Srbija

 

Vučić čestitao pobedu Angeli Merkel

PANČEVO, 24. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je iskrene i srdačne čestitke kancelarki Savezne Republike Nemačke Angeli Merkel na izbornoj pobedi.

 

Vučić uručio srpski pasoš Ralfu Fajnsu

PANČEVO, 24. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas pasoš Republike Srbije britanskom glumcu i reditelju Ralfu Fajnsu.

   

Vučić: Vratili smo ugled Srbije u svetu

PANČEVO, 23. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić je, sumirajući posetu Njujorku, gde je učestvovao na zasedanju Generalne skupštine UN, izjavio da je zadovoljan postignutim. On je naveo da su rezultat toga i najavljene posete svetskih državnika Srbiji te da je razgovarao sa više od 50 zvaničnika zemalja i organizacija što je potvrda da smo vratili ugled Srbije u svetu.

   

Vučić: Očuvanje mira i stabilnosti prioritet

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, u obraćanju Generalnoj skupštini UN, da bez zajedničke slike regiona zapadnog Balkana, probleme sa kojima se suočavamo nećemo moći da rešimo, a uslov broj jedan za prosperitetnu budućnost je da se očuvaju mir i stabilnost.

   

Vučić i Erdogan utvrdili datum posete turskog predsednika Srbiji

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, sa kojim je razgovarao o odnosima dveju zemalja, ekonomskoj saradnji i predstojećoj poseti turskog predsednika Srbiji.
   

Tramp prihvatio poziv da poseti Srbiju

PANČEVO, 20. septembar 2017. (TV Pančevo)– Sa Donaldom Trampom sam razgovarao o tome kakvo poštovanje ima kod građana Srbije, rekao sam koliko dugo nijedan predsednik SAD nije bio u Srbiji i da bismo ga dočekali bolje od većine zemalja, rekao je predsednik Srbije za RTS. Vučić je izjavio i da je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao da će u prvom tromesečju naredne godine posetiti Srbiju.