Srbija

 

Vučić: U Srbiji svi imaju pravo da govore, ali i da odgovore

PANČEVO, 19. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Evropske federacije novinara Mogensom Bliherom Bjeregardom i u razgovoru naveo da u Srbiji svako ima pravo da piše i govori ono što hoće, ali da isto tako svi imaju pravo da na to odgovore.

 

Vučić i Dodik o pitanjima od nacionalnog značaja

PANČEVO, 18. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

   

Vučić sa Tačijem o dijalogu Srba i Albanaca

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom privremenih institucija Prištine, Hašimom Tačijem.

   

Vučić:Teroristički čin, pronaći ćemo ubicu ili ubice

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Za državu Srbiju je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i u skladu sa tim ćemo se odnositi prema tome, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenuće predistražni postupak i dostaviti zahteve ostalim nadležnim organima, MUP-u, BIA i drugim, rekao je predsednik.

   

Predata lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd"

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" predali su večeras oko 23.30 sati u prostorijama Gradske izborne komisije potpise podrške građana za beogradske izbore, koji su zakazani za 4. mart.

   

Vučić: Poseta Abea novi vetar u leđa odnosima Srbije i Japana

PANČEVO, 15. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poseta premijera Japana ima veliki značaj za unapređenje odnosa dve zemlje, s ozbirom da je reč o prvoj poseti japanskog premijera posle 31 godine. Abe: Srbija ključna za stabilnost regiona, proširujemo odnose.