Srbija

 

Vučić čestitao Borisovu

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Vlade Bugarske Bojku Borisovu.

 

VBA zaplenila veću količinu oružja

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Vojnobezbednosna agencija Srbije zaplenila je veliku količinu oružja na jugu Srbije, koji je ilegalno trebalo da se transportuje u Makedoniju.

   

Vučić razgovarao sa poverenicom za zaštitu ravnopravnosti

 

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković sa kojom je razgovarao o aktivnostima na ostvarivanju pune ravnopravnosti svih građana i građanki, pre svega u cilju unapređenju uslova i jednakih šansi za sve prilikom zapošljavanja i na tržištu rada, sa posebnim akcentom na zapošljavanje pripadnika najugroženih grupa kao što su osobe sa invaliditetom, mladi, trudnice i porodilje, stariji od 50 godina, i pripadnici drugih ranjivih grupa.

   

Vučić: Brine me ćutanje Evrope

PANČEVO, 3. maj 2017. (TV Pančevo) –Na pitanja novinara šta kaže o optužbama iz Skoplja i pretnjama iz Prištine, premijer Aleksandar Vučić ističe da Srbija svima pruža ruku saradnje, ali da neće da sarađuje s onima koji su činili zločine. Srbija je jasna u opredeljenju da nastavlja evropskim putem, poručuje Vučić.

   

Uskoro tender za Kulu Beograd

PANČEVO, 3. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je završne radove na 21. spratu kule B projekta Beograd na vodi i prisustvovao postavljanju šipova za izgradnju treće stambene zgrade BW Vista.

   

Vulin: Povećanje plata i penzija

PANČEVO, 2. maj 2017. (TV Pančevo) – Ministar za rad Aleksandar Vulin izajvio je danas da će se ubrzo znati koliko će biti povećanje plata i penzija, a do 15. septembra mora biti doneta odluka o povećanju minimalne cena rada.