Srbija

 

Vučić za bečki "Standard": Najlakše bi bilo da kažem "to je naša teritorija"...

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže za bečki “Standard” da je odluku o kandidaturi na predsedničkim izborima doneo zbog stabilnosti zemlje i regiona. On je dodao i da se kandidovao za predsednika Srbije zbog nastavka reformi. “Bio sam veoma zadovoljan ekonomskim uspehom, rastom i time što smo uspeli da smanjimo deficit i nikad ne bih promenio svoju poziciju. Ali, verovatnoća da bi moja partija izgubila izbore bi, u suprotnom, bila veoma velika”, rekao je on.

 

SVM i SPS Srbobrana za Vučića

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – U Srbobranu je održana zajednička konferencija za medije SNS, SPS i SVM na kojoj je data podrška predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću. Laslo Feher član IO SVM rekao je da je najveći interes Mađara mir i stabilnost i bolji život, ističući da je Aleksandar Vučić dosadašnjim radom pokazao da zaslužuje apsolutnu podršku SVM, koji je sa SNS koalicioni partner od republičkog do lokalnog nivoa.

   

Vučić: S Putinom prvo "u četiri oka", onda sa delegacijom

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Ekonomska saradnja biće jedna od četiri glavne teme razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, najavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

   

Ðijone predstavio Vučiću projekat proširenja u Aleksincu

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom nemačke kompanije „Grammer AG“ za Srbiju Pjerom Luiđijem Đijoneom.Direktor Đijone predstavio je premijeru Vučiću novi projekat kompanije u vrednosti od pet miliona evra, kojim je predviđeno proširenje proizvodnog procesa u Aleksincu i otvaranje novih 450 radnih mesta.

   

Nema jake Srbije bez bezbednosti

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – U Beogradu je danas promovisano 358 mladih policijaca, koji su završili 12 i 13 klasu Centra za osnovnu policijsku obuku i 36 akademaca Kriminalističke akademije, a na svečanosti povodom njihovog prijema u Ministarstvo unutrašnjih poslova premijer Aleksandar Vučić je poručio da bez bezbednosti nema jake Srbije, ekonomskog napretka i investicija.

   

Vučič: Izbori su demokratska utakmica

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Izbori jesu demokratska utakmica, ali nisam baš nešto mnogo čuo od predizbornih programa drugih osim da se kaže neka loša reč protiv mene, smatra Aleksandar Vučić, kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima 2. aprila.