Srbija

 

Zobenica: Janković je logičan izbor onih koji su pljačkali i uništavali našu Srbiju

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva SNS Damir Zobenica ocenio je danas za portal „Sremske vesti“ da predsednička kandidatura Saše Jankovića nije nikakvo iznenađenje i da je zapravo dobro da u Jankovićevom liku svog kandidata na predstojećim izborima ima takozvana građanska Srbija „koja je navikla da nam svima drži lekcije, a pre toga je u našoj Srbiji opljačkala i uništila sve što se moglo opljačkati i uništiti“.

 

Vučić: Ilić je rekao sve najlepše o ovoj vladi

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Velimir Ilić je sve najlepše rekao o meni i vladi koju vodim, jer nije krio da je razlog njegove ljutnje to što nije postavljen za ministra ili direktora, izjavio je večeras predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, reagujući na kritike svog doskorašnjeg koalicionog partnera iz Nove Srbije.

   

Aleksandar Vučić čestitao Trampu

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu, u kojoj se kaže:

   

Vučić nastavlja učešće na ekonomskom forumu u Davosu

 

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je razgovarao u Davosu sa komesarom Evropske komisije za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom. On nastavlja danas učešće na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, što je prilika i za seriju susreta sa vodećim svetskim državnicima, čelnicima najznačajnijih ekonomskih institucija na marginama foruma.

   

Vernici plivali za Časni krst

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalno plivanje za Časni krst organizovano je danas, na Bogojavljenje, širom Srbije, a u Beogradu se plivalo na Adi Ciganliji, Zemunskom keju i, zbog vremenskih uslova, na bazenu Milan Gale Muškatirović na Dorćolu. U tradicionalnom Bogojavljenskom plivanju na Zemunskom keju, kojem je prisustvovao i patrijarh Irinej, učestvovalo je oko 300 plivača.

   

Vučić za Republiku: Potreban je dijalog, a ne sukob u srcu Evrope

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je za italijanski list Republika da je slanje naoružanih odreda zbog srpskog voza na relaciji Beograd-Mitrovica bilo neodgovorno i istakao da je Beogadu i Prištini potreban dijalog o budućnosti pod pokroviteljstvom EU, a ne sukob u srcu Evrope.