Srbija

 

Počinju radovi na pruzi Beograd - Budimpešta

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Razgovori premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Kine Si Đinpinga u Davosu uskoro bi trebalo da donesu prve rezultate koji će se ogledati u početku najavljenje gradnje brze pruge između Beograda i Budimpešte. Radovi će biti izvođeni u tri faze, a prva deonica koja će biti obnovljena i za koju je pripremljena dokumentacija je između Stare Pazove i Novog Sada.

 

"Bank of China" stigla u Srbiju

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Dolaskom "Bank of China" očekuje se eksponencijalni rast investicija u našu zemlju, jer je upravo ta banka otpočela finansiranje železare u Smederevu, izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

   

Zobenica: Janković je logičan izbor onih koji su pljačkali i uništavali našu Srbiju

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva SNS Damir Zobenica ocenio je danas za portal „Sremske vesti“ da predsednička kandidatura Saše Jankovića nije nikakvo iznenađenje i da je zapravo dobro da u Jankovićevom liku svog kandidata na predstojećim izborima ima takozvana građanska Srbija „koja je navikla da nam svima drži lekcije, a pre toga je u našoj Srbiji opljačkala i uništila sve što se moglo opljačkati i uništiti“.

   

Vučić: Ilić je rekao sve najlepše o ovoj vladi

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Velimir Ilić je sve najlepše rekao o meni i vladi koju vodim, jer nije krio da je razlog njegove ljutnje to što nije postavljen za ministra ili direktora, izjavio je večeras predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, reagujući na kritike svog doskorašnjeg koalicionog partnera iz Nove Srbije.

   

Aleksandar Vučić čestitao Trampu

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu, u kojoj se kaže:

   

Vučić sa Hanom i Kurcom

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Svakih nekoliko meseci će se otvarati nova poglavlja u pregovorima sa Srbijom, rekao je komesar EU Johanes Han koji se u Davosu sastao sa premijerom Srbije. Aleksandar Vučić se sastao i sa šefom austrijske diplomatije Sebastijanom Kurcom.