Srbija

 

Sastanak Vučića sa delegacijom kulturnih radnika iz Kine

PANČEVO, 22. novembar 2016. (TV Pančevo) - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju kineskih kulturnih radnika i pisaca.

 

Vučić: Protivim se pritiscima na medije

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - U Beogradu je večeras otvoren deseti Medijski forum jugoistočne evrope, na kojem se učesnicima i posetiocima obratio i premijer Srbije, Aleksandar Vučić. Vučić je na otvaranju Foruma rekao da je informacija bila i ostala oruđe moći, dok su slobodni mediji znak postojanja demokratskog društva, dok je jasan znak krize u društvu da postoje grupe kojima nije dozvoljeno da iznesu svoj stav i da zbog toga postoji strah od odmazde.

   

Vučić: Najbolji politički, razvijaćemo dalje ekonomske odnose

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija i Mađarska imaju iskreno prijateljske odnose, u političkom smislu najbolje moguće, a zajednička sednica dve vlade za cilj ima dodatno poboljšanje ekonomskih odnosa.

   

Sastanak Vučića i Orbana

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Nišu sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom, sa kojim razgovara o zajedničkim projektima i planovima.

   

Vučić i Orban obišli novu deonicu Koridora 10

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić jutros je zajedno sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom obišao novu deonicu na istočnom kraku Koridora 10, na deonici Prosek - Bancarevo.Vučić je došao na Koridor zajedno sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i članovima delegacije Mađarske kao i potrpedsednicom vlade i ministarkom građevinarstva saobraća i infrastrukture Zoranom Mihajlović.

   

Viktor Orban u dvodnevnoj poseti Srbiji

PANČEVO, 20. novembar 2016. (TV Pančevo) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas popodne premijera Mađarske Vikora Orbana na niškom aerodromu Konstantin Veliki.