Srbija

 

Vučić i Čepurin razgovarali o odnosima Srbije i Rusije

PANČEVO, 18. februar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom. Njih dvojica su konstatovali da su politički odnosi Srbije i Ruske Federacije na visokom nivou i da odražavaju tradicionalno prijateljstvo dvaju naroda.

 

Vučić i Davenport otvorili školu u Poljanama

PANČEVO, 17. februar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Davenport danas su u selu Poljane kod Obrenovca otvorili novoizgrađenu osnovnu školu za koju je sredstva izdvojila EU.
   

Vučić: Ne smirujemo se dok ne budemo u prvih 40

PANČEVO, 16. februar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija napreduje polako, ali sigurno i stabilno, i ponovio da smo izašli iz recesije i da je pred nama pet godina rasta.
   

Vučić: NATO Srbiji potreban kao saveznik

PANČEVO, 16. februar 2016. (TV Pančevo) – Nama je NATO potreban kao saveznik, da nam čuva narod na Kosovu, izjavio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, dodavši da je njegov kabinet ratifikovao sporazum s Alijansom koji je potpisan mnogo ranije.

   

Vučić: Srbija na tragu Karađorđa i Miloša Obrenovića

PANČEVO, 15. februar 2016. (TV Pančevo) – Povodom Dana državnosti, u Kragujevcu, prvoj prestonici obnovljene Srbije, održana je svečana akademija pod nazivom „I Univerzitet... i knjiga”. Srbi su imali veru kada su donosili dve najvažnije odluke u istoriji – da budu slobodni 1804. i da tu slobodu ozakone 1835. godine, naveo je premijer Aleksandar Vučić na akademiji. Svečana akademija počela je himnom Republike Srbije.

   

Vučić: Želim ujedinjenu Srbiju

PANČEVO, 15. februar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da želi ujedinjenu Srbiju, jer samo ujedinjeni možemo sve da postignemo.