Srbija

 

JANKOVIĆ POPIO KRIVIČNU PRIJAVU: Raskalašno trošio novac građana Srbije, samo za telefon 632.000 dinara?!

PANČEVO, 20. januar 2018. (TV Pančevo) – Za smeštaj na službenom putu u inostranstvo odobrio troškove u iznosu od 1.008.000 dinara bez sprovedenog postupka javne nabavke i zaključenog ugovora.

 

Vučić: Srbi na kosovu moraju da ostanu i opstanu

 

 

PANČEVO, 20. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u dvodnevnoj poseti Kosovu i Metohiji.

   

Vučić: U Srbiji svi imaju pravo da govore, ali i da odgovore

PANČEVO, 19. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Evropske federacije novinara Mogensom Bliherom Bjeregardom i u razgovoru naveo da u Srbiji svako ima pravo da piše i govori ono što hoće, ali da isto tako svi imaju pravo da na to odgovore.

   

Vučić i Dodik o pitanjima od nacionalnog značaja

PANČEVO, 18. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

   

Vučić sa Tačijem o dijalogu Srba i Albanaca

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom privremenih institucija Prištine, Hašimom Tačijem.

   

Vučić:Teroristički čin, pronaći ćemo ubicu ili ubice

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Za državu Srbiju je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i u skladu sa tim ćemo se odnositi prema tome, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenuće predistražni postupak i dostaviti zahteve ostalim nadležnim organima, MUP-u, BIA i drugim, rekao je predsednik.