Srbija

 

Vučić posetio Vojnotehnički institut

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Vojnotehnički institut, kako bi se obavestio o stepenu realizacije novih razvojnih projekata Instituta i razgovarao sa 48 novozaposlenih inženjera i oficira sa Vojne akademije.

 

Vučić na Vojnotehničkom institutu

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će u utorak, 14. avgusta, u 12 časova, Vojnotehnički institut, gde će se upoznati sa stepenom realizacije novih razvojnih projekata instituta i razgovarati sa novozaposlenim inženjerima.

   

Vučić za "Novosti": Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum

PANČEVO, 11. avgust 2018. (TV Pančevo) – ZALAŽEM se za razgraničenje sa Albancima i to je politika koju predstavljam, a da li ćemo u tome uspeti, to ne zavisi od nas. Za tango je potrebno dvoje. Rešenje za Kosovo i Metohiju, ako ga bude, mora da bude sveobuhvatno, a ne jednostavno niti uprošćeno, kako neki zamišljaju.

   

Vučić imenovao specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih sa Hrvatskom

PANČEVO, 10. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić imenovao je danas Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih sa Republikom Hrvatskom.

   

EKSKLUZIVNO : Garašević predsednik OO SNS u Kovačici!

PANČEVO, 9. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo ekskluzivno saznaje, Milan Garašević imenovan je za novog predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Kovačici. Na lokalnim izborima koji su odžani 2016. godine , Milan Garašević izabran je za predsednika Opštine Kovačica. Garašević se u prethodnom periodu izuzetno istakao svojim radom u stranci, kao i zalaganjem kada je u pitanju unapređenje i razvoj opštine Kovačica i njenim odličnim pozicioniranjem u oblastima privrede, kulture, kao i u razvoju multikulturalnosti.

   

Vučić sa Ivanićem o situaciji u regionu

PANČEVO, 8. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa članom Predsedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Mladenom Ivanićem, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu.