Srbija

 

Vučić: Užasna vest, patnje ruskog naroda osećamo kao svoje

PANČEVO, 29. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti u ambasadi Rusije u Beogradu, otvorenu povodom tragedije u Kemerovu u kojoj su život izgubile 64 osobe, među njima i više od 40 dece.

 

Vučić: S Putinom telefonom, uz do sada najviši stepen podrške

PANČEVO, 29. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, koga je informisao o poslednjim događajima na Kosovu i Metohiji, posebno o brutalnom napadu na direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, kojeg su albanske snage pretukle bez ikakve krivice.

   

Vučić i Skot: Provokacije i upotreba sile neprihvatljivi

PANČEVO, 28. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD Kajl Skot sastali su se danas u Beogradu, kako bi razgovarali o odnosima između Beograda i Prištine nakon ovonedeljnih događaja u Mitrovici i o sinoćnjem razgovoru predsednika Vučića sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Vesom Mičelom.

   

Vučić i Hlavsova: Podrška Češke evrointegracijama Srbije

PANČEVO, 28. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Češke Republike Ivanu Hlavsovu.

   

Mogerinijeva na sastanku sa Vučićem

PANČEVO, 27. mart 2018. (TV Pančevo) – Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini stigla je u Predsedništvo na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Tema razgovora sa Vučićem je nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

   

Vučić: Hapšenje Đurića čin bezumlja, brutalna provokacija; Ðurić poštovao proceduru

PANČEVO, 26. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je Priština preduzela danas brutalni čin bezumlja i najteži kriminalni akt hapšenjem Marka Ðurića, očigledno uz podršku pojedinih zemalja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti u zgradi na Andrićevom vencu, gde je prethodno održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.