Vikend sa dve utakmice u Pančevu

PANČEVO, 12. maj 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši “Dinama” u subotu gostuju ekipi “Sloge” u Požegi od 19 časova. Istog dana, Fudbalski klub “Dinamo 1945” od 16 i 30 ugostiće na gradskom stadionu ekipu “Dolina” iz Padine, a Fudbalski klub „Železničar“ u nedelju igra na domaćem terenu protiv ekipe „Radnički“ iz Sremske Mitrovice u 16 sati i 30 minuta.

Trener rukometnog kluba “Dinamo”, Ivan Petković rekao je da njegov tim očekuje težak meč protiv “Sloge” iz Požege u okviru 6. kola Plej ofa. Iza njih su teške utakmice, kaže Petković i dodaje da je dobro što je ekipa “Dinama” ponovo kompletna.

Fudbalski klub “Železničar” u nedelju 14. maja očekuje ekipu „Radničkog“ iz Sremske Mitrovice u 26. kolu Srpske lige Vojvodina. Prema rečima trenera Nenada Stojčića, veoma je zadovoljan kako ekipa napreduje, i smatra da je spremna za ovu utakmicu.

- Očekujemo da zauzmemo prvu poziciju što se tiče prolećnog dela. Takođe očekujem da nastavimo seriju nepobedivosti, da ostvarimo ovih pet pobeda do kraja, i da završimo prvenstvo tako kako smo mi zamislili. Zahvalio bih se i upravi kluba koja nam je dala vetar u leđa posle dva poraza. Stala je iza nas, a mi smo na to adekvatno odgovorili rezultatima i ostvarili prvi zacrtani cilj, a to je opstanak u ligi – rekao je Stojčić.

Fudbalski klub “Dinamo 1945” u subotu 13. maja od 16 sati i 30 minuta ugostiće na gradskom stadionu ekipu “Dolina” iz Padine u 26. kolu Vojvođanske lige Istok.