Srbija

 

Vučić sa Lijem uoči posete Kini

PANČEVO, 4. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, uoči svoje skore posete Narodnoj Republici Kini, razgovarao sa ambasadorom te zemlje Lijem Mančangom, kojem je preneo da je ponosan što su odnosi dve zemlje na istorijskom vrhuncu.

 

SVEČANO OTVOREN ŽEŽELJEV MOST Predsednik Vučić: Hoćemo više i moramo bolje

PANČEVO, 1. septembar 2018. (TV Pančevo) – Novi Žeželjev most u Novom Sadu danas je otvoren i za drumski, biciklistički i pešački saobraćaj, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i evropskog komesara za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Hana.

   

Vučić i predsednik JTI o proširenju saradnje na nove oblasti

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je delegaciju kompanije Japan Tobaco International (JTI), koju je predvodio predsednik Japan Tobaco grupe Jasutake Tango i izrazio zahvalnost zbog pokretanja nove proizvodne linije u fabrici u Senti.

   

Vučić sa delegacijom kompanije Japan Tobacco International

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju kompanije Japan Tobacco International (JTI), koju je predvodio predsednik Japan Tobacco grupe Jasutake Tango.

   

Vučić sa Kifom o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva Denisa Kifa, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu, kao i o rezultatima Samita o Zapadnom Balkanu, održanom u Londonu.

   

Vučić i Han na otvaranju Žeželjevog mosta

PANČEVO, 30. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u subotu, zajedno sa Evropskim komesarom za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanesom Hanom, ceremoniji otvaranja novog Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj u Novom Sadu.