Srbija

 

Vučić: Odnosi BiH i Srbije vraćeni 25 godina unazad

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić, sastali su se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem. Tema njihovog razgovora je bila najavljena tužba BiH protiv Srbije za genocid. Premijer Vučić je naglasio da Srbija ni na koji način nije doprinela podnošenju revizije i da je njen vitalni interes očuvanje mira i stabilnosti u regionu.
 

Vucic i Djukov razgovarali o strateškoj saradnji Srbije i Gaspromnjefta

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim direktorom PAO Gaspromnjefta Aleksandrom Djukovim sa kojim je razgovarao o nastavku strateške saradnje Republike Srbije i kompanije Gaspromnjeft na polju energetike.

   

Vučić i Nikolić sa Dodikom i Ivanićem o situaciji u regionu

 

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) –Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić sastaće se u sredu u Beogradu sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsedavajućim Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem. Kako je saopšteno iz Vlade Srbije sastanak će biti održan u Vili Mir u 14 u sati. Očekuje se da će teme razgovora četvorice zvaničnika biti revizija tužbe za genocid koju BiH pokreće protiv Srbije, kao i situacija u regionu

   

SVM podržao Vučića

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) –Savet Saveza vojvođanskih Mađara danas je doneo jednoglasnu odluku da podrži kandidaturu predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

   

Preminuo ruski ambasador pri UN Vitalij Čurkin

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vitalij Čurkin preminuo je danas u 65. godini, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije, prenosi Sputnjik.

   

Vučić i Nikolić: Na izazove zajednički i odgovorno

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić razgovarali su o predstojećim predsedničkim izborima, pri čemu su svoju dosadašnju saradnju okarakterirali kao važnu, značajnu i uspešnu za Srbiju, a dogovorili su se da blisko sarađuju i u budućnosti.