Srbija

 

Vučić: Ekonomske reforme u interesu svih građana

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat Aleksandar Vučić glasao je danas nešto posle 8 časova na glasačkom mestu 27 gradske opštine Novi Beograd. On je na glasačko mesto došao u pratnji ćerke Milice. Ispred i unutar zgrade Ceptera, u kojoj se nalazi glasačko mesto, okupio se veliki broj domaćih i stranih novinara, fotoreportera.

 

Glasanje državnih funkcionera

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) – Na glasanje izlašli su građani, ali i stranački i državni funkcioneri.

   

Zajedničko saopštenje više od 50 elektronskih i štampanih medija

 

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Više od 50 elektronskih i štampanih medija izdalo je zajedničko saopštenje kojim odgovara na optužbe NUNS-a i NDNV. Između ostalih odgovor su potpisali Novosadska televizija, TV Belami, Zona Niš, RTV Pančevo, RTV Pink, Vranjska TV,TV Kruševac, RTV Studio B, TV Šumadija, TV Pirot, list Informer, RTV Stara Pazova, TV Subotica, Bečej, Novi Bečej, Bačka, TV Fruška gora, TV 025, TV Kulska, TV K54, TV Kovačica.

   

Deset velikih nemačkih firmi u Privrednoj komori Srbije

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – Predstavnici deset velikih nemačkih firmi sastali su se danas u Privrednoj komori Srbije sa predstavnicima 87 kompanija iz Srbije radi razgovora o mogućoj saradnji, izjavio je danas predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež.

   

Podrška penzionera Vučiću

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) –Premijer Aleksandar Vučić izjavio je tokom susreta sa penzionerima u Miloševom konaku, da više od 70 odsto penzionera danas ima veće penzije nego pre tri godine, a da će ove godine penzije biti povećane "najmanje jedanput, za stalno" Dodao je da će biti verovatno i jednokratnog davanja, tako da će penzioneri biti zadovoljniji i imati više novca u novčaniku.

   

Vučić: Sačuvati političku stabilnost

 

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – Stabilnost u Srbiji je garant ekonomskog razvoja koji če omogućiti da narodu, koji teško živi, iz godine u godinu bude sve bolje, kaže premijer Aleksandar Vučić u intervjuu za Politiku.

   

Još članaka...