"Železničar" počistio Sakuljane

PANČEVO, 8. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri pančevačkog „Železničara“ savladali su na domaćem terenu „Borac“ iz Sakula ubedljivo, rezultatom 3:0, u 8. kolu Srpske lige „Vojvodine“. „Dizelka“ sa zauzima deseto mesto na tabeli sa deset osvojenih bodova.

U utakmicu 8. kola Srpske lige „Vojvodine“ „Železničar“ je ušao motivisano. Dobre igre u prethodnom periodu dale su za pravo domaćim fudbalerima da se nadaju dobrom rezultatu protiv drugoplasirane ekipe u ligi, uprskos činjenici da „dizelka“ ni na ovom meču nije nastupila u punom sastavu. Pančevci su bili bolji rival celim tokom utakmice, iskoristili svoje šanse i potpuno zasluženo slavili sa ubedljivih 3:0, na zadovoljstvo pune tribine Sportskog centra „Mladost“. Trener Nenad Stojčić smatra da su njegovi izabranici pružili odličnu partiju.

Zadovoljan sam rezultatom i igrom svog tima. Igrom sam već duže vreme zadovoljan, možda na dve ili tri utakmice nismo bili na našem nivou, rezultat nas nije pratio, međutim danas je došao i rezultat kao posledica sasvim korektne igre. Čestitam „Borcu“ na dosadašnjim rezultatima i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva. Danas se videlo koliko nam je falio Janićijević i još neki povređeni igrači, ali imamo nekoliko njih koji se polako vraćaju. Mislim da će „Želja“, povratkom svih igrača, biti tamo gde mu je i mesto – istakao je Nenad Stojčić, trener FK „Železničar“.

Stojčić kaže da njegova ekipa pokušava da igra napadački fudbal i zadovoljan je što su uspeli u toj nameri.

- Težimo da igramo napadački i da imamo loptu u svom posedu. Nisam bez razloga kukao kako nam nedostaju važni igrači u poslednje vreme. Sa njima u timu dobijamo, što se videlo i danas povratkom jednog igrača. Želimo i hoćemo da igramo napadački, danas smo pobedili jednju izvanrednu ekipu i nadam se da će tako biti i u nastavku prvenstva – rekao je Stojčić.

Posle osam odigranih utakmica „Železničar“ ima deset osvojenih bodova i nalazi se na desetoj poziciji Srpske lige „Vojvodine“. U sledećem kolu „dizelka“ gostuje „Radničkom“ u Novoj Pazovi.