovini oktobra.Premijer Vučić i ambasador Čepurin razgovarali su i o unapređenju svih vidova saradnje, sa posebnim osvrtom na ekonomsku saradnju dveju zemalja.