Srbija

 

Vučić: Kod mene žene vode glavnu reč

PANČEVO, 28. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građankama u sportskom centru "Šumice" i izrazio uverenje da u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti.Žene mnogo bolje od muškaraca razumeju ozbiljnost pristupa i odgovornosti u društvu, kao i sve teške, ponekad preozbiljne teme koje muškarci olako shvataju, rekao je Vučić.

 

Vlasnik Prade posetio Vršac

PANČEVO, 28. mart 2017. (TV Pančevo) – Patrizio Bertelli, vlasnik renomiranog svetski poznatog brenda – Prada, danas je bio u kraćoj poseti fabrici ,,Progetti“ u Vršcu. Ovo je njegova prva poseta Srbiji, prilikom koje se sastao sa vlasnikom kompanije ,,Progetti“ Romanom Rossijem, povodom budućeg razvoja plana aktivnosti u Srbiji.
   

Završetak radova na naplatnoj rampi "Vrčin" u aprilu

PANČEVO, 28. mart 2017. (TV Pančevo) – Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će radovi na izgradnji nove naplatne rampe na autoputu "Vrčin", koja će zameniti "Bubanj Potok", biti završeni u aprilu. Nova rampa imaće ukupno 23 saobraćajne trake i 22 saobraćajna ostrva. Zona izlaza će imati 14 traka, a zona ulaza šest traka.

   

Vučić i Putin u Kremlju: Prijateljski odnosi dve zemlje

PANČEVO, 27. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić sastao se u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Predsednik Rusije je rekao da nema sumnje da će se prijateljski odnosi dve zemlje dalje razvijati i posle predstojećih predsedničkih izbora u Srbiji.

   

Vučić u Moskvi: Da poboljšamo ekonomsku saradnju

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kada je doputovao u Moskvu, gde će se sutra sastati sa predsednikom Ruske Federacije Vladamirom Putinom, da će se njihov bilateralni sastanak bazirati pre svega na ekonomskim odnosima.

   

Vučić za bečki "Standard": Najlakše bi bilo da kažem "to je naša teritorija"...

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže za bečki “Standard” da je odluku o kandidaturi na predsedničkim izborima doneo zbog stabilnosti zemlje i regiona. On je dodao i da se kandidovao za predsednika Srbije zbog nastavka reformi. “Bio sam veoma zadovoljan ekonomskim uspehom, rastom i time što smo uspeli da smanjimo deficit i nikad ne bih promenio svoju poziciju. Ali, verovatnoća da bi moja partija izgubila izbore bi, u suprotnom, bila veoma velika”, rekao je on.