Srbija

 

Vučić sa Mišelom o bilaterali, EU integracijama, regionu

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa belgijskim premijerom Šarlom Mišelom o bilateralnim odnosima, evropskim integracijama Srbije i regionalnoj saradnji.

 

Vučić: Imaćemo najmodernije opremljene vojnike

PANČEVO, 23. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da Vojska Srbije mora da bude snažan odvraćajući faktor za svakoga ko bi pokušao da izvrši agresiju na našu zemlju. Poručuje da ćemo imati najmodernije opremljenog vojnika i da će se za vojsku izdvajati više novca. Međutim, tražiće i rezultate.

   

Vučić: Vojska Srbije mora biti spremna da odgovori na svaki izazov

PANČEVO, 23. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksanadar Vucić izjavio je danas da Vojska Srbije mora da bude snažan odvraćajući faktor za svakoga ko bi pokušao da izvrši agresiju na našu zemlju.

   

Vučić: Pripadnici Vojske Srbije pružaju punu podršku jačanju mira i bezbednosti

PANČEVO, 22. april 2018. (TV Pančevo) – Povodom 23. aprila - Dana Vojske Srbije čestitke svim pripadnicima Vojske uputio je predsednik i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić.

   

Vučić i pet ministara idu u Tursku

PANČEVO, 21. april 2018. (TV Pančevo) – Srpski predsednik Aleksandar Vučić i pet ministara u Vladi Srbije posetiće Tursku 7. maja, izjavio je srpski ambasador u Ankari Zoran Marković. On je ocenio da će odnosi dve zemlje u budućnosti biti zasnovani na ekonomiji. U intervjuu za tursku agenciju Anadolija, Marković je rekao da će u delegaciji s Vučićem biti i srpski ministri nadležni, između ostalog, za trgovinu, telekomunikacije i turizam, spoljnu politiku, saobraćaj, energetiku i poljoprivredu, što su, kako je naveo, oblasti buduće saradnje.

   

Vučić sa šefom Misije OEBS Andreom Oriciom

PANČEVO, 20. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji, ambasadorom Andreom Oricijem sa kojim je razgovarao o većem učešću ove misije u reformskim procesima u Srbiji.