Srbija

 

"Srbija Kargo" kupila 8 višesistemskih lokomotiva

PANČEVO, 24. maj 2018. (TV Pančevo) – U Galeriji Železničkog muzeja, potpisan je Ugovor vredan 32 miliona evra, a finansira se iz kredita Evropske banke za razvoj i obnovu. Srbija Cargo je od kompanije Siemens kupila 8 višesistemskih lokomotiva.

 

Vučić sutra uveče sa Mekalisterom

PANČEVO, 23. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra uveče u Beogradu sa predsedavajućim Komitetu za spoljne poslove Evropskog parlamenta i izvestiocem za Srbiju Dejvidom Mekalisterom.

   

Vučić sa Manuelom Sarazinom o saradnji Srbije i Nemačke

PANČEVO, 23. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija u oblasti vladavine prava sarađivati i primeniti preporuke Venecijanske komisije, a kada je medijska strategija u pitanju, osloniće se, kako je rekao, na pomoć OEBS-a.

   

Vučić sa Mekalisterom: Boriću se protiv zamrznutog konflikta

PANČEVO, 24. maj 2018. (TV Pančevo) – Daću sve od sebe da se izborim protiv stava 80 odsto ljudi koji misle da treba održati zamrznuti konflikt, rekao je predsednik Srbije govoreći o odnosima sa Prištinom. Izvestilac EP za Srbiju Dejvid Mekalister ističe da se evropski ciljevi Srbije ostvaruju i da Srbija napreduje.

   

Vučić sa delegacijom francuskog Senata: Cilj Srbije punopravno članstvo u EU

PANČEVO, 23. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Odbora za evropske poslove Senata Republike Francuske sa kojima je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskom putu Srbije.

   

Vučić: Naša politika je EU

PANČEVO, 22. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je članove vlade da poštuju politiku puta Srbije ka EU i poručio da se ta politika neće menjati, niti zavisi od želja bilo kog poitičara.