SEHA liga: "Dinamo" slabiji u Velenju

PANČEVO, 12. septembar 2017. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ poraženi su u trećem kolu regionalne SEHA Gazprom lige na gostovanju u Velenju sa 34:24.

Najefikasniji na terenu bio je Niko Medved sa 7 golova, dok je u pančevačkoj ekipi prednjačio Petar Žujović, koji je postigao 6 golova i tome dodao tri asistencije. „Dinamo“ je u dosadašnjem toku lige zabeležio jednu pobedu u tri utakmice.U domaćoj ekipi istakli su se još Haseljić i Potočnik sa po 5 pogodaka. „Dinamo“ je u dosadašnjem toku lige zabeležio jednu pobedu u tri utakmice. U sledećem kolu Pančevci putuju u Belorusiju, gde se sastaju sa Meškov Brestom.

Vojvodina je poražena u Novom Sadu od Zagreba sa 29:21. Novosađani i dalje traže pravi ritam u SEHA ligi pošto nemaju ni jednu pobedu u dosadašnjem delu sezone. Ostojić i Jovanović postigli su po 4 gola za Vojvodinu, isto toliko puta pogađali su Horvat i Pavlović za Zagreb, ali je kompletan tim bolje funkcionisao od domaćina i zabeležio drugu pobedu ove sezone. U sledećem kolu Vojvodina dočekuje Metalurg iz Skopja.