Srbija

 

Vučić sa Radevom: Sve bolji odnosi sa Bugarskom

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednici Srbije i Bugarske, Aleksandar Vučić i Rumen Radev, obraćaju se medijima nakon sastanka u Beogradu. Stav Bugarske po pitanju KiM je da se stavovi srpske strane moraju čuti, rekao je Vučić i zahvalio na podršci na evropskom putu.

 

VUČIĆ O UKIDANJU PRESUDE ŽANDARMIMA: Kako da objasnim bratu da je kriv što je bubrezima napao pendreke?

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, odgovarajući na pitanja novinara, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine, u nedelju u Briselu, da je Srbija spremna da razgoavra o kompromisima, ali ne i da prihvati bilo kakve pritiske Govoreći o ukidanju presude žandarmima za prebijanje njegovog brata Andreja, Vučić je rekao da ga sada "ubedjuju da su krivi bubrezi njegovog brata što su napali nečije pendreke".

   

Vučić sastao sa predsednikom i potpredsednikom Demokratskog narodnog saveza Markom Pavićem i Ognjenom Tadićem

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom i potpredsednikom Demokratskog narodnog saveza Markom Pavićem i Ognjenom Tadićem.

   

Vučić: Srbija čini sve da se rasvetle sudbine nestalih

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je danas, povodom druge godišnjice potpisivanja Subotičke deklaracije, primio Ivicu Vrkića, specijalnog izaslanika predsednice Republike Hrvatske za pitanja nestalih, inače gradonačelnika Osijeka.

   

Vučić: Srbija ispunjava obećano

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je danas, povodom druge godišnjice potpisivanja Subotičke deklaracije o unapredđenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja između Srbije i Hrvatske, primio predsednika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislava Žigmanova.

   

Sutra kamen - temeljac za fabriku ZF uz prisustvo Vučića

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra ceromoniji postavljanje kamena temeljca na lokaciji buduće fabrike električnih i hibridnih pogona fabrike ZF Friedrichshafen AG.