Srbija

 

Vučić i Dodik: Važno potpisati SSP

PANČEVO, 14. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Srbija je na evropskom putu i čuvaće dobre odnose sa Rusijom, rekao je danas mandatar za novu Vladu Srbije Aleksandar Vučić, posle sastanka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, koji je najavio da će Republika Srpska dati saglasnost na Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju. Mi ćemo 4. avgusta, zajedno Srbija i Republika Srpska, u naselju Busije koje je 100 odsto izbeglički naselje, ali je vrlo brzo zaboravljeno, obeležiti godišnjicu progona Srba sa svog vekovnog odgnjišta iz tadašnje Republike Srpske Krajine, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu sa Dodikom.

 

Vucic predstavlja mere u borbi protiv nasilja

PANČEVO, 14. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić predstaviće sutra u Palati Srbija mere države u borbi protiv nasilja u porodici i društvu.

   

Vučić u Aranđelovcu otvorio fabriku stiropora, posao za još 70 ljudi

PANČEVO, 12. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić otvorio je u Aranđelovcu novu fabriku za proizvodnju građevinskog stiropora domaće kompanije "Bekament", za koju je Vlada Srbije obezbedila 500.000 evra.
   

Država zadaje udarac nasilnicima

PANČEVO, 13. jul 2016. (TV Pančevo) ‒ Kako "Blic" nezvanično saznaje, premijer Srbije Aleksandar Vučić predstaviće u petak nove mere države u borbi protiv nasilja u porodici i društvu.

   

Vučić oštro protiv nasilnika

PANČEVO, 11. jul 2016. (TV Pančevo) – Žestoko ćemo udariti po siledžijama i nasilnicima nad ženama i decom, poručio je večeras predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.
   

Vučić i Nuland: Odnosi dve države veoma dobri

PANČEVO, 11. jul 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa pomoćnicom državnog sekretara SAD Viktorijom Nuland. Vučić je nakon sastanka poručio da su odnosi Srbije i SAD dobri i da mogu da budu još bolji. Viktorija Nuland je poručila da Sjedinjene Države cene ulogu Srbije u pomirenju u regionu.