Srbija

 

Vučić izjavio saučešće zbog napada u Kanadi

PANČEVO, 30. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća premijeru Kanade Džastinu Trudou povodom terorističkog napada na džamiju u Kvebeku, navevši da se još jednom pokazalo da terorizam ne poznaje granice.

 

Vučić: "Cumtobel" stiže u Niš

PANČEVO, 29. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas Nišlijama povodom dolaska jednog od najboljih proizvođača inovativnih rasvetnih sistema, austrijske kompanije "Cumtobel" u Srbiju.

   

Nastavak dijaloga Beograda i Prištine 1. februara

PANČEVO, 29. januar 2017. (TV Pančevo) – Visoka predstavnica EU Federika Mogerini pozvala je premijera Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Isu Mustafu u Brisel na novu rundu pregovora na visokom nivou. Susret je zakazan za prvi februar.

   

Stefanović: Napade na policijske službenike nećemo tolerisati!

PANČEVO, 28. januar 2017. (TV Pančevo) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je, nakon prebijanja pripadnika Žandarmerije u Novom Sadu, da su napadi na policijske službenike, čak i van dužnosti, nedopustivi i da će oni imati zaštitu Ministarstva unutrašnjih poslova, a da će svako ko se bude drznuo da ometa policajca u izvršenju zadatka biti najoštrije kažnjen.

   

Vučić i Tači razgovarali o nastavku dijaloga

PANČEVO, 28. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom samoprozvane države Kosovo Hašimom Tačijem, saznaju mediji.

   

Vučić sa rukovodstvom SPS-JS

PANČEVO, 28. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovaro je sa čelnicima SPS-a i Jedinstvene Srbije. Teme razgovora su bile zajednički plan tih stranaka, državna politika u narednom periodu i predstojeći predsednički izbori.