Srbija

 

Mihajlović: Ulaganja u aerodrom „Konstantin veliki“

PANČEVO, 22. jun 2017. (TV Pančevo) – Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović gostujući u Nišu kazala je da će vlada i u narednom periodu ulagati u aerodrom „Konstantin veliki“ u Nišu, kao što je obećano. U te svrhe izdvojeno je šest i po milion aevra, od čega je četiri opredeljeno za izgradnju tornja.

 

Brnabić i Stefanović: eZUP za efikasniji servis građanima

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) –Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić predstavili su novi program za izdavanje ličnih dokumenata u Policijskoj stanici Savski venac.

   

Godinu dana rada Pokrajinske vlade

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Povodom godinu dana Pokrajinske vlade predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, predstavio je rezultate rada i najavio najbitnije projekte koji će biti realizovani u narednom periodu. On je na konferenciji za štampu, u prisustvu svih pokrajinskih sekretara, istakao da je Pokrajinska vlada radila kao tim i da je to jedan od najvećih kvaliteta vlade, te da takav rad donosi najbolje rezultate.

   

Vučić: Budućem predsedniku Vlade ostavljam punu kasu

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Danas Srbija izgleda mnogo drugačije u svakom pogledu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za RTS. Ističe da budućem predsedniku Vlade ostavlja punu kasu. Vučić rekao da je ponosan na rezultate dok je bio premijer.

   

Srbija otvorila još dva poglavlja

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) –U pregovorima sa Evropskom unijom, Srbija je otvorila još dva poglavlja - poglavlje 7, koje se odnosi na prava intelektualne svojine, i 29 - o carinskoj uniji. Pregovori u okviru poglavlja 29 doprineće usklađivanju carinskih propisa Srbije i EU i dovesti do ukidanja carina za robu iz EU u trenutku kada Srbija uđe u članstvo Unije.

   

Otvoren pristup železničkoj stanici Prokop

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, otvorio je pristup železničkoj stanici Prokop u sklopu druge razvojne faze projekta „Beograd na vodi“. Ujedno je apelovao na građane da zbog pojačanih gužvi zbog radova u Bulevaru oslobođenja koriste alternativne pravce kretanja. Siniša Mali dodao je da se trenutno bavi završetkom započetih investicija i da je siguran da će se sjajna saradnja između Beograda i Vlade Srbije nastaviti i sa budućom premijerkom, Anom Brnabić.