Srbija

 

Mihajlović: 130 kilometara na sat na auto-putu

PANČEVO, 26. jul 2017. (TV Pančevo) – Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da podržava najavljenu meru MUP-a da se vozačima meri srednja brzina na auto-putu. Mihajlovićeva najavljuje i da će predložiti da se maksimalna brzina na auto-putu poveća sa 120 na 130 kilometara na sat, kao što je u evropskim zemljama.

 

22. "Dani druženja" u Starčevu

PANČEVO, 26. jul 2017. (TV Pančevo) - Tradicionalni 22. “Dani druženja” u Starčevu počinju u petak 28. jula i trajaće do 13.avgusta. Organizatori najavljuju bogat muzički program, utakmice, turnire, biciklističke trke i takmičenja u pripremanju jela.

   

Treća Likovna kolonija u Crepaji

PANČEVO, 26. jul 2017. (TV Pančevo) - Od 25. do 30. jula održava se likovna kolonija u Crepaji, treću godinu zaredom, a na njoj učestvuje oko 40 umetnika iz raznih krajeva sveta. Osim likovnih radova, učesnici će prisustvovati i svirkama i izložbama, uz obilaženje nekoliko južnobanatskih mesta.

   

Nova hapšenja u akciji "Ares"

PANČEVO, 25. jul 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku akcije "Ares", u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, Bezbednosno- informativnom agencijom (BIA), Poreskom upravom i drugim državnim organima, uhapsili su 251 osobu, dok su protiv 367 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku.

   

Potpisan sporazum radnika i "Fijata"

PANČEVO, 25. jul 2017. (TV Pančevo) – Predstavnici rukovodstva kompanije "Fijat" i samostalnog sindikata kragujevačke fabrike automobila danas su, u prisustvu premijerke Ane Brnabić, potpisali sporazum kojim je zvanično okončan štrajk.

   

Rodoljube, Grad su građani, a ne bogati pojedinci

PANČEVO, 25. jul 2017. (TV Pančevo) – Pozivamo Rodoljuba Draškovića da novac koji je spremio za izgradnju akva parka, dino parka, raznih dvoraca i svih drugih koještarija preusmeri na povećanje plata njegovih radnika u Vršcu. A ako mu tada pretekne, neka ulaže kako želi. Ružno je da se pojedinac ekstremno bogati i bespotrebno rasipa dok mu zaposleni jedva krpe kraj sa krajem.