Srbija

 

Vučić i Čepurin o predstojećoj poseti Medvedeva

PANČEVO, 13. septembar 2016. (TV Pančevo) –Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o predstojećoj poseti premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva Srbiji. Tema susreta bila je i zajednička sednica Međudržavnog mešovitog komiteta Srbije i Rusije, koja bi trebalo da bude održana u prvoj polovini oktobra.Premijer Vučić i ambasador Čepurin razgovarali su i o unapređenju svih vidova saradnje, sa posebnim osvrtom na ekonomsku saradnju dveju zemalja.

 

Nastavak intenzivne saradnje Srbije i Nemačke

PANČEVO, 13. septembar 2016. (TV Pančevo) - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas državnog ministra za Evropu u Ministarstvu inostranih poslova Savezne Republike Nemačke Mihaela Rota.
   

Razbijen narko-kartel

PANČEVO, 13. septembar 2016. (TV Pančevo) –U zajedničkoj akciji srpske i nemačke policije danas je uhapšeno 30 osoba koje se sumnjiče za organizovani šverc droge, a na čelu grupe bio je J.J. (1983) iz Beograda, vođa navijača jednog fudbalskog kluba, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.
   

Vučić: Dualno obrazovanje najvažnija tema za budućnost

PANČEVO, 12. septembar 2016. (TV Pančevo) - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, ocenio je danas da je dualno obrazovanje potrebno Srbiji jer se njen razvoj zasniva na rastu industrije, koja se sada suočava sa nedostakom obrazovane radne snage.

   

Vučić naglasio značaj saradnje sa Svetskom bankom

PANČEVO, 12. septembar 2016. (TV Pančevo) - Danas je u Vladi Republike Srbije održana tematska sednica na kojoj je prisustvovala regionalna direktorka Svetske banke za Jugoistočnu Evropu Elen Goldstin. Na sednici je održana prezentacija „Od vizije do rezultata u Srbiji“.

   

Vučić u Parizu od 14. do 16. septembra

PANČEVO, 12. septembar 2016. (TV Pančevo) - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, boraviće od 14. do 16. septembra u poseti Francuskoj, gde će razgovarati sa predsednikom i premijerom Fransoa Olandom i Manuelom Valsom, kao i sa drugim visokim francuskim zvaničnicima, rečeno je “Beti” u Vladi Srbije.