Srbija

 

Vučić i Ejhorst: Važno nastaviti dijalog Beograda i Prištine

PANČEVO, 6. jun 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorkom Odeljenja za Zapadnu Evropu, Zapadni Balkan i Tursku u Spoljnopolitičkoj službi Evropske unije Anđelinom Ejhorst i tom prilikom zajednički konstatovali da je važno nastaviti dijalog Beograda i Prištine.

 

Nastavljena sednica, reizbor Maje Gojković na dnevnom redu

PANČEVO, 6. jun 2016. (TV Pančevo) – Konstitutivna sednica Skupštine Srbije, prekinuta u petak posle 10 sati rasprave, danas je nastavila rad.

   

Šalteri odlaze u prošlost

PANČEVO, 5. jun 2016. (TV Pančevo) – Od 8. juna, kada počne primena Zakona o opštem upravnom postupku, građani više neće dokumenta o kojima se vodi službena evidencija - izvodi iz knjiga rođenih, venčanih, umrlih ili državljanstva, tražiti na šalterima, jer će se ta dokumenta razmenjivati među samim institucijama. Na taj način, ne samo da će se olakšati građanima jer više neće morati da "obilaze" šaltere da bi prikupili sve neophodne papire, već će biti oslobođeni i plaćanja taksi, što nije zanemarljiv iznos.
   

Još jedan deo “Savske promenade” predat građanima

PANČEVO, 04. jun 2016. (TV Pančevo) – Još jedan deo “Savske promenade” danas je otvoren za sve građane i posetioce Beograda. Graditelji su za samo 2 meseca uspeli da urede još jedan deo obale Save. A tu su šetalište, bicikistička staza, sportski tereni, dečija igrališta, mobilijari, terase na reci… A već prvog dana “promenada” je bila puna prezadovoljnih građana. Direktor “Beograda na vodi” Nikola Nedeljković najavljuje nastavak gradnje i drugih objekata, a i završetak “Savske promenade”, koja vodi od Brankovog mosta do Beogradskog sajma.

   

Otvoren novi deo Savske promenade

PANČEVO, 04. jun 2016. (TV Pančevo) – Otvoren je nastavak Savske promenade dug 500 metara i tim povodom danas i sutra za posetioce je pripremljen bogat program. Osim šetališta i biciklističke staze, na novom delu napravljena je i terasa sa dečjim igralištem, a za one koji žele da se rekreiraju tu je i teretana na otvorenom i teren za odbojku na pesku.

   

Konstituisan novi saziv republičkog parlamenta

PANČEVO, 3. jun 2016. (TV Pančevo) – Mandati poslanika Skupštine Srbije potvrđeni su danas, čime je konstituisan novi saziv parlamenta.