Srbija

 

Uskoro tender za Kulu Beograd

PANČEVO, 3. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je završne radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi i prisustvovao postavljanju šipova za izgradnju treće stambene zgrade BW Vista.

 

Vulin: Povećanje plata i penzija

PANČEVO, 2. maj 2017. (TV Pančevo) – Ministar za rad Aleksandar Vulin izajvio je danas da će se ubrzo znati koliko će biti povećanje plata i penzija, a do 15. septembra mora biti doneta odluka o povećanju minimalne cena rada.

   

Vučić: Veća minimalna zarada

PANČEVO, 2. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće biti trajnog umanjenja penzija za one koji nemaju beneficirani radni staž, a u penziju odu pre 65 godine.

   

Vučić sa radnicima "Kolubare" na praznik rada

 

PANČEVO, 1. maj 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će vlada ove godine uložiti oko 250 miliona evra za nabavku neophodnih mašina i opreme u Rudarskom basenu "Kolubara" i dodao da je neophodno da se poveća nivo proizvodnje i struje i uglja kako bi se makar dostigao nivo proizvodnje iz 2016. godine.

   

Vučić pozvao Erdogana da poseti Srbiju

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Republike Turske Tanžuom Bilgičem i tom prilikom, u prijateljskim razgovorima, uputio poziv predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu da poseti Srbiju i izrazio želju da odnosi sa Turskom i njenim narodom i dalje budu u stalnom usponu.

   

Vučić sa Pupovcem i Stanimirovićem o položaju Srba u Hrvatskoj

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Srpskog narodnog veća Miloradom Pupovcem i predsednikom Samostalne demokratske srpske stranke Vojislavom Stanimirovićem.