Srebro za Dautovića, bronza za Pešića

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Gabriel Dautović, član Streljačke družine „Pančevo 1813“ osvojio je srebrnu medalju na drugom kolu Kupa Srbije, po „A“ programu, koje je održano prošlog vikenda u Smederevu.

Na drugom kolu Kupa SS Srbije po A programu, koje je proteklog vikenda održano u Smederevu, nastupilo je 12 strelaca SD „Pančevo 1813“. Najuspešniji Pančevac je ovoga puta, bio Gabriel Dautović, koji je osvojio srebrnu medalju i 10 bodova, za drugo mesto u konkurenciji seniora puškom sa visokim rezultatom od 623,2 kruga.

Dejan Pešić je sa 616,4 kruga osvojio deseto mesto i jedan bod za finalni meč, koji će biti održan u februaru 2017.godine. Ekipa seniora puškom je osvojila dva nova boda za sedmo mesto, dok su devojke osvojile deseto mesto. Ženska ekipa iz pištolja je osvojila peto mesto i četiri boda, dok je muška ekipa osvojila jedan bod za osmo mesto. Borba za bodove za učešće u finalnom meču, se nastavlja i na trećem kolu Kupa SS Srbije, koje će biti održano 17.decembra, u Beogradu.