Srbija

 

Vučić u Dubrovniku o položaju Srba u Hrvatskoj

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Dubrovniku sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović o pitanjima od značaja za Srbe u Hrvatskoj i hrvatsku manjinu u Srbiji. Najavio je da će Srbija finansirati izgradnju kuće bana Jelačića u Subotici.

 

Železnice Srbije su primer reformisanja predužeća

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) –Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je sa predstavnicima misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) razgovarala o početku reformisanja preduzeća "Putevi Srbije" i održavanju puteva u Srbiji kroz javne pozive i tendere, ali da nisu razgovarali o platama i penzijama.

   

Prva sednica nove Vlade

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) –Vlada Srbije je, na prvoj sednici u novom sazivu, usvojila Zaključak kojim se povlače iz skupštinske procedure predlozi zakona i drugih akata koji su dostavljeni Narodnoj skupštini pre izbora nove Vlade, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

   

Uhapšen Dejan Anđus zbog ucena i reketa

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) –Dejan Anđus, TV voditelj, uhapšen je jutros pod sumnjom da je reketirao jednu osobu koja ga je prijavila za pokušaj iznude.

   

Vučić u Dubrovniku

PANČEVO, 30.jun 2017. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u jednodnevnoj poseti Hrvatskoj gde učestvuje na sastanku lidera zemalja članica Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), koji se danas održava u Dubrovniku.

   

Vučić i Skat o temama predstojeće posete SAD

PANČEVO, 29. jun 2017. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Sjedinjenih Amerikih Država Kajl Skat, saglasili su se danas da će poseta Vučića SAD 17. jula i razgovori sa potpredsednikom Majkom Pensom, kao i drugim zvaničnicima administracije u Vašingtonu, biti snažan podsticaj razvoju srpsko-američkih političkih i ekonomskih veza.