Srbija

 

Vučić pozvao Erdogana da poseti Srbiju

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Republike Turske Tanžuom Bilgičem i tom prilikom, u prijateljskim razgovorima, uputio poziv predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu da poseti Srbiju i izrazio želju da odnosi sa Turskom i njenim narodom i dalje budu u stalnom usponu.

 

Vučić sa Pupovcem i Stanimirovićem o položaju Srba u Hrvatskoj

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Srpskog narodnog veća Miloradom Pupovcem i predsednikom Samostalne demokratske srpske stranke Vojislavom Stanimirovićem.

   

Položeni venci na spomenik Gavrilu Principu

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Član Gradskog veća Stevo Tatalović položio je venac na spomenik Gavrilu Principu u istoimenom parku povodom obeležavanja godišnjice njegove smrti.

   

Svetski dan bezbednosti i zdravlja na radu

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Danas se obeležava Svetski dan bezbednosti i zdravlja na radu. Statistike pokazuju da je u Srbiji tokom 2016. godine 34 radnika izgubilo život na radnom mestu, a preko 1000 je zadobilo povrede. U ovoj godini ipak ima pomaka, kaže Ilija Jović, republički inspektor za zaštitu naradu, poslodavci sve više poštuju mere zaštite i bezbednosti, naročito u građevinartsvu.

   

Vučić apeluje na smirivanje situacije u Skoplju

PANČEVO, 27. april 2017. (TV Pančevo) – Ovo što se događa u Makedoniji nije više samo makedonski problem, već problem svih nas koji ovde živimo, izjavio je večeras premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić i apelovao na građane Makedonije da probleme rešavaju na miran način.

   

Japan donirao opremu Upravi granične policije

PANČEVO, 27. april 2017. (TV Pančevo) – Vlada Japana poklonila je Graničnoj policiji Srbije 11 džipova, tri kombija i računarsku opremu, koji će biti angažovani na granicama sa Makedonijom i Bugarskom, za sprečavanje ilegalnih prelazaka migranata.