Srbija

 

Vučić sutra u Briselu na Međuvladinoj konferenciji

PANČEVO, 17. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće, sutra i prekosutra, u dvodnevnoj poseti Briselu gde će prisustvati Trećoj međuvladinoj konferenciji EU i Srbije.

 

Vučić: Zajedničke snage vojske i policije na granicama

PANČEVO, 16. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Vlada Srbije formiraće zajedničke timove policije i Vojske Srbije koji će zaštiti granice Srbije od ilegalnog ulaska migranata, ali i od ilegalnog i kriminalnog ponašanja naših i tuđih krijumčara, izjavio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

   

Sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti

PANČEVO, 16. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ U Vladi Srbije trebalo bi da se održi sastanak Biroa za koordinaciju službi bezbednosti u vezi sa migrantskom krizom i suprotstavljanjem potencijalnim terorističkim opasnostima, posle kojeg će premijer Srbije Aleksandar Vučić imati sastanak sa ambasadorom Turske u Beogradu Mehmetom Bozajem.

   

Larkin pozdravila ekonomske mere Vlade Srbije

PANČEVO, 15. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa članicom Izvršnog komiteta i rukovodiocem odeljenja za Evropu i Evroaziju Svetskog ekonomskog foruma u Davosu Martinom Larkin, sa kojom je razgovarao o makroekonomskim merama i privrednim potencijalima zemlje, saopšteno je iz Vlade.

   

Vučić u knjizi žalosti: Pobediti terorizam

PANČEVO, 15. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je jutros telegram saučešća predsedniku Vlade Francuske Manuelu Valsu i francuskom narodu povodom terorističkog napada u Nici. Vučić se danas upisao u knjigu žalosti koja je otvorena u ambasadi Francuske u Beogradu.

   

Vučić: Povećaćemo minimalne i maksimalne kazne

PANČEVO, 15. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da država ima nameru da se u narednom periodu žestoko obračuna sa nasiljem u porodici, vršnjačkim nasiljem i huliganizmom, zbog čega će izmeniti krivični zakonik, povećati minimalne i maksimalne kazne i uvesti kaznu za pokušaj krivičnog dela.