Srbija

 

Vučić za očuvanje formata sednica Saveta bezbednosti o KiM

PANČEVO, 26. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Međunarodno prisustvo na KiM je značajno za primenu dogovora postignutih u okviru briselskog dijaloga, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku sa šefom Unmika Zahirom Taninom.

 

Kako je ovo moguće?! Državni sekretar Ministarstva građevine se bavi rodnom ravnopravnošču

PANČEVO, 25. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Na internet prezentaciji Vlade se pre mesec dana pojavilo da je Nenad Ivanišević državni sekretar za poslove vezane za ravnopravnost polova. To ne bi bilo ništa čudno da on nije državni sekretar u okviru Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, pa se postavlja pitanje kako jedan državni sekretar Ministarstva građevine može biti zadužen za rodnu ravnopravnost i Rome.

   

Vučić kategorično o Kosovu i Rusiji

PANČEVO, 25. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Otvoreni i napeti sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD Hojta Brajana Jia mogao bi se sažeti u dve ključne tačke: duboko neslaganje oko pitanja Kosova i Metohije i nastavak pritiska da Srbija prekine bliske odnose sa Rusijom, pišu „Večernje novosti“.

   

Vučić narednih dana o odgovorima na primedbe Jia

PANČEVO, 24. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić narednih dana će saopštiće sadržaj odgovora na primedbe koje je izneo zamenik pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Hojto Brajan Ji, saopšteno je posle sastanka Vučića i Jia.

   

Vučić i Ji "apsolutno otvoreno i iskreno"

PANČEVO, 24. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Palati „Srbija“ sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Brajanom Hojtom Jiem. Razgovor Vučića i Hojta Jija je bio "apsolutno otvoren i iskren", rečeno je novinarima u Palati "Srbija".

   

Vučić sa ambasadorima Angole, Danske i Hrvatske

PANČEVO, 24. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novonaimenovanog ambasadora Angole Emilia Žoze de Karvalja Gera.